Gyerekek! Amennyire Védtem az előző részt ami ROHADT EPIC VOLT, úgy fogom Szídni azt a mittoménmit!
Naruto föláll, jön a Kyuubi Chakrája, széttörnek a botok... CSODÁLATOS! Ez volt az első 5 másodperc.
Megjelenik 4 farok a teste pedig ugrál... Naná! Átalakul ez a rész jó lesz.
A teste ugrálása 10 perc múlva sem maradt abba.
A biztosíték Pein első Nagy Arcánál verődött ki. lásd: Kokaylaszlo Avatarja. Gyerekek, ez az Egész cucc Borzasztó volt onnantól kezdve! Értelmetlen túlzásokkal teli harc. Mintha az egyik Ultimate Jutsut nézném az Accel játékokból. Pein földbadöngölésénél Virultam egyet, mert az tetszett. De hamar rá kellett jönnöm, hogy az egész rész olyan mint egy
Amerikai rajzfilm! Minden szánalmasan nézett ki. A Kyuubi 6 farokkal, Pein, a többi karakter (főleg Shikamaru). Itt megjegyezném, hogy nem értem mi bajotok van Sakura szemeivel, a Dragon Ballban annó mindenki ilyen "bandzsa" volt.
A legnagyobb problémám mégis Pein volt. Egyszerűen kiesett a Karakteréből. Hasonlítsátok össze az epizódot a 438-439-es mangafejezettel. A Mangában Pein végig hidegvérű marad, és az a hűvös tekintet ül az arcán ami máskor. Azért imádom Peint, mert a fő testet leszámítva mindegyik ugyanolyan érzéketlen és hideg. Ennek itt nyoma sem volt. A Nyögéseinél az az ínyig feszülő száj Szánalmasan nézett ki. Ez nem az Akatsuki Vezére volt, hanem egy rinyáló székrekedéses kis p*cs. Pein üvöltött, Hörrgött, pattogott. Persze Pattogjon, ha ki kell térnie egy támadás elől. De ne úgy is harcoljon! Komolyan simán beraktam volna alá Mission Impossable zenét. Lehet hogy fogok is.
Az 5 másodperces szabájról is elfeledkeztek. Csak úgy LŐDÖZTE a Shinra Tenseieket ész nélkül. A Mangában úgy éreztem az a taktikája hogy elcsalogassa valahova a Kyuubit, de itt az egész olyan volt, mintha rájött volna hogy a támadásai nem jók, és menekülőre fogja.
Valamint amikor beleállt a falba az is szánalmas volt. Elernyednek a végtagjai, de a Nyaka bivajerősen ott tartja? Come Oon!
A Kyuubi korántsem tűnt olyan Masszívnak a Csontokkal mint a Manga lapjain.
Aztán összegyűjti a Chakráját hogy egy iszonyat nagyot lőjön mint az Orochimarura, mint a Mangában...
DE NEM! Végig Aprócska lézereket lő, amelyek egy Fénykard pengéjénél is vékonyabbak és Azzal Darál!
Valamint kihagyták az omniózus jelenetet, amikor a Kyuubi áttöri Pein Shinra Tenseiét. Vagy ha nem hagyták ki, akkor olyan gyors és jelentéktelen volt hogy nem emlékszem rá.
Onnantól, hogy a Pein felüvölt erőlködésében a Chibaku Tensei közben, és Nagato orravére elered (ezek szánalmasak voltak), a Grafika meglehetősen javult.
Csak néhány Pozitívumot tudok felhozni a résszel kapcsolatban:
- A 8farkú. Sokkal többet lehetett látni ebből a majdnem kész Kyuubiból, mitn a mangában. Itt sokkal jobban élvezhető volt.
- Naruto (azt leszámítva hogy a messzi képeken púpos volt és kövér) nagyon jól nézett ki, miközben Manipulálta a Kyuubi. Az előzetesben is mutatott Vörösszemes közelítés zseniális kép.
- Minato ül egy sziklán és megérzi a veszélyt, hogy akcióba kell lépnie. Itt lettem Libabőrös.
- Az egész további jelenet zeneileg, Grafikailag és Színészileg zseniális volt. Nekem nagyon tetszett.
- A Kész Chibaku Tensei Epic a nappal mögötte.
22 percből 2 perc az Opening/Ending, fél perc az előző rész tartalmából, 4 perc a Jó rész (vége) és kábé 16 percnyi Borzalom.
Ez az első epizód a Naruto Sorozatából amit le kellett állítanom azért mert levegőt kellett vennem. az első amit nem védek meg. Amire Ez az első reagálásom. A Bolondos Dallamok Jobban néz ki ennél.
FireCat képe szemlélteti legjobban az epizódot!
Ui: A következő rész nekem Nagyon mangahűnek tűnik ami jó pont. Engem a rajzolás az előzetesben talán a Sasori vs Sakura harcra emlékeztet.