ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #7350 Dátum: 11 máj 22, 09:11:47 » |
|
Gai vitte a pálmát. Az a jelenet nagyon ott volt.
Mi a rosszabb? Filler vagy hogy minden rész tele van flashback-el? Mert most ugye ezek közül kell választani.. Az a 2 perc amiben haladt a story.. előkészítették a kövi részt.
De Danzou-ban hatalmasat csalódtam. Ő, aki annyira hirdette, hogy Konoha ereje ne kerülhessen idegen kézbe.. ŐŐŐŐŐ adja oda Shisui szemét.. komolyan, én úgy csináltam volna meg azt a pecsételő jutsu-t, hogy a meglévő sharinganokat is tönkre teszi. De nem.. Madara megkapta.
Kmmmmm azért majd nézd meg a többi részt is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #7351 Dátum: 11 máj 22, 11:03:44 » |
|
A filler egy fokkal jobb, legalább akkor olyat mutatnak, amit még nem láttunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7352 Dátum: 11 máj 22, 11:48:23 » |
|
ne! nelegyen filler mert e a fillerek többsége unalmas vagy hülyeség...de olyan gai képek se legyenek mint a mostani rész végén xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #7353 Dátum: 11 máj 22, 13:46:32 » |
|
Hát igen Narutoban a legsz#rabbak a fillerek , de úgyis lessz megint hamarosan :'( :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #7354 Dátum: 11 máj 22, 13:50:39 » |
|
Bleacben jó viszont a filler:) Narutoban tényleg nem jó, de ez azért van mert Naruto nem harcokról szol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feketefold
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A cél:határidős álom.
|
|
« Válasz #7355 Dátum: 11 máj 22, 17:28:46 » |
|
Nem látjátok a fától az erdőt. A Narutos fillerek azért rosszak, mert epizódfillerek=1részesek a történetek. Lássuk csak OP és ED nélkül van 20 perc játékidő és ebből a legutóbbi nagy fillérévad alatt lehúztak 5 percet amíg bevezették a visszaemlékezéseket. Eleve képtelenség 15 perc alatt tetszetős cselekményt összerakni, de próbáljuk meg: 5 perc amíg bemutatok valami bonyodalmat, 5 perc harc vagy megoldás kinek, hogy tetszik és a végén 5 perc húh de jó, hogy nem haltunk meg időszak.
Ezzel szemben a Bleac fillerévadok összefüggnek, 20 rész összefüggő tömör harc logikailag is összekötve.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 22, 17:31:10 írta Feketefold »
|
Naplózva
|
"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...] Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran! Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #7356 Dátum: 11 máj 22, 19:18:29 » |
|
Nem látjátok a fától az erdőt. A Narutos fillerek azért rosszak, mert epizódfillerek=1részesek a történetek. Lássuk csak OP és ED nélkül van 20 perc játékidő és ebből a legutóbbi nagy fillérévad alatt lehúztak 5 percet amíg bevezették a visszaemlékezéseket. Eleve képtelenség 15 perc alatt tetszetős cselekményt összerakni, de próbáljuk meg: 5 perc amíg bemutatok valami bonyodalmat, 5 perc harc vagy megoldás kinek, hogy tetszik és a végén 5 perc húh de jó, hogy nem haltunk meg időszak.
Ezzel szemben a Bleac fillerévadok összefüggnek, 20 rész összefüggő tömör harc logikailag is összekötve.
Narutoban is vannak összefüggő fillerblokkok és általában hihetetlenmód sz@rok.Míg az utóbbi flashbackes fillerblokk kifejezetten élvezhető volt. /megbukott elmélet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feketefold
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A cél:határidős álom.
|
|
« Válasz #7357 Dátum: 11 máj 22, 19:22:33 » |
|
Összefüggő fillerblokk a Narutoban pl: a Yuukimaru-s részek vagy akár az Idates kaland. Nekem mindkettő kifejezetten tetszett. Elfogadom a véleményed, hogy neked tetszettek a visszaemlékezős részek, de én akkor is majd elhánytam tőle magam amikor láttam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 22, 19:27:37 írta Feketefold »
|
Naplózva
|
"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...] Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran! Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #7358 Dátum: 11 máj 23, 06:33:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #7359 Dátum: 11 máj 26, 12:30:41 » |
|
Nah ez a rész olyan mint a előző rész kb csak picit jobb Végül is ilyen is kell még indig jobb mint egy filler. Jövőheti is hasonló lesz szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7360 Dátum: 11 máj 26, 12:59:11 » |
|
Szégyelje magát aki ezeket leokézza . Miért most fillerezni ? amikor 5-10 részen belül lehetne normálisan is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #7361 Dátum: 11 máj 26, 14:17:07 » |
|
1 perc alatt végigpörgettem az egész részt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #7362 Dátum: 11 máj 26, 14:29:22 » |
|
Azért f*sza, hogy 2 hete nem lehet élvezni a Shippuudent. Hatalmas megdöbbenésemre egész jól összeütötték az -általam iszonyatosan várt- Danzou vs Sasuke harcot. Erre most meg hetente 5 percet halad előre a cselekmény... A maradék negyed óra pedig flashback-ekből áll. Ami még annyira nem is lenne probléma, ha igényesen adagolnák. De neem. Azok a jelenetek, amik korábban szépen voltak kivitelezve, azokat újrarajzolták. Természetesen mérföldekkel gagyibban. (Pl.: Sasuke Sharinganjának 3. pöttyének felbukkanása régen az egyik kedvenc jelenetem volt. Erre most meg újrarajzolják..) Amik pedig korábban is trágya módon voltak elkészítve, mint például Itachi rongyszerű lebegése, azokat meg peeersze, hogy újra felhasználják.
Ahogy nézem, jövő héten legalább már Kakashi is megjelenik. Bár az animáció nem túl kecsegtető.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7363 Dátum: 11 máj 26, 16:06:06 » |
|
Nem fogok spoilerezni, de azt hittem pár részen belül, jön egy olyan momentum, amit nagyon vártam mangában. Igaz, op-ben már ellőtték a spoilerrel, de azért vártam. És erre kb semmit nem halad a sztori?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Binda
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7364 Dátum: 11 máj 26, 16:17:24 » |
|
Nekem ez a rész tetszett. Egész jó lett, nem olyan mint az előző ahol csak Sakura folytonos bömbölését hallhattuk. Ez jó volt, sok sok részből foglalta össze a dolgokat. De szerintem egy ilyenre is már szükség volt, hogy láthassuk Naruto hogyan változik meg és az új hozzáállását Sasuke-hoz. Persze, ezeket már láttuk és tudtuk, de azért egész jó volt így összevágva látni a fontos pillanatokat. Szerintem jó volt a hangulata, sokkal jobb mint az előzőnek. Kövi részben talán jobban fog haladni a story. Bár arra nagyon kíváncsi leszek, hogy Naruto-Sasuke-Itachi hármas hogyan és mikor jön elő. Már kb 2 éve várom azt a jelenetet, de szerintem még mindig nem időszerű. De akkor is nagyon várom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|