Ayumichan
|
|
« Válasz #5325 Dátum: 13 feb 02, 21:04:16 » |
|
Ilyen zeneszerkesztőkre gondolsz mint pl az Audacity vagy virtual Dj? Azokkal elvileg lehet lassítani-gyorsítani zenét.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5326 Dátum: 13 feb 02, 21:26:22 » |
|
Olyasmi de ezek túl sok mindent tudnak és nekem nem kell ilyen bonyolult progi. Annyi elég hogy mélyebbé vagy magasabbá tudjam tenni a számot, basszust tudjak hozzáadni és gyorsítani/lassítani tudjam a tempót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5327 Dátum: 13 feb 02, 21:53:17 » |
|
Emlékeim szerint Aimp-al tudsz hasonlókat csinálni... Rég hallgattam már gépen zenét Ha már itt vagyol nekem is elkéne egy kis segítség. Nem éppen legális úton szerzett Battlefield 2 indításakor fekete képernyő, majd kidob. Sok mindent kipróbáltam már, de eddig sikertelenül...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5328 Dátum: 13 feb 02, 22:06:16 » |
|
Hát ha "Nem éppen legális úton szerzett" akkor az is lehet a probléma forrása. Vagy maga a program hekkelt és ezért nem megfelelően működik, vagy valami a liszencével van (főleg ha hekkelt)
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5329 Dátum: 13 feb 03, 00:36:59 » |
|
Ha már itt vagyol nekem is elkéne egy kis segítség. Nem éppen legális úton szerzett Battlefield 2 indításakor fekete képernyő, majd kidob. Sok mindent kipróbáltam már, de eddig sikertelenül...
Nekem akkor csinálta ezt még anno a Brothers In Arms-al amikor nem bírta el a videókártyám a játékot. Ha nem ez a baj akkor tölts le 1 másik fajta verziót mert ezt nem a crack hiány okozza hanem összeomlik a program. nagyon javítani sem lehet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 03, 14:17:49 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5330 Dátum: 13 feb 03, 10:25:34 » |
|
A gépigénnyel semmi probléma. A lefőbb gond inkább az, hogy az eredeti játékoknál is él a fekete képernyő. Egyik ismerősömnek megvan, de ő se tudja beüzemelni. Gondoltam valami letöltött vacak jobb lesz. Már 3-4 helyről leszedtem, különböző verziókat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5331 Dátum: 13 feb 03, 14:16:02 » |
|
Advanced system care zsír cucc. Ha profi gamer vagy elengedhetetlen program. Rengeteget javít a teljesítményen. Évek óta használom. Tweakjeim egyik fontos eleme.
Öcsém, én őszintén szólva nem nagyon hallottam a programról, de mivel ilyeneket írtál gondoltam kipróbálom. Nagyon durva, vagy 1-2 giga felesleges junk file-t eltakarított a gépemről, meg még a kuka fájlokon kívül jó pár dolgot. Azonkívül ahogy néztem van benne program eltávolítás is. Tök durva... Olyan, mintha lemezkarbantartó-töredezettségmentesítő ééééés a vezérlőpultban található Programok telepítése és törlése opció lenne Köszi az ajánlást, bejött
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5332 Dátum: 13 feb 03, 14:18:54 » |
|
A gépigénnyel semmi probléma. A lefőbb gond inkább az, hogy az eredeti játékoknál is él a fekete képernyő. Egyik ismerősömnek megvan, de ő se tudja beüzemelni. Gondoltam valami letöltött vacak jobb lesz. Már 3-4 helyről leszedtem, különböző verziókat.
Akkor valamiért az op rendszer nem támogatja. Ötletem sincs hogy miért. Milyen op rendszert használsz? Nekem Windows 7 alatt gond nélkül futott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5333 Dátum: 13 feb 03, 15:44:57 » |
|
Vicces lenne, ha XP lenne a baja. Gondoltam már kompatibilitás problémára is, de akkor el se indulna a játék, mert kiírná, hogy ezzel a videó kártyával nem igazán fogok elindulni. Driver-ek frissítése megvolt, sőt régebbiekkel is kipróbáltam.
Elég sok fórumot elolvastam ez ügyben, szinte sehol sincs konkrét válasz. Próbáld ki ezt, próbáld ki azt. Igazából nálam egyik se működött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
|
« Válasz #5334 Dátum: 13 feb 04, 23:01:38 » |
|
Valaki tud valami jó registry javító cuccot? Mert nekem mind olyan hogy leellenőrzi a rendszert, de meg kell venni a liencet, hogy ki is javítja.. Kiír valami 400 akárhány hibát, de hogy javítsa is, azért már fizessek..
Én a CCleanert és az EasyCleanert is használom. Olyasmi de ezek túl sok mindent tudnak és nekem nem kell ilyen bonyolult progi. Annyi elég hogy mélyebbé vagy magasabbá tudjam tenni a számot, basszust tudjak hozzáadni és gyorsítani/lassítani tudjam a tempót.
Audacity nem nagy progi, és egyszerű használni. Ráadásul ingyenes és magyar.
|
|
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #5335 Dátum: 13 feb 09, 15:29:48 » |
|
OK, fogalmam sincs hogy ez ide illik-e vagy a SW játékok témába, de kéne egy kis segítség.
Tegnap elértem a 16-os szintet az egyik karakteremmel és azóta nem tudok vele játszani (nem vagyok előfizető). Valami 16-os hibát ír ki, meg nyaggat, hogy erősítsem meg az e-mail címem. Már vagy 3x próbáltam, de még mindig szívat. Ötlet?
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #5336 Dátum: 13 feb 09, 15:59:19 » |
|
Írd le a pontos hibát, és lefordítom neked. Szerintem csak 16-os szintig lehet vinni. Bár azt hiszem azóta már F2P lett. Nem tudom. Nem olvastam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5337 Dátum: 13 feb 10, 15:20:04 » |
|
Sziasztok!
Annyi lenne a gondom, hogy asus A8V-VM (CPU foglalatok: 1 Socket 939) keressek windows 7 drivert. Asus oldalán viszont csak vistáig van driver, meg ahogy nézegettem, és olvastam külföldi fórumokat, azt írták az egyik oldalon, hogy nem támogatja a windows 7-et. Ez igaz? Tudtok segíteni?
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #5338 Dátum: 13 feb 10, 16:50:09 » |
|
ha az asus oldalán nincs hozzá driver, akkor szerinted hol máshol lenne?
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5339 Dátum: 13 feb 10, 17:25:54 » |
|
Max leszedek egy vista driver, azt csókolom... ------------------------------------------------------------------ Na eddig úgy néz ki, hogy Driver Navigator segít, legalábbis leszedtem, telepítettem és a most szedi le nekem a jó drivereket, ami kellenek. Majd írok még, hogy miként végződött --------------------------------------------------------------------------------------- Na hagytam az egészet a francba, mert veszett fejsze nyele. Jó öreg XP SP3 ismét üdvözöllek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 11, 00:01:46 írta samdav »
|
Naplózva
|
|
|
|
|