asthi
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
十三
|
 |
« Válasz #6315 Dátum: 10 júl 16, 09:01:32 » |
|
Nem tom nekem főleg a legutolsó rész borzalmas grafikája után eza arész bejött. Jó volt a negyedik hokagéval való találkozás és utána Pein elintézése és végre nem deformálódtak az arcok...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Couthbert
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #6316 Dátum: 10 júl 16, 10:29:38 » |
|
Tetszett. Nagyon. Megható volt a jelent, apa és fia között. A mangát hűen tolták le elénk. A rajzolással itt nem volt semmi gond. Elmentek a t4k4mbe a Bleach-el a meg a másik mittoménhány animével. (Valaki írta, hogy a Bleach azért olyan szép mert évekig dolgoznak a dolgon. És beraknak féléves fillereket.) Tökéletesen igaza van. Azért belegondoltok b4romira nem lenne jó egy féléves filler, csak azért, hogy egy kicsit jobban kirajzolódjanak Tsunade mellei. Ugyan már... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsTibi
Újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #6317 Dátum: 10 júl 16, 10:46:53 » |
|
Én azt nem értem, hogy ha a 167. részben Pein-t elég szépen beleverték a földbe, akkor most hogy döglött ki 1 sima rasengantól? Ezek az anime készítők nem tudnak gondolkozni, vagy mi? Bár felesleges is arról a részről beszélni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #6318 Dátum: 10 júl 16, 10:51:02 » |
|
akkor még több volt az erej igy kibirta, de most hogy megküzdött a rókával meg utána naruval elfáradt igy érthető hogy a rasengan miért ütötte ki
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
CsTibi
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6319 Dátum: 10 júl 16, 11:01:38 » |
|
na mindegy még így is van 1-2 dolog ami nem teljesen tiszta, úgyhogy inkább maradok a mangánál 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6320 Dátum: 10 júl 16, 11:14:10 » |
|
(Valaki írta, hogy a Bleach azért olyan szép mert évekig dolgoznak a dolgon. És beraknak féléves fillereket.) Tökéletesen igaza van. Te most őszintén... Ha beraknak egy fillert azt nem kell meganimálni? Az is ugyanannyi időt vesz el , mintha nem filler episodeot animálnának. Fillerrel időt nyernek csak , hogy ne érjék be a mangát. Vagy szerinted csinálják balkézzel a fillert jobbal , meg a HQs mangavonalat? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
matsuda
Újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #6321 Dátum: 10 júl 16, 12:45:26 » |
|
Remek, sztem ez a 4 hokage hagyatéka rész lesz az 1. amikor ujra jön a filler szezon majdnem biztos vagyok benne, hisz az utána jövő cimek is arra utalnak, szerintetek?
Szerintem csak az 1 órás special lesz filler, legalábbis ha többet raknának be ide az hülyeség lenne... inkább fejezzék be a Pein invázió arc-ot, és majd utána. 2010-08-12 173. Pein születése 2010-08-19 174. Uzumaki Naruto meséje
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 16, 12:47:20 írta matsuda »
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #6322 Dátum: 10 júl 17, 00:31:54 » |
|
Jó volt a mostani rész (169)  Főleg a vége amikor sakura ino meg tsunade csinálják a feszkot  De visszatérve az animere. Nagatot sajnálom hogy csajozhat ilyen birodalmi lépegetőben? 
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
 |
« Válasz #6323 Dátum: 10 júl 17, 00:38:43 » |
|
Neki nem kell, ottvan neki Konan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Justin[HUN]
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6324 Dátum: 10 júl 17, 10:17:42 » |
|
Én azon vagyok meglepődve hogy két rész között 1 hét van most viszont a legujjabb az két nap után jött ki lemaradtam valamiről? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #6325 Dátum: 10 júl 17, 10:28:50 » |
|
Kiszivárgott 1 rész és most azért van dupla rész de állítolag jővőhéten is 2 rész lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Justin[HUN]
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6326 Dátum: 10 júl 17, 10:33:54 » |
|
Ahhhha de elméletileg a kövnek dupla résznek kell lennie és akkor most így 3 rész jön ki majd? :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #6327 Dátum: 10 júl 17, 10:36:51 » |
|
A kövi dupla rész nem kapcsolodik a mostani történethez szóval szerintem jővőhéten is 2 rész lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sorlix
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6328 Dátum: 10 júl 17, 10:51:42 » |
|
húúú ez a naruto mostanában nagyon jó irányba halad  komolyan mondom kb 40 rész óta úgy beindult, ennyire jó nem is volt még  remélem nem lesz filler szezon mert megőrülök. De most akkor a jövőhéten lesz rész? nem ezt fogják kiadni ( mert ha ez csak egy kiszivárgott rész... ) és csak az utána lévő héten lesz az a két rész? Az a baj, hogy nem tudok várni a következő részig, olyan izgatott vagyok :DD mangát meg gondolkoztam, hogy olvassam e, de úgy meg lelövöm a poénokat és nem lesz élvezetes az anime 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
 |
« Válasz #6329 Dátum: 10 júl 17, 11:38:28 » |
|
...jövő héten nem lesz megjelenő epizód, vagyis lesz, a 169. rész, a dupla részes különkiadás 2 hét múlva lesz..vagy csak nekem nem tiszta valami? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|