24 nov 01, 08:10:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 400 401 [402] 403 404 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1755471 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Matten
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #6015 Dátum: 10 júl 01, 17:31:50 »

szerintem ezt azért csinálják, hogy Ne töröljék a videót. ikszdé
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
Mello-chan
Újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6016 Dátum: 10 júl 01, 17:33:40 »

Háááááát...Megoszlik a vélemény...és nem csak egymás között, hanem szerintem egy emberen belül is.
- A cselekmény majdhogynem hibátlannak lenne mondható, hiszen véééégre, előjött a ravaszdi (nagy kedvenc...)
- Kissé csalódás, hogy a rajzolása néhol kísértetiesen hasonlított az FMA-ban szereplő "halálból visszahozott élőlényekre"...
- Ilyen szájakat legutoljára a Hugo a vízilóban láttam, Pein-nek nagyon nem áll jól, ugyanúgy, mint minden más, amit csinált ebben a részben
- Tény, pörgés az volt jócskán, csak úgy kiszakadt a sebesség a monitoromból
- Sajnos néhol ez túúúl sok volt
- A Minato szál nem volt rossz (mivel időnként akarom, hogy legyen valami meglepetés is az ainme-ben, így a mangát csak most kezdtem el újra, ezeket a részeket kihagytam, szóval ezek a dolgok 100%-ig újak voltak)

Minden egybevetve: kap egy közepes hetest a tízből. Kicsit sajnálom...viszont ez is az a Naruto volt, amit mindannyian szeretünk, szóval el kell fogadni és pont.
Naplózva
Soul
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6017 Dátum: 10 júl 01, 17:36:32 »

Nos, nézd meg akkor a mangában ezeket a részeket... Így ez a rész kétszer olyan fájdalmas. Egyrészt, mert eleve borzalmas a rajzolás, másrészt pedig mert láthatod mi lehetett volna belőle, és hogy mi lett belőle...
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Matten
Osztag Vezető
*

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #6018 Dátum: 10 júl 01, 17:38:04 »

Ha a manga is így nézett volna ki azt mondanám, oké, ez ilyennek volt tervezve. de NEM!
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
Temari-san
ANBU újonc
*

« Válasz #6019 Dátum: 10 júl 01, 17:47:41 »

Hm... de sokan vagyunk most ebben a témában.. Mosolyog
Szóval, összességében nekem... nagyon NEM tetszett. Csak azt tudnám ismételni, amit már leírtatok. Rajzolás... szánalmas. Remélem, lesz jobb is.
Miközben néztem, már úgy voltam vele, hogy nem is nézem végig, de mikor megláttam a naplementében Minatót, felragyogott a remény csillaga, és már csak azért tudtam végignézni, mert a Yondaime benne volt (fav!  Kúl)
Naplózva
Pein95
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Monster

« Válasz #6020 Dátum: 10 júl 01, 17:51:42 »

http://browse.deviantart.com/?q=naruto&order=5&offset=72#/d2t0pr6
ezt skubizzátok!
szakadok a röhögéstől. : DD

Érdekes, mit ne mondjak. Azért ahoz már tehetség kell hogy az eddig se nagyon szuperáló grafikai szintet ilyen mélyre levigyék. Még nem láttam ezt a részt, de ha ilyen gyatra a megvalósitás, meg hogy a karakterek is ilyen drasztikusan levannak butítva akkor nem is biztos hogy láttni akarom.  Már vagy ezer éve ezt a harcot várom, annak köszönhetően hogy minden hülye fillerrel nyúzták össze-vissza a történetet, ezek után nagy volt az elvárásom, és hát mondanom se kell, hogy nagyot csalódtam. Nem tud felnőni a mangához, pedig az lenne a lényeg hogy a mangánál valamivel többet adjon, de nem, néha még a manga hatásosabb mint az anime, és azért ez elég szégyenletes.
Mindegy azért lehet hogy megnézem, legfeljebb röhögök egy jót.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #6021 Dátum: 10 júl 01, 17:55:33 »

Szerintem páran erősen túlreagáljátok, onnantól kezdve, hogy Pein elkezd elfutni a kyuubi elől, azt leszámítva, hogy olyan hülye fejet vág a chibaku tensei közben, szerintem semmi baj nem volt a résszel.
-Az elötte lévő részek tényleg rosszak voltak
Naplózva

Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6022 Dátum: 10 júl 01, 17:57:25 »

A Kyuubi Naruto jobb lézereket lövöldözött mint a Halálcsilag xD
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Meroko
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Itachi fan

« Válasz #6023 Dátum: 10 júl 01, 18:11:07 »

Ez mi?...o.O Most komolyan... Éppen újranézem a shippundent és az Asuma vs. Hidan részeknél járok és azokhoz képest ez a mai valami förtelem volt.
Mangában imádtam ezeket a részeket, de itt...szörnyű.....pedig én nem szoktam a grafikákra figyelni, de most nem lehetett nem felfigyelni rá! Azok arcok amiket Pein bevágott nagyon nagyon fájtak. A szögbeverésről, a falban megállásról (tényleg erősek a nyakizmaiXD) és a gyalogkakukk  futásról nem is beszélve. Rég nem láttam ilyen rossz részt. Egyedül az emelte a színvonalt, hogy a végén megjelent Minato. Bár nemtudom, számomra nem volt olyan hűdemeglepődtem feelingje, de lehet csak azért mert már tudtam -és vártam- előre.
A következő részben mindenesetre jobban bízom. A remény hal meg utoljára, nemigaz?^^
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #6024 Dátum: 10 júl 01, 18:17:54 »

Megnéztem ezt a részt mert itt annyian beszéltek róla. Hát én jót mulattam rajta,a vége nagyszerű volt, de ez a harc... Pain pattogott mint a bolha, a Kyuubi kezeket növesztett, és beverte Pain feje lágyát. Szerintem jah, a válság vagy őket is elérte, vagy ez valami új szokás lesz az animékben, hogy a komoly részeket ilyen amerikai rajzfilm beütésekkel még inkább "olcsósítják"? Válságban drágul a tinta és a papír, de ha az egészet géppel rajzolják, akkor már végképp nem értem. Drágult az egér és a billentyűzet is?  Gondolkozik Remélem ez hamarosan elmúlik, mert ezzel a pattogós Pain-el sikerült komolytalanná tenni a harci stílusát.   
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
HayateLen
Chuunin
*

« Válasz #6025 Dátum: 10 júl 01, 18:18:18 »

komolyan mondom, amikor az elején jártam, azt hittem valami fan made dolog, mert annak elmenne, de Naruto Shippuden 167-nek nagyon nem, BORZALMAS! minek másítottak egyáltalán? ha már mindent ugyanúgy csináltak (többé kevésbé) mint a mangában, most minek kellett ezt a harcot ennyire másra csinálni?! az előző rész nagyon jó volt, és a plussz harc Hinata és Pein között is jóra sikerült, de a mostani.... egy ilyen: "csináljuk meg, mert meg kell csinálni" hozzáállású rész volt a szerkesztőktől kb.  Neeem
Naplózva

malendil
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #6026 Dátum: 10 júl 01, 18:18:45 »

Azért jöttem ide most, mert teljesen kiakadtam az első pár perc rajzaitól, és Pain karakterének átírásától, és tartósabb formában akartam kitombolni magam, mint a megjelenés alatti eltűnő hozzászólások. De itt már mindent elmondtak előttem.
Jobban tennék, ha tartanák magukat a mangához, az nagyon jó ezeknél a részeknél.

Pein földbadöngölésénél Virultam egyet, mert az tetszett. De hamar rá kellett jönnöm, hogy az egész rész olyan mint egy Amerikai rajzfilm!

Ami azt illeti az a földbedöngölés egy abszolút Tom&Jerry jelenet volt. Mókásnak mókás, de közben az embernek sírni lenne kedve.
(+ a mangában ez a Pain végig kis trükkjével védi magát, semmi sem indolja, hogy hogyan él túl egy ilyet ez a test.)
Naplózva
trees
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #6027 Dátum: 10 júl 01, 18:20:27 »

Hát,ha másra nem,egy jó nevetésre jóvolt.Nem azt mondom,hogy ez a csapat rossz,csak nem Naruto világába való.Levelük!!!44444!!4!!!négynégy!!!Személyszerint sokkal jobban örültem volna,ha az előző csapat csinálja
Naplózva

matsuda
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6028 Dátum: 10 júl 01, 18:28:38 »

Pff, ez a rész tényleg gáz volt, preview alapján még azt hittem értelmes animáció lesz (mint a múlt héten), és végre nem a szokásos guren-filler szint, de amint többen is írták nekem is pont ezek jutottak eszembe: tom&jerry,gyalogkakukk,star wars... nem olvasom a mangát, de hogy ilyen szart hogy mernek kiadni, azt nem tudom:\ általában az ilyen nagyon igénytelen dolgokat jobb studiók a dvd/bluray kiadásra javítják, pierrot nem tudom hogy van ezzel.
Csináltam én is pár shotot, ha még érdekel valakit: http://users.atw.hu/creed/nshq/
Naplózva
Shidotoku
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #6029 Dátum: 10 júl 01, 18:32:51 »

Az első 10 percben háromszor akartam belefulladni az elején bevett mentolos cukorba a röhögéstől... Valamennyire éreztem az epikusságot, de ez a rajzolás...  Neeem >.<#
Naplózva
Oldalak: 1 ... 400 401 [402] 403 404 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins