25 máj 05, 04:44:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 145 146 [147] 148 149 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1988717 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
lonelypatrick
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

elemző, stratégia felépítő

« Válasz #2190 Dátum: 08 aug 14, 20:27:23 »

Hát nem tudom skacok!  ez egyszerűen a shippuuden réme volt!  Sora túl élte?   Ja akkor a kérdés:  most ezt hogy fogják megoldani? Majd Hidan és Kakazu nyirja ki?  Technikai KO
Naplózva
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #2191 Dátum: 08 aug 14, 20:31:37 »

ez még jó dolog is lehet egy Sora KYuubi vs KakuzuHiddan am sztem nem toomxD elcseszték lehet Sora szereplő lessz és eltérnek a manga menetétől jobb lenne legalább nem tudnánk előre mivan.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2192 Dátum: 08 aug 14, 20:33:47 »

Nem hiszem, h még ezentúl szerepelne Sora..
Maximum pár jelenetet visszaemlékezésekben.

Bár ha jól belegondolok.. Hmm? Sora most hová is ment? Pirul Csak mert ha vissza a templomba, akkor előfordul h Kakuzuék lezúzzák.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #2193 Dátum: 08 aug 14, 20:37:08 »

Lehet, hogy ő lesz az aki értesíti Konohát az Akacukik ottjártáról.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
lonelypatrick
Chuunin
*

« Válasz #2194 Dátum: 08 aug 14, 20:39:08 »

Hát őszintén szólva remélem ők megteszik amit a tesze-tosza barátunk nem tett meg. Nem sértegetni akarom Narutót, de ez a rész volt rég óta a legnyálasabb, és kiámbrándítóbb!  De viszont nagyon várom Hidan és Kakazu rombolását, főképp ha a tűz templomában Sora is ott lesz Nyelvesít
Naplózva
Sun9us
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #2195 Dátum: 08 aug 14, 20:49:27 »

Ez a rész nem szólt sokmindenről. Az egész abból állt hogy Sora és mindenki más ült a seggén, míg Narútótol csak azt lehetett látbi hogy fut.......Lepattan.........fut......lepattan....feláll......-tudom milyen rossz volt neked......fut...lepattan (A srác ökölre megy a 4farku Sora ellen mer időközben elfelejtette a rassengant).......

Nekem csak enyi jött le mivel mukkot nem tudok Japánul..........nem baj majd holnap megvilágosodok. Nyelvesít Nyelvesít
(Jah majd elfelejtettem : -Utálom a japán reklámokat Mosolyog Nyelvesít Nyelvesít Pojén Pojén)-ennyi azért lejött.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 14, 21:07:15 írta Sun9us » Naplózva

Az élet szar játék de a grafikája ottvan........
Az élet szar játék kerüld a game over-t!
Az élet szar játék ne hagyd hogy bannoljanak......
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2196 Dátum: 08 aug 14, 20:52:25 »

Ahogy már korábban párszor leírták, legyünk tekintettel azokra akik még nem látták ezeket a részeket, és használjunk spoilert a hsz-ekben.
Főleg az utolsó-nál kéne mivel így már nincs sok értelme megnézni az anime-t...
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 15, 15:43:43 írta warmerh » Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Sun9us
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #2197 Dátum: 08 aug 14, 20:58:49 »

Nagyon nagyon SORRRY de az elözö 2vagy 3 részt is ugyan igy lehet leirni mivel naggyábol ugyan arrol szol.
(Tényleg sorry a spoiler ér de full hatása alatt állok!.............1 hetet vártam és kiderül hogy nincs Manga + egy semmijen végkifejlet) Szomorú
Naplózva

Az élet szar játék de a grafikája ottvan........
Az élet szar játék kerüld a game over-t!
Az élet szar játék ne hagyd hogy bannoljanak......
lonelypatrick
Chuunin
*

« Válasz #2198 Dátum: 08 aug 14, 21:09:49 »

Ha van ki nem ért velem egyet, ok, de azt mindenki a ki látta az uccsó részt, bevallhatja önmagának is hogy nagyon de nagyon gáz  volt. viszont a grafikára jobban figyeltek.  Mosolyog   A Spiler meg sokat igér, nagyon várom a jövő  hetet.  Nyelvesít
Naplózva
Sapis
Chuunin
*

« Válasz #2199 Dátum: 08 aug 14, 22:37:25 »

Am Naruto bírja ilyen jól vagy Sora 4farkúja ilyen gyengexD Csakmert amikor Naru lekevert egy pofont a 4farkúval Oronak:D:D Annak kicsit másmilyen hatása volt a környezetre:D:D
Illetve sztem azért nem használja a rasengant mert nekem akarja bántani sorát:)a kis naívxD Inkább döngölta volna a földbe egy Odama Rasengannal:P
Akkor asszem lesett volna mind2 körülette hogy nem csak mondja hogy Hockage akar lenni
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 14, 22:43:03 írta Sapis » Naplózva

Sakura és Naruto 4EVER
Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #2200 Dátum: 08 aug 15, 00:00:53 »

nem tudom ti észrevettétek e, de nekem nagyon szemet szúrt hogy az egész részben hogy is fejezzem ki magam finoman.... egy cseppet igénytelen rajzolás volt ( sz.tem  a filler részekre annyira nem is figyelnek oda ikszdé), a végén hidan-kakuzunál meg perfekt és szép lett a kidolgozás ( najó ez egy kicsit fényezés volt ikszdé)
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2201 Dátum: 08 aug 15, 00:14:28 »

Én amúgy kicsit jobbat vártam Hidan és Kakuzu szinkronjától.. :/
Kakuzué lehetett volna egy fokkal mélyebb, bár ez annyira nem vészes. Viszont Hidan hangja.. >.<# Neki sokkal pszichopatább hangot szánnék. Bár ordibálni még nem hallottuk a legutóbbi részben. kacsint
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Sapis
Chuunin
*

« Válasz #2202 Dátum: 08 aug 15, 07:56:49 »

Az melyik démon volt a 9 közül amit ott a végén el akartak kapni(a japán hangból úgy tűnt hogy az az)
Naplózva

Sakura és Naruto 4EVER
splazi
Újonc
*

« Válasz #2203 Dátum: 08 aug 15, 08:03:50 »

Khm csakúgy szólok h Sora nem a tűztepmlomába ment vissza hanem "világkörüli útra " szóval nemfog meghalni Nyelvesít
És én személyszerint örülök neki  Kúl
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #2204 Dátum: 08 aug 15, 09:14:53 »

Végre vége a fillernek! Hurrá! Remélem, több ilyen nem lesz.

@ Sapis: Nibi, a kétfarkú macska
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Oldalak: 1 ... 145 146 [147] 148 149 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins