Syzygy
|
|
« Válasz #11625 Dátum: 14 jan 01, 21:57:05 » |
|
http://www.filmon.com/tv/bbc-oneEzért legalább egy Lieutenant megszólítást kérek a nevem elé. wááááááááááááááááááá elkezdődött
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 01, 22:00:04 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #11626 Dátum: 14 jan 01, 22:04:05 » |
|
Anderson, te köcsög, felment a vérnyomásom. xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11627 Dátum: 14 jan 01, 22:04:43 » |
|
És most mindenki elment Sherlockot nézni. Aztán meg majd mennef a filmes topikba kibeszélni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #11628 Dátum: 14 jan 01, 22:09:25 » |
|
Amúgy akinek tetszik furcsaarcú aszexuális kapitány és a hobbit kalandjai, de nem szereti a dw-t, az miért teszi ezt? Mind a kettőt Moffat csinálja. Csak nem rossz akkor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #11629 Dátum: 14 jan 01, 22:12:22 » |
|
Rám célzol? Nem mondtam, hogy nem szeretem a dw-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11630 Dátum: 14 jan 01, 22:15:20 » |
|
A kettőnek azért eléggé más stílusa van. A Sherlock meg még nem mainstream, míg a DW már eléggé (ez csak saját vélemény, de nem sokan ismerik ezt a két sorozatot körülöttem) Szóval csak azt utálod, mikor "fölöslegesen" beszélünk róla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #11631 Dátum: 14 jan 01, 22:16:29 » |
|
Rád és Syzyre. De nem annyira a kérdés volt a lényeg, csak le akartam írni ezt a jellemzést Serlockékról és akkor már alkottam köré egy mondatot is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #11632 Dátum: 14 jan 01, 22:29:09 » |
|
Szerintem várok vele 1vagy 2napot míg megnézem.Stream nálam se mindig jó. Az is lehet hogy majd Angol felirattal nézem meg. Tudom ugyanaz a nyelv de ahol főleg a beszéd a lényeg és gyors is ott nagyon jól jön Filmes topikot biztos elkerülöm addig spoiler veszély miatt. Ayumi jó kép,az enyém még csak félkész,eddig 3 változat is van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11633 Dátum: 14 jan 01, 22:31:34 » |
|
Kösz. Holnaptól kevesebb időm lesz mindenre. Megyek vissza csokit gyártani.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11634 Dátum: 14 jan 01, 22:32:22 » |
|
Már várom a kész változatát, bár a napokban nem hiszem, hogy fórumon leszek. Tán így feljövök mobilról párszor, de csak rövidebb időre.
Nyugodtan mehet alatta az angol felirat. Sokat segíthet és még hasznos is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #11635 Dátum: 14 jan 01, 22:57:48 » |
|
Jaj, ez olyan rossz hogy nemtudom miről beszéltek, mert én nem nézek ilyen sorozatokat. >.< Meg úgy egyáltalán nem nézek szinte semmit. Tiszta elkeserítő. Amúgy valami gáz van a bojlerrel, és nincs melegvíz, és melegítettünk vizet gázon és úgy fürödtem, pedig terveztem hogy kimosom a hajamból a colát. xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #11636 Dátum: 14 jan 01, 23:01:15 » |
|
Hogy került a hajdba a cola? Mennyit ittál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11637 Dátum: 14 jan 01, 23:07:57 » |
|
Jó kérdés. Vagy valaki ráborította. Amikor nem volt meleg víz karban tartás miatt akkor hideg vízzel mostam hajat (pedig akkor még működött a gáz). Egy kicsit "zsibbasztó" érzés, de ki lehet bírni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #11638 Dátum: 14 jan 01, 23:14:34 » |
|
Hát, ez már egy örök rejtély marad. Najó nem, kiborítottam, ÉN... aha persze, nem én voltam. Na mindegy, a lényeg hogy kiborult egy kis cola, és miután nagyban a táncparkett ördögének képzeltem magam, és ez kiszívta minden energiám, lefeküdtem a földre... Nos igen, ez a nagy történet. Az viszont már tényleg rejtély, hogy hogy a francba kerültem az emeletre reggelre, vagy felteleportáltam vagy nemtudom, mert egyszerűen lehetetlenségnek tartom hogy csakúgy felmentem volna. Amúgy nem ittam sokat, csak nembírom a piát, és viszonylag kevéstől is falnak megyek. Úúúú hideg vízzel hajat mosni? :O Ááá te jó ég, hogy bírtad?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #11639 Dátum: 14 jan 01, 23:24:23 » |
|
Jól. Nem olyan rossz mint amilyennek tűnik. Az elején emikor bevizezed egy kicsit hideg de utána 1 perc múlva nem is érezni a hűvösségét mert elzsibbad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|