24 nov 22, 21:16:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 906 907 [908] 909 910 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1239063 alkalommal)
0 Felhasználó és 202 vendég van a témában
hanii
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #13605 Dátum: 14 jan 22, 20:53:10 »

Igazából én nem is egyetemre járok, mégis néha előfordul velem ilyen. Jesszus. Mire odakerülök, túl leszek pár orvosi vizsgálaton? Szomorú Vagy meghalok. Áááá, oké, azthiszem nem is matekozok mamár.
Én is érzem a frontot, nagyon szokott fájni a fejem ilyenkor, meg nyűgös vagyok. Amúgy imádom a havat, de idén már lehetőleg ne essen, kicsit keresztbe tenne most pár dologban..

Nemtudom gman, nem értem a matekot, akkor most a büfögtető tud nekem segíteni?
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #13606 Dátum: 14 jan 22, 20:56:41 »

Nekem is ezt mondta a kardiológus, és miután megkérdeztem tőle, mit ért azalatt, hogy ne éljek olyan stresszesen, és hogy tud egy orvostanhallgató nem stresszesen élni, kiröhögött.

Voltam én is kardiológián, szerencsére protekcióm volt így csak egy órát kellett várnom. Az orvos arra jutott hogy éljem az életem.

De legalább a detox mellett volt a betegszoba, így jókat tudtam röhögni az éjszaka.
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13607 Dátum: 14 jan 22, 21:01:00 »

Minden hozzám intézett kérdésre a válasz igen. Büfögés után minden könnyebb.
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #13608 Dátum: 14 jan 22, 21:03:28 »

Ha nem tudnám, hogy veled nem lehet itt fórumon normálisan, komolyan kommunikálni, akkor most csúnya flame war robbanhatna ki, de inkább ennyiben hagyom.
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #13609 Dátum: 14 jan 22, 21:38:32 »

Sírok még magamról, mert szeretitek, szóval alapvetően nyugodt vagyok, no stressz, de ez a egyszerre szakdoga, szakmai gyak, vizsgaidőszak, akkor még életed is legyen egy kevés, és lassan államvizsga, ilyen még nem volt hogy rosszul aludjak már 1 hónapja, mondjuk frontot nem érzem szerencsére, sportolni kell gyerekek!  Nevet Mondjuk most azt sem csinálom, persze a kontextusba kell ezt kezelni, mert van tető a fejem felett, és van mit ennem , de csak egy kis lökés kell már az őrülethez.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Q6mcEpQrN4o" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Q6mcEpQrN4o</a>

és nem is dohányzom.
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13610 Dátum: 14 jan 22, 21:39:40 »

De azért Ishida-val jól megvagytok?

edit: grat a 2900 hsz-hez. Szépen összevadásztad kacsint
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 22, 21:40:26 írta Lew » Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #13611 Dátum: 14 jan 22, 21:40:47 »

haniii, minden iskolás generációnak megvannak szerintem az ilyen problémái. Nevet Nekünk még a gimnázium a stressz, aztán majd később felnövünk az egyetemihez.... remélem, hogy felnövök majd legalábbis. Nevet
Én mondjuk nem a tanulástól szoktam bestresszelni, hanem, hogy ha valaki feszültséget generál az emberek között, és én is benne vagyok. Ilyen pedig sajnos gyakran előfordul. Valamiért nem bírom a konfliktusokat, egyáltalán nem.
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #13612 Dátum: 14 jan 22, 21:46:07 »

De ezzel a szöveggel nagyon elvetted a kedvem a ma megcsinált rakott krumplimtól.
Ne vegye el, anyukám ma csinált nekünk. Választhattam, hogy mit csinálunk, Kelbimbó vagy rakott krumpli, hiába szeretem mind a kettőt nagyon, inkább az utóbbit választottam, így egyéééél azt! Nevet

CrazyCat, csak azt ne csináld amit a barátnőm barátja. Ha veszekednek, pl nem veszi fel a telefont, nem lehet elérni, és eltűnik és inkább nem beszél meg a dolgokat.

Syzygy, csak azt szeretjük ha te sírsz. Pirul
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 22, 21:46:47 írta Minagi » Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #13613 Dátum: 14 jan 22, 21:48:23 »

Ilyenkor bennem meg az emberek keltenek feszültséget. Ha buszra kell szállni sok ember undor, vagy kommunikálni kell, takarodjanak már. xD Ilyenkor jó hogy nem kell megosztanom a szobát senkivel.

De azért Ishida-val jól megvagytok?

edit: grat a 2900 hsz-hez. Szépen összevadásztad kacsint

Most Ishidáról csak buzis poénok jutnának eszembe, de az már annyira nem lenne menő, max még 15 évesen, de most már...(3pont)

Durván összevadásztam, talán még a profilképen a csaj hajához illene a Madara narancssárga, de tovább már nincs motivációm.
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13614 Dátum: 14 jan 22, 21:49:44 »

Hm asszem elszívok 1 cigit. Elvileg szobatársam szétszerelte a füst érzékelőt. Hááááát leteszteljük. Biztonság kedvéért beizzítóm a melegszendvics sütőt, ha beindulna egy gyors kenyér az izzó fém vashoz, hogy lehetőleg minél nagyobb füstöt generáljon és azért nem vesznek elő =D

Ha kérditek miért nem megyek ki: Esik a hó  >.<#

edit: Syzy mi mikor iszunk már együtt?
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 22, 21:51:42 írta Lew » Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #13615 Dátum: 14 jan 22, 21:51:27 »

Lew, élvezd helyettem a havat please, menj ki egy cigire. Nevet Pizsiben vagyok, de mint egy hülye gyerek így is kifutnék, ha ma még esne.
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #13616 Dátum: 14 jan 22, 21:51:40 »

Hogy kell szétszerelni a füstérzékelőt? A volt kolimban valaki telefújta habbal a riasztót, hogy ne legyen olyan hangos, de lebukott és pénzbírságot kapott.  smirksweat

Én sose stresszeltem suli miatt, biztos a bölcsészkar teszi.  ikszdé
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #13617 Dátum: 14 jan 22, 21:57:58 »

Egyszerűen elvágta az áramforrástól. De ha jönnének ellenőrizni egy kisebb elemet rákötött a pirosan villogó led-ekre, hogy ne tűnjön fel. Imádom hogy a szobatársam Msc-s villamosmérnök hallgató  Nevet

A Bölcsészek... áhh mindegy ehhez most nincs erőm =D

Amúgy eddig nem sípol =D
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #13618 Dátum: 14 jan 22, 21:58:37 »

Én igen, és sajnos máig stresszelek, vagy képes vagyok stresszelni emiatt, pedig valamikor le tudom sz*rni, de sokszor nem vagyok képes rá.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 22, 22:05:09 írta Minagi » Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #13619 Dátum: 14 jan 22, 22:20:28 »

Minagi: El is felejtettem megköszönni, hogy jobbulást kívántál amúgy. Mosolyog Szóval köszi. Én mindig megbeszélem a dolgokat, igazából sokszor át is rágom, a legnagyobb gond az szokott lenni, hogy a másik fél nem hajlandó úgy beszélni ilyenkor velem vagy a másikkal, mint emberrel úgymond... nem értem, miért ekkora a mértéke a sértődésnek ebben a korban. Ráadásul néha baromságok vagy olyan dolgok miatt, amiért nekem kéne felháborodnom.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 906 907 [908] 909 910 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins