Aes Sedai
|
|
« Válasz #5550 Dátum: 13 szep 16, 21:28:56 » |
|
Tud nekem segíteni valaki? Vettem egy pendrive-ot. Nem "normálisat", hanem ez az újabb fajta, ilyen flash izé, de sima USB-be kell dugni. A következő van vele: 16 gigás kapacitása van, de amikor egy kb. 8 gigás fájlt akartam rátenni, sikított, hogy nincs elég hely. Utána meg rátettem két kb 1 gigás fájlt, erre azt írta, hogy 12 giga foglalt rajta. Most meg ha bedugom a gépbe, akkor semmi reakció, mintha nem ismerné fel. Mi lehet az oka ennek? (A pendrive vadi új, frissen formázva FAT32-be, a gép pedig WinXP SP3)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #5551 Dátum: 13 szep 16, 21:32:58 » |
|
El kell vinni a boltba ahol vetted és felhelyezni az eladó végbelénél található usb nyílásba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zoldkabatos
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5552 Dátum: 13 szep 16, 21:35:23 » |
|
1) Lehet, hogy lekerült róla a driver. Próbáld meg a típusa alapján kikeresni a gyártó honlapján, és feltelepíteni
VAGY
2) Áramtalanítsd a számítógéped teljesen (még a konnektorból is húzd ki), és próbáld újra.
Más tippem nincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5553 Dátum: 13 szep 16, 21:44:23 » |
|
Pendrive-nak driver? Ilyet se b*sztam még. Eddig ezeket csak be kellett dugni, azt' ment, mint a távirat. xD Persze lehet ez valami alteros verzió. Vagy csak ennyire ócsított volt. Mondjuk az, hogy gari nem volt rajta, kissé gyanússá tette.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5554 Dátum: 13 szep 16, 21:46:26 » |
|
Formázni próbáltad?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5555 Dátum: 13 szep 16, 21:49:35 » |
|
Igen, kétszer is megcsináltam, de semmi haszna nem volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5556 Dátum: 13 szep 16, 21:59:03 » |
|
Hmmm akkor vagy driver vagy hibás. Blokk megvan róla?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #5557 Dátum: 13 szep 17, 18:00:31 » |
|
Érdekes hiba, de ha nincs garancia, ott már baj lehet. Mondjuk nekem van egy 8 gigás noname pendrive-m, azzal viszont semmi gond nem volt. Nem tudok segíteni, úgyhogy Gdat javaslatát megfontolnám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #5558 Dátum: 13 szep 17, 20:43:46 » |
|
próbáljunk meg kevésbé aggresszívan gondolkodni... formázd le NTFS-re... sajna XP-nél ezt nem feltétlen egyszerű, külön program kellhet hozzá, vagy egy win7. a fat-ot még akkor találták ki, amikor ekkora diskek nem igazán voltak.
ha mindenképp fat kell, esetleg meg lehet próbálni nagyobb sectormérettel formázni, hátha.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5559 Dátum: 13 szep 17, 21:17:29 » |
|
Jobb híján ma Gdat megoldását kívántam alkalmazni a helyzetre. De ez se jött össze, mert ma leltár miatt egész nap zárva volt a MediaMarkt. Holnap pedig elutazok, és majd csak egy hónap múlva jövök haza legközelebb. Addigra meg már egy kissé késő lesz a Tarkin - doktrína alkalmazásához. Dancsa! A baj az, hogy itt csak egy WinXP-s gép áll rendelkezésemre. Majd megpróbálom Windows7-el életre kelteni, de addigra már késő lesz, nekem most kellett volna. Szóval IJ.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 17, 21:20:28 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #5560 Dátum: 13 szep 17, 22:33:30 » |
|
Egyáltalán nem a MédiaMarkt a hibás, ha ez a probléma, hogy FAT-tal nem tudod teleírni. Windows 2000 óta támogatott az NTFS. Az XP nem szivesen formáz ntfs-re eltávolítható eszközt, a HP-nak van hozzá egy megfelelő toolja. a nevére nem emlékszem, de use the google, luke:)
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5561 Dátum: 13 szep 17, 23:05:21 » |
|
Itt a lehetőség, hogy kipróbáld a Google Drive-ot. Sok sikert ahhoz a 8 gigához.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Wolfesz
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5562 Dátum: 13 szep 23, 17:21:31 » |
|
Sziasztok, új fiú vagyok itt. Csak annyi lenne a kérdésem, hogy van-e itt bemutatkozó topic valahol?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5563 Dátum: 13 szep 23, 17:29:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Wolfesz
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5564 Dátum: 13 szep 23, 17:32:12 » |
|
Köszönöm a segítséget. Máshol is fórumozok, és ott "Ismerkedés és bemutatkozás"-nak nevezzük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|