Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #2745 Dátum: 08 dec 15, 17:52:59 » |
|
nem volt itt vita ő maga mondta hogy kevés van neki. Viszont KAkashi nem véletlenül van ott ahol van. nagyon jó a chakrairányításban negyed annyi CHakrával képes arra amire más az összeset felhasználja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lonelypatrick
Chuunin
Nem elérhető
elemző, stratégia felépítő
|
|
« Válasz #2746 Dátum: 08 dec 16, 08:56:16 » |
|
Kakashinak nem csakk sok chakrája van de tudja mennyit és hogyan kell hasznosítani, Naruto ezt megtanuulná nagyon sok energiát tudna spórolni! OFF: NARUTO SHIPPUUDEN MOVIE 3, 2009 JANUÁR 8 AMERIKÁBSN!!!! ami azt jelentheti hogy hamarabb fogjuk látni a 3-at mint a másodikat.............. OFF Vége
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 16, 08:56:48 írta lonelypatrick »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #2747 Dátum: 08 dec 16, 09:22:33 » |
|
OFF: NARUTO SHIPPUUDEN MOVIE 3, 2009 JANUÁR 8 AMERIKÁBSN!!!! ami azt jelentheti hogy hamarabb fogjuk látni a 3-at mint a másodikat.............. OFF Vége Off válasz:A hivatalos trailer japán szövege szerint: "Bemutatás 2009 nyarán" < a japán mozikban Off válasz vége.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #2748 Dátum: 08 dec 16, 11:22:11 » |
|
OFF: NARUTO SHIPPUUDEN MOVIE 3, 2009 JANUÁR 8 AMERIKÁBSN!!!! ami azt jelentheti hogy hamarabb fogjuk látni a 3-at mint a másodikat.............. OFF Vége OFF: Csak a 3. sima Narutós mozifilmet adják le Amerikában. Ugyanis náluk még 15 rész és elérkeznek a Shippuudenhez. OFF vége. ON: Ez a rész nagyon tetszett. Hidan kiakadása és a RasenShuriuken támadás mindent megért. A következő részben hal meg Kakuzu, ha minden igaz.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #2750 Dátum: 08 dec 16, 12:53:33 » |
|
Offolást abbahagyva folytatás a Naruto Shipppuuden Movie témában!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2751 Dátum: 08 dec 16, 13:04:45 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 16, 13:06:01 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
richard95
Gennin
Nem elérhető
Spawn a pokol harcosa
|
|
« Válasz #2752 Dátum: 08 dec 16, 18:00:30 » |
|
nagyon jó rész volt ez csak kár hogy kakuzu és hidan meghalt nagyon jó páros volt, a rasenshurikent is jól megcsinálták a zenei aláfestések is jók voltak úgy hogy nem lehet panasz most arra leszek kiváncsi hogy a story fut az eredeti szálon vagy filler fog jönni bár ahogy elnéztem az előzetest akkor talán nem filler jönn
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GeneralTodd
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2753 Dátum: 08 dec 18, 12:35:50 » |
|
Nagyon jó a Shippuden, bár néha hiányzik a kis vicces Naruto . Hiába a legjobb anime amivel találkoztam ! Érdekes viszont,hogy néhány Narutó rész jobban meg volt rajzolva mint a Shippudenek nagy része. Nem értem ,de talán a marketingnek köszönhető. Így is nagyon szép, de szerintem lehetne szebb is Naruto forever
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2754 Dátum: 08 dec 18, 12:54:14 » |
|
Nem a marketingnek köszönhető... Hanem annak, hogy másik rajzoló csapat rajzolta... Egyszerre több csapat rajzolja a naruto animét... Minden csapat kap egy részt, és párhuzamosan készül egyszerre 10-12 rész!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #2755 Dátum: 08 dec 18, 13:39:20 » |
|
Hmm...jó kis anime ,dede nem emlékszem arra a csajra ,hogy benne lett volna a mangában talán megint fillérek lesznek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2756 Dátum: 08 dec 18, 13:45:48 » |
|
Igen! Fillerek jönnek... Afféle mentsük meg a 3 farkút részek...
Matyi irány a fórumszabályzat de nagyon gyorsan, és akkor rájössz mi a bűnöd!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2757 Dátum: 08 dec 18, 13:46:33 » |
|
Hát ja ez már egyértelmű hogy filler,de am sasuke gyorsasága az mi? Mert szentem ez már kicsit soknak tűnik,vagy csak én gondolom így? Mindegy a lényeg hogy durván nem láttam hogy elmozdult volna és 2 bábunak annyi,szal kicsit tud sprintelni a fickó!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2758 Dátum: 08 dec 18, 13:51:19 » |
|
Ott én is lestem, hogy csinál egy chidorit, egy kis átokpecsét, és leesik a három bábú feje... Monom mivaaa?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2759 Dátum: 08 dec 18, 14:46:07 » |
|
Nem teljesen fillerek lesznek, de ezt már sokszor megbeszéltük... Szerintem az oszlopok tetejét a Chidorival vágta le vhogy, de én se értettem egészen. Egyébként jó volt ez a mai rész. Kicsit olyan mint anno a 33.-dik, szóval összekötő rész, de ezt is megkell vhogy oldani, hogy átlépjünk egy új story-ra. Szerencsére ahogy néztem úgy tünt nem lesz annyira "filleres" kinézete a csajnak meg a kislánynak sem. Shika és Kurenai beszélgetése nagyon jó volt és szerintem nagyon szépen rajzolták meg Kurenai-t terhesen. Meg a végén Yamato nagyon helyes volt öltönyben. Járhatna így gyakrabban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|