24 dec 02, 18:38:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 401 402 [403] 404 405 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 945891 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
vastelorde
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Veterán age of empires játékos.

« Válasz #6030 Dátum: 15 júl 16, 09:35:12 »

Kiderült hogy egy féreg volt szerencsére eltudtam távolítani. Capac bent volt bővítményekben is de a gépre is települt. A lényeg hogy már nincs Nevet
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

"Szeretem a tejet" -Öreg bácsi a tévében
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #6031 Dátum: 15 júl 16, 10:44:47 »

Azért futtas le egy teljes vírus keresést.Nem árt az.Ja és ne nézegess olyan oldalakat Nevet
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
vastelorde
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6032 Dátum: 15 júl 16, 10:54:48 »

Ez nem olyan oldaltól volt kiderült hogy valaki okos leszedte a red alert2-t vírusosan. Nevet
Naplózva

Azazel
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #6033 Dátum: 15 júl 16, 11:20:34 »

Ha egyszer csak ilyen hirdetéseket talál az ember böngészés közben, akkor első dolog, hogy meg kell néznie, hogy milyen hirdetésről beszélünk.

Ez esetben Ad by CutThePrice.

Ezután az ember egyszerűen beírja a googleba, hogy "Ad by XY remove/youtube", és szinte az összes ilyenfajta hirdetés megszüntetésére talál megoldást a neten. Majdnem mindegyikről még videó is van fent a youtube-on, de ha valami véletlen folytán a miénkről még se lenne, akkor is egy sima cikket biztosan találni, amiben lépésről-lépésre le van írva, hogyan távolíthatóak el ezek a zavaró ads-ok.
Naplózva

"So, you want a piece of me, literally. Okay bro. Come and get it, if you can!" - Dante

"You will not forget this devil's power...! You're not worthy as my opponent!" - Vergil

"I once killed a hundred knights single-handedly... To me, you two are nothing more than insects." - Beatrix

"The Force is pain. The Force is focus. The Force is that which drives the strong, and kills the weak." - Sion
vastelorde
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6034 Dátum: 15 júl 16, 20:34:17 »

Az a lényeg hogy már nincs  kacsint
Naplózva

Azazel
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #6035 Dátum: 15 júl 16, 21:02:57 »

Így van, persze. Csupán azért írtam le, hogyha valaki később ilyen gondokkal küszködne, akkor tudja, hogy nagyon egyszerűen orvosolható a probléma.
Naplózva

"So, you want a piece of me, literally. Okay bro. Come and get it, if you can!" - Dante

"You will not forget this devil's power...! You're not worthy as my opponent!" - Vergil

"I once killed a hundred knights single-handedly... To me, you two are nothing more than insects." - Beatrix

"The Force is pain. The Force is focus. The Force is that which drives the strong, and kills the weak." - Sion
Destroid
ANBU Kapitány
*

"I am the ultimate insanity!"

« Válasz #6036 Dátum: 15 júl 19, 15:13:56 »

Pár héttel ezelőtt felmondta a szolgálatot a videókártyám. A barátosnémmal próbáltuk megmenteni, de végül muszáj volt újat venni. Amióta megvettem, azóta viszont egy másik problémába ütközök rendszeresen, igazából naponta. 24 óra alatt legalább egyszer kikapcsol a monitorom. A gép megy, de a monitor elfeketedik, világít ugyan, de semmi.

Ma viszont ez a hatodik alkalom, körülbelül egymás után. Próbáltam valahogy "fényt hozni a sötétségbe" de csak a gép restart segített, viszont kezdem félteni, mert kétség kívül nem tesz jót neki.

Mi vagy mivel lehet a probléma? Ötlet?

ui.: Azt megfigyeltem, hogy csak bizonyos oldalak v. böngészős játékok esetleg  PC játék (C9) megnyitása esetén történik ilyen, de sosem mindig ugyanannál. Ezek általában lassabban is működnek.
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 19, 15:16:55 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #6037 Dátum: 15 júl 19, 15:20:18 »

Nem lehet, hogy kevés a tápod az új videókártyád kiszolgálásához?
Egy driver frissítést megér.
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #6038 Dátum: 15 júl 19, 15:23:35 »

Majdnem biztos hogy a tápegység a bajos
monitor/monitor kábel hiba
vga/ driver hiba

Milyen vga van most a gépben? és milyen táppal megy a gép?Próbáltad más monitorral?Más vga-val?

Próbáld ki:
-kapcsold ki a monitor kikapcsolási lehetőséget--->Vezérlőpult/energia gazdálkodási lehetőségek/képernyő kikapcsolás idejének módosítása/soha
-utána a gép alvó módba való helyezését is offold ugyanott
-vga driver firrsítés,nézd meg hogy melyik a legújabb driver a vgahoz és rakd fel

Ha ezek után is kikapcsol,akkor marad a hardveres rész:
-vga át egy másik gépbe,másik táppal,másik monitorral,mennyen egy darabig/mostani monitorral
-simán csak táp csere
-monitor csere
-vga csere régi táppal és monitorral
-szerviz
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 19, 15:28:07 írta CapacRaimi » Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6039 Dátum: 15 júl 19, 15:42:32 »

Kiköpött ugyanilyen videókártyám ( AMD Radeon R7 200 Series ) volt ezelőtt, nem vettünk más típusút, ezért nem tartom valószínűnek azt, @Haku, hogy ez lenne a probléma.

Megcsináltam azt amit leírtál, @CapacRaimi. Majd eldől, hogy beválik-e vagy sem, mindenesetre azóta nem kapcsolt ki, szóval nem kiabálnám el, de talán haladás. Ha nem akkor marad az amit alább tanácsoltál, bár nem erősségem a gépbűvölés. A Videó kártyával kapcsolatos kérdésedre a választ fentebb leírtam, a Tápegységet meg majd megnézem, de elég szerencsétlen helyre van belökve és különben se vagyok jóba a számítógépem oldalával.
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 19, 15:43:29 írta Destroid » Naplózva

Cletus Kasady
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #6040 Dátum: 15 júl 19, 16:12:12 »

Attól hogy ugyanolyan a vga mint az előző még fennállhat a táp probléma,főleg ha noname Vargáné és társa tápról van szó.
Szerintem vegyél mihamarabb egy új tápot.Ha noname,akkor meg főleg.Én corsair tápot tudok ajánlani, a mostani gépem alatt is egy 500w-s corsair táp megy lassan 3 éve.
Pontosabban ez a táp van a  gépben: http://ipon.hu/webshop/product/corsair_builder_series_cx500w/163911
drága,de megéri a minőségért cserébe. Erre egy r9 szériás vgat is simán rádughatsz,ki fogja hajtani.
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 19, 16:14:48 írta CapacRaimi » Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6041 Dátum: 15 júl 19, 16:21:20 »

Köszi a táp tippet. Vicces, hogy a nyáron 300.000Ft-ból szerettem volna új Gamer gépet összeválogatni (tudtommal jobban megéri, úgyhogy én inkább a hozzáértő férfiakra bízom magam), aztán mivel még mindig nem jött meg a pénz amire várok, ezt próbálom életben tartani... A Videókártya sem volt olcsó (20.000Ft) és most még egy 20-ast kivágni erre is. Hát kegyetlen. Komolyan azon agyalok, kell-e nekem egyáltalán gép így? De, a gond az, hogy sajnos a szakma végett is muszáj. Undorító dolog ez a pénz.

Mindenesetre, még mindig nem kapcsolt ki, úgyhogy van remény!
Naplózva

Cletus Kasady
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #6042 Dátum: 15 júl 19, 16:26:38 »

Mindenféleképpen teszteld le Mielőtt vennél újat.Ha nem noname csak meghalt és van rá gari akkor mehet szervizbe is.Azért én még a vgat is megnézném másik gépben.
Naplózva

Destroid
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6043 Dátum: 15 júl 20, 01:17:43 »

Végül igaz lett, amitől féltem. Tápegység probléma lehet. Sőt, igazából szerintem 100%. Szétkaptam a gépet és mindent átnéztem, kitakarítottam. A Ventillátorok működtek, egyéb alkatrészekkel nem volt különösebb baj, viszont a párom ajánlott egy Programot, ami megmutat pár dolgot.

A Tápegység esetében a Ventillátor abszolút tele volt retekkel. Ami meglep, mert bár régóta nincs férfi a háznál, én igyekeztem takarítani, aztán valahogy elfelejtődött (mert hát nem volt meleg, nem volt baj). Most viszont nem egyszer több mint 120°C (a képen 'AUX' 119°C) felé szökött a hőmérséklete, ami már őrjöng segítségért (hisz tudtommal a 80°C is brutális már). Csoda, hogy eddig bírta.

Szóval szuper, vehetek egy új Tápot, ha minden igaz és mivel se a Monitornak se a Vidikártyának nem volt baja, lehet ez is megoldódott. Elvileg még lehet javítást is vállalni. Amúgy kiderült, hogy nekem most milyen tápom volt, úgyhogy a kérdésedre a válaszom, @CapacRaimi; M-TECH 420W és ez ahogy elnézem, nem is drága, azaz egy ilyet akár még nem nagy ár venni is.

Nyugodjék békében és köszönöm a segítséget!
Naplózva

Cletus Kasady
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #6044 Dátum: 15 júl 20, 01:25:05 »

Messze kerüld el azt a fost mert nemsokára nem csak új tápot,hanem.komplett alaplapot,vgat kell venned.A táp az amivel nem szabad spórolni.
Minél drágább annál jobb.Egy kb 20 ezer forintos táp már tökéletes.Corsair vagy Cooler Master.Én a Corsairt preferálom,az évekig bírja.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 401 402 [403] 404 405 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins