25 júl 18, 21:05:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 458 459 [460] 461 462 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 2182952 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Dani
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6885 Dátum: 11 jan 13, 17:18:23 »

Egyetértek! Zseniális epizód volt. xD
Az animáció maximálisan látványos volt, pedig nem voltak a jelenetek önmagukban valami egetrengetően epikusak.
A tipikus egymáshoz láncolás klisé is tökéletesen ki lett aknázva. Az epizód végén meg pláne. x'D

Mondjuk a pókember krapek láttán azért egy kicsit húztam a számat. A vízeséses jelenet meg.. nah, arra szavaim sincsenek, akkora baromság volt. xD
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
XPdestroyer
Gennin
*

ez az én ninja utam!

« Válasz #6886 Dátum: 11 jan 13, 18:03:13 »

Komolyan mondom,ezek után,kételkedem azon,h ki kell állnom a Naruto Hinata elméletemen,és szembeszállni a Naruto Sakurásokkal,mert itt nincs mese,Naruto Sasuke van:D Jó volt,volt benne poén,és lényege is volt mellette( mindent a barátokért)a többivel ne foglalkozzunk,volt min nevetni,az a lényeg:D
Naplózva

Zizi100
ANBU Kapitány
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #6887 Dátum: 11 jan 13, 18:54:34 »

Húha! Nevet Hát ha ettől nem fognak megszaporodni a NaruSasu ka... őő.. na mind1 perverz vagyok! Nevet  smirksweat

Szerintem jó volt! Volt benne humor, (jó sok! ezt szeretem! Nevet) harcjelenet, és, hát az a maci szobor az kész volt... ikszdé Tetszett ez a kissé bugyuta rajzolás, és az is, hogy nem Kakashinak kellett megmenteni őket! ikszdé Amit meg már írtak is: Sasuke túl barátságos volt, illetve meggondolatlan. Kicsit mintha elment volna az esze, ez nem illik hozzá. A Pókember dolog pedig még elfogadható. Szóval ilyen fillereket én is elfogadnék!  Pirul

(Bár 1 baki: a rész elején nem depizek be, mikor megemlítették Szászkét. ikszdé)
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6888 Dátum: 11 jan 13, 19:27:19 »

Kellett 1 perc mire megtaláltam a topic új helyét  Pirul

A múlt heti szellemes rész, egész jó volt, ehhez képest. Annak volt rendes grafikája, története.
De ez a pókemberes, összeragadás, nálam nem jött be. Egyedül az volt jó, amikor az egyik tolvaj és Naruto egyszerre pisiltek. Na az poén volt, de a többit nem mondanám viccesnek (talán azért mert beteg vagyok => rossz kedv).
Ezt a mostani részt azok rajzolták, akik a Naruto vs Pein-t is  ? Van 1-2 hasonlóság, de lehet már a szememmel is baj van  Szomorú

Az endingről elfelejtettem írni. Volt már jobb is, rosszabb is. Kicsit a Bleach egyik opjára vagy endjére emlékeztet. Talán Aqua Timez miatt, vagy amiatt a piros jelző lámpás kép miatt, ami szintén a Bleach mostani opjának elején van  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 13, 19:35:58 írta ATON14 » Naplózva

....................................................................................................................
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #6889 Dátum: 11 jan 14, 07:11:00 »

Na hát ha összehasonlítjátok a mostani és a múltheti szellemes részt , akkor leszámitva , a főszereplőket , olyan mintha 2 külön animét nézne az ember. A múlthetinek szebb volt a grafója , viszont látványilag és akcióban ez a rész messze megelözi a szellemest.Masayuki Kouda , aki ezt a részt is rendezte, nagyon ért a harci jelenetekhez, le a kalappal elötte.Na akkor most a történetről: a banditavezér képessége elég érdekes volt , én azt hittem a akeze 1 báb, mint chio-nak, de megszilárdult chakra, hm érdekes, viszont teljesen pörgős rész volt , csak az nem tetszett, hogy Naru-sasu...
Már megint 1 csókjelenet, eléggé yaoi-s rész volt xD.
4/5 , sokkal jobb volt, mint a múltheti , max grafikailag nem , de legalább itt nem csak állnak egy helybe a szereplők, és a rész végén nem 1 árnyék klónnal intézik el a harcot.
Naplózva

Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #6890 Dátum: 11 jan 14, 17:12:12 »

nekem nagyon tetszett... végre olyan filler ami tényleg poénos... nem sok volt mostanában...
az külön jó hogy a következő 10es csapatos lesz, shikamarut szeretem.
ez a rész sztem 4/5, de azt az egyet is csak a rajz vitte le. 1-2 helyen pocsék volt Nevet
Naplózva
Temari-san
ANBU újonc
*

« Válasz #6891 Dátum: 11 jan 15, 11:12:56 »

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy kissé (?) lemaradtam az animével (mangát olvastam), szóval hogy addig láttam az animét, amíg Minato megjelent Naruto elméjében, utána Naruto legyőzte Peint, és elment Konanékhoz. Ott volt egy kis agytágítás, és úgy tudom, az volt a 169. rész.
Ezután kezdődtek a fillerek? És azok meddig tartanak - ha egyáltalán véget értek már - ?
[Egyébként van értelme megnézni őket?]
Naplózva
obi
Gennin
*

« Válasz #6892 Dátum: 11 jan 15, 13:20:46 »

Van pár filler ami egész jó, szerintem érdemes. Már azértis mert úgyemlékszem az első pár fillerben voltak elhintve mangajelenetek!
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6893 Dátum: 11 jan 15, 14:24:23 »

176.résztöl kezdödnek a visszaemlékezés fillerek. Szerintem nem maradtál le semmiröl , elég semmit mondóak ezek a részek , és csak az idöt huzzák vele, és márciusig még tuti ez is lessz :S
Naplózva

Beatreex
ANBU újonc
*

"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."

« Válasz #6894 Dátum: 11 jan 16, 12:24:31 »

Szerintem nem olyan vészesek a fillerek, van 1-2 olyan, ami egész jó. Legalább kiegészítik az eredeti történetet Mosolyog Ez a mostani rész, attól eltekintve hogy sok értelme nem volt, szerintem egész poénosra sikerült xD Főleg a vége, az nagyon ott volt xD
Naplózva

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling

"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
Binda
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6895 Dátum: 11 jan 18, 14:39:10 »

A struccos tényleg gáz volt.. ettől eltekintve egész jók. Szívesebben nézem inkább a fillereket, mint hogy várjak 3-4 hónapot a rendes folytatásra. Az Inu Yasha című anime is a csak úgy megállt, nem készítettek hozzá több részt. Legalább 1 évet kellett várni a folytatásra, egy ideig az sem volt biztos, hogy folytatják.. higgyétek el, az sokkal rosszabb volt, mint "kicsi Narutot" nézni a fillerekben... Bár ennyi erővel csinálhatnánk Ero Sennin-es fillert. Amikor elvileg "tanulta az alapokat" , az mókásabb lenne  Nevet
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6896 Dátum: 11 jan 20, 17:33:55 »

Hát ez a rész, a multhetihez képest semmi nem volt. Az eleje az tetszett, hogy a team 10 ennyire ismeri egymást Nevet. De a visszaemlékezett történet, most nagyon gyenge volt. "Válaszoltál a kérdésemre és lenémítalak!" Meg a nagy és büszke banditavezér a durván felépitett és összetett rendszerüket és az uralkodását képes lenne eldobni és robbanópecsétekkel  megölni magát... Komolyan , jó hogy végre abbahagyják ezt az 1 részes visszaemlékezések fillereket ,mert már végkép nem tudnak mit kitalálni.
2/5
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 20, 17:35:28 írta Csabi28 » Naplózva

ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6897 Dátum: 11 jan 20, 20:11:32 »

Szerintem meg ez is jó rész volt, hogy ha nem jobb, mint a múltheti. Tetszett ez a "szavak nélkül is megértjük egymást". De a harc közben hol volt Asuma és Kakashi? Ők még az első kapunál szenvedtek, mikor a geninek már benn voltak?  Pojén
Chouji hogy cipeli Konohába azt a sok vadkant  ?  Gondolkozik
Naplózva

....................................................................................................................
steelshinobi
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #6898 Dátum: 11 jan 20, 22:05:39 »

Szerintem 4/10. Én jobbra számítottam a címe alapján. Igazán csak az eleje, amikor a vaddisznókat hajtották meg a legvége tetszett. Pont a visszaemlékezős rész volt a gyenge. A "főellenséget", hogy magasztalták már, hogy milyen okos pedig semmi különösebben taktikusat nem mutatott. Amúgy nem értem, hogy Choji miért rinyált, hogy neki kell elvinnie a vaddisznókat? Egyszerűen csak megnöveli magát és kész. Ha elfogy chakrája, akkor bevesz egy táptablettát vagy megeszik néhány vaddisznót. Én a helyébe örülnék, ha egyedül hagynának ennyi hússal!
Naplózva
Beatreex
ANBU újonc
*

"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."

« Válasz #6899 Dátum: 11 jan 21, 16:59:09 »

Szerintem az alapötlet jó volt, csak a kivitelezés nem tetszett annyira, de azért nézhető rész volt. Chouji és a sok vaddisznó engem Obelixre emlékeztetett xD
Naplózva

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling

"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
Oldalak: 1 ... 458 459 [460] 461 462 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins