Black
Vendég
|
|
« Válasz #30 Dátum: 07 júl 03, 12:01:34 » |
|
Ha letöltök 1 feliratot akkor nekem kiadja,hogy ebben az időben mit mond.Na most ez lehet,hogy kezdő kérdés lesz:Az nekem mire jó ,ha van feliratom?Leállítgatom a filmet és megnézem mit mondd?Vagy valahogy belehet rakni a filmbe?Könyörgöm valaki mondja el,hogyan tudja nézni magyar felirattal!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #31 Dátum: 07 júl 03, 12:06:38 » |
|
A divx cuccot nem vágom. Én BSPLAYERezek. Gomen. De biztos van olyan, mikor megnyitod,h jobbgomb és feliratfájl megnyitása, vagy feliratnyilacska és vmi még lenyílik...nem?
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #33 Dátum: 07 júl 03, 13:37:36 » |
|
Ez BsPlayerel tök egyszerű a felirat társítás. 1. Megnyitod a Filmet. 2. Fogod a feliratot és ráhúzod a vászonra, vagy a lejátszóra. 3. A Shift+fel/le nyilakkal feljebb, vagy lejjeb rakhtod a feliratot. 4. Viszont, ha ugyan az a neve a film és a felirat fájlnak is, akkor a film megnyitásával bármelyik lejátszó autómatikusan hozzáadja a feliratot. Valamint én is kérnék, egy kis segítséget. A netes videóknál (flash), nincs hang. Probáltam, már a hangkártlya, codec, valamint az adobe flashplayer újratelapítésével, de egyik se vált be.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 04, 08:14:20 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #34 Dátum: 07 júl 04, 09:16:33 » |
|
Valaki nem tudja, hogy lehet ilyen fórumot csinálni? Külön program kell hozzá, vagy valahol regisztrálni kell, és ott lehet sablonok közül választani
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Black
Vendég
|
|
« Válasz #35 Dátum: 07 júl 04, 09:20:27 » |
|
Hol kell ott küldenem üzit ,hogy ne sértsen szabályt?Nem is ezért jöttem igazából.Én mindig a zstoréból szoktam letölteni a Naruto feliratokat.De gondok akattak.Mivel nem jeleníthető meg az oldal.Nem tudom lehet,hogy hibas.Szóval azt kérném tőletek,hogy írjatok ide pár web oldalt ahonnan ti töltitek le a feliratot.De ne olyan web legyen ahonnan lelehet tölteni,de winrarolni kell.Előre is kösz! Black
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #36 Dátum: 07 júl 04, 11:43:59 » |
|
Rókának: Lent az oldal aljának a közepén van 3 link az segít forum készítésben. Blacknek: Privát Üzenetet az avatár alati kis szövegbuborékra kattintva tudsz küldeni. Naruto feliratokat a fordítók oldalárol http://hiddenleafteam.freehostia.com, vagy az http://animeaddicts.hu -rol tudsz leszedni, valamint ezen oldal szorgos kis csapat a Shippuudenhez, és a mangákhoz csinálja a fordításokat. Nem tudom mi bajod a rar-al, de ha letöltöd a WinRar-t akkor az megoldja a problémádat: http://www.rarlab.com
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Black
Vendég
|
|
« Válasz #37 Dátum: 07 júl 04, 13:16:50 » |
|
Oké kösz mindenkinek!A feliratos oldalak meg vannak.Mostmár bejön a zstore is.Csak az a bajom ,hogy nem tudok honnnan letölteni Narutos részeket (Animékat).Mivel az IP címről kell letöolteni.És én meghaladtam a letöltési lehetőséget így nem tudok letölteni a Narutochaos web oldalon jó csak lefagy a letöltés.AZt szeretném kérni tőletek,hogy írjatok ide web oldalakat ahonnan te töltitek le a Narutot(Ingyen).Előre is kösz! Black
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #38 Dátum: 07 júl 04, 13:22:15 » |
|
Elküldöm privátban, mert az oldalt nem szabad reklámozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #39 Dátum: 07 júl 04, 13:23:48 » |
|
én torrentről töltöttem le anno annakidején...és csomagokba, mert nekem is letöltéskorlátom van... tehát minden hónapban egy 2GB.-os csomagot, ami tartalmazott pl.: 120-140-ig részeket azt csá! + mellé még tudtam is letölteni... : régi szép idők... www.torrent.hu akinek esetleg netalántán, de tényleg neaggyisten véletlenül még nincs... Mikrotorrent Forever! ha meg az oldalt nem szabad reklámozni, akkor most így járt az oldal...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #40 Dátum: 07 júl 04, 15:20:52 » |
|
Remélem jó helyre írom : Szóval, tudna nekem valaki ajánlani egy jó videó szerkesztő programot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 07 júl 04, 15:26:27 » |
|
tudok. windows movie maker! azzal csináltam egy orochimarus amv-t, lehet hogy msnen már mutattam :-X és elvileg (nem szerintem, hanem mások szerint) jó lett... csak azért hoztam fel ezt az AMV-s témát mert pár már mondtad msnen hogy azt fogsz csinálni, és gondolom ez most ahhoz kell de javíts ki ha tévednék. jah és nem elhanyagolható a Vegas 7.0 sem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 07 júl 04, 15:29:20 » |
|
Nem javítalak ki, amv-t szeretnék csinálni, de a Mowie Maker nem jól importálja be a fájlokat =.= Akkor Vegas 7.0? köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #43 Dátum: 07 júl 04, 15:31:10 » |
|
egen, de torrentről szedd és utána a cracket is le kell szedni mert ez nem ingyenes progi, de elvileg vannak olyan torrentek amikbe belecsomagolják alapból a cracket is...sok szerencsét! (az AMV-hez)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #44 Dátum: 07 júl 04, 16:41:57 » |
|
Öhm...lehet, hogy vhol ide be van linkelve, de valaki megtudná adni a régi fórum címét? mert szeretném folytatni a szerepjátékot... jah és még ha vki abban segítene, hogy egy .gif nevű állományt milyen progival lehet méretezni...azt nagyon megköszönném
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 04, 17:42:33 írta Ritka »
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
|