KisDre
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Minek? :D
|
|
« Válasz #9555 Dátum: 13 jún 13, 22:28:19 » |
|
Csak nekem tűnt fel és aztán marta az agyamat az epizód végéig, hogy Narutónak a KLÓNJA volt ott? Akkor miért félt a mérgező bogaraktól vagy hogyan harcolt ennyire "teljesen?" (ui: ez spoilernek számít? végül is nem a cselekvést mondom illetve nem tárok fel semmi titkot)
|
|
|
Naplózva
|
KisDre.deviantart.com Warcraft 4-et a népnek!
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #9556 Dátum: 13 jún 13, 22:50:29 » |
|
Épp ezért félt, mert klón volt, ergo elég ha 1 sebzést bekap és el is tűnik. Próbált végig segíteni Shinónak. Az hogy ennyire teljesen harcolt nem meglepő, hisz ott a mangabeli példa a Naruto klón vs Raikage harca.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #9557 Dátum: 13 jún 14, 07:35:33 » |
|
Fillerrek most azt bontják ki hogy naruto mangában csinált több 100 klont hogy mindenhol ott legyen a csatatéren, kaptunk pár képet erről. Itt meg sok sok részt:D Ahogy láttom julisban is filler lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sand
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
The Sandwraith
|
|
« Válasz #9558 Dátum: 13 jún 14, 10:28:45 » |
|
Én már rég feladtam, hogy összefüggést vagy értelmet keressek a filler és rendes részek között, ha Naruto Jichuuriki formájáról van szó... Kezdődött azzal, hogy nem szabad klónokat idéznie, mert a Kyuubi megöli őt, majd mikor már 100 klónnal közelíti a csatatereket, az Itachi elleni harcban úgy tűnik, kifogyott a chakrából (ami szintén fura, nem hinném, hogy a Kyuubi szól, hogy "Battery low, mindjárt meghalsz ,de gondoltam szólok előtte"), aztán végül mégsem.... Vagy nincs túl jól megírva az egész vagy csak még kusza a dolog egy jövőbeni titokig... nem tudom. A részhez annyit, hogy jó volt, nekem tetszett, bár Naruto belépője tényleg rém gyenge volt... arról nem is beszélve, hogy ott van a Raikage-t megszégyenítő gyorsasága és ereje, amivel tulajdonképpen 2 másodperc alatt cafatokra szedhette olna... de nem tette. Ráadásul ha azokkal a kis "szellemkarokkal" boxolta volna, nem kellett volna tartania a bogaraktól sem, mivel azok a szerves dolgokat támadják csak, a chakra pedig nem az.. Mindegy is, azért nem volt rossz
|
|
|
Naplózva
|
/ A túlélésért abba kapaszkodunk, amit ismerünk és megértünk. Ezt elnevezzük valóságnak. De a tudás és az értelem bizonytalan. A valóság lehet csupán egy illúzió... Minden ember ezzel a hibás feltételezéssel él. Nincs más nézőpont? /
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #9559 Dátum: 13 jún 14, 12:44:27 » |
|
Én már rég feladtam, hogy összefüggést vagy értelmet keressek a filler és rendes részek között, ha Naruto Jichuuriki formájáról van szó... Kezdődött azzal, hogy nem szabad klónokat idéznie, mert a Kyuubi megöli őt, majd mikor már 100 klónnal közelíti a csatatereket, az Itachi elleni harcban úgy tűnik, kifogyott a chakrából (ami szintén fura, nem hinném, hogy a Kyuubi szól, hogy "Battery low, mindjárt meghalsz ,de gondoltam szólok előtte"), aztán végül mégsem.... Vagy nincs túl jól megírva az egész vagy csak még kusza a dolog egy jövőbeni titokig... nem tudom. Mindegy is, azért nem volt rossz Nincs sploer de meglesz magyarázva miért nem halt meg Naruto a sok klóntól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9560 Dátum: 13 jún 14, 14:59:36 » |
|
Hahaha,ez nem volt rossz? Ez ilyen gyors összedobunk valamit rész volt,csak időhúzásból állt megint.Minek kellett oda Naruto egyáltalán? Hogy elkísérje Kibáékhoz? Meg azok az indokok,áh- A kövi rész viszont jónak tűnik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NaruSaku de jó lenne
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Soha nem adom fel! Ez az én ninja utam!
|
|
« Válasz #9561 Dátum: 13 jún 15, 10:52:32 » |
|
Nem volt rossz rész. Ilyen részeket csinálnak akkor jó. Mondjuk azt hittem, hogy Naruto fogja legyőzni Torunet. Nekem kifejezeten tetszett, hogy Shino lepecsételte Torunet nem rossz értelemben.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a linket NaruSaku fanoknak nagyon ajánlom:D
http://narutoxsakura-fc.deviantart.com/journal/Why-we-compare-Kushina-and-Sakura-updated-299391235
|
|
|
zoldkabatos
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9562 Dátum: 13 jún 20, 14:30:22 » |
|
318: So-so. Ez is simán szerepelhetett volna a mangában. A sztori nem volt rossz, különösen az Orochimarus szál, de a harcot megint elnagyolták. Ezek alapján a következő részben is hasonlókra számítok. A végén kiderül, hogy mindenről Oro tehet
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 20, 14:30:59 írta zoldkabatos »
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #9563 Dátum: 13 jún 20, 16:45:29 » |
|
Na ez egy nagyon jó rész volt nekem tetszett Ezek az Oro-s szálak mindíg felpörgetik az eseményeket kicsit Itt-ott voltak érdekes dolgok, meg egyszerűbben is le lehetett volna zavarni a harcot, nem is tudom melyik Samehada kelett volna csak hozzá de aránylag nagyon tetszett Utoljára a Gurenes harcokat élveztem ennyire a fillerekben mint ezt a 2 részt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #9564 Dátum: 13 jún 20, 18:44:23 » |
|
Először is érdekes volt, hogy az opening csak a rész felénél csendült fel, de már volt ilyenre példa Amúgy egy elég lapos részre sikeredett, legalábbis számomra. Vontatott volt az egész és Orochimaru behozása is a képbe felesleges mozzanat volt... Ami tetszett, az a rész eleji ökörködés és Samehada jelenete De amúgy az animálás is vérszegény volt és túlontúl egyszerű, szóval erre az epizódra csak egy 3/5-öt tudok adni. A következő rész már sokkal érdekesebbnek ígérkezik, és a grafika alapján a mai rész teljes ellentettjét láthatjuk majd: dinamikában gazdag részt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NaruSaku de jó lenne
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Soha nem adom fel! Ez az én ninja utam!
|
|
« Válasz #9565 Dátum: 13 jún 21, 08:39:28 » |
|
Jó kis rész volt. Szerintem egy picit több harc is lehetett volna egy kicsit túl gyorsan letudták. Orochimarus szál kifejezetten tetszett. Én már most várom következő részt jónak ígérkezik. :D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a linket NaruSaku fanoknak nagyon ajánlom:D
http://narutoxsakura-fc.deviantart.com/journal/Why-we-compare-Kushina-and-Sakura-updated-299391235
|
|
|
Gaburieru
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
ガブリエル
|
|
« Válasz #9566 Dátum: 13 jún 22, 06:15:12 » |
|
Most tényleg megint egész nyáron "élvezhetjük" a fillereket? Úgy látom, hogy a júliusi első rész is még filler, csodás... Mégis hova akarják még elhúzni az anime és a manga közti távolságot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sand
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
The Sandwraith
|
|
« Válasz #9567 Dátum: 13 jún 22, 09:13:26 » |
|
Most tényleg megint egész nyáron "élvezhetjük" a fillereket? Úgy látom, hogy a júliusi első rész is még filler, csodás... Mégis hova akarják még elhúzni az anime és a manga közti távolságot?
Igen, nem is tudom ki mondta még anno, mikor elkezdődött ez a filler-szezon, hogy egész nyárra ki lesz húzva biztosan. Két éve még Konoha ostromát izgultuk végig egész nyáron... most meg tuti Tonton és Orochimaru kétes kapcsolatán csámcsoghatunk pár rész múlva
|
|
|
Naplózva
|
/ A túlélésért abba kapaszkodunk, amit ismerünk és megértünk. Ezt elnevezzük valóságnak. De a tudás és az értelem bizonytalan. A valóság lehet csupán egy illúzió... Minden ember ezzel a hibás feltételezéssel él. Nincs más nézőpont? /
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #9568 Dátum: 13 jún 22, 10:04:23 » |
|
Amenyiben jók a fillerek akkor kibírhatnátok. Ez a rész meg az előző is elég jóra sikeredett ahhoz képest , hogy filler. És a következő is jónak ígérkezik. Ha marad ez a minőség egy cseppet sem bánom a fillereket. Ha meg van itt valaki aki csak animét néz és unja aí fillereket az kezdjen neki bátran a mangának, mert nyár végéig tuti fillerek lesznek csak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|