cruzi
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4635 Dátum: 11 dec 14, 02:59:55 » |
|
Előző hszt nem idézünk!
Moderátor
Megcsinaltam amit mondtal de tovabbra sem jo :S . Amit csak most vettem eszre h a One Pirece reszek aviban vannak nem mkv-ban a felirat meg srt lehet a ketto kozott osszefugges. Ugyertve h az avi nem tamogatja vagy nem tudom :S Es Media Player Classic-kal nyitom meg a videokat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 14, 08:03:26 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4636 Dátum: 11 dec 16, 09:34:59 » |
|
Kellene egy picúrka help vírusírtó ügyben... Az antivirúj verzióját nem tudom telepíteni mert "Requires at lest: Windows SP2, SP3 és Server 2003 SP2 feliratot írja ki. Úgy feltételezem ezek hiányoznak neki. (Nem értem mert ami kell az rajta van, de mégsem fut és wááááh - szóval nem kell magyaráznom)
Másnak is volt ilyen bibije vele? Azon kívül tud valaki valamilyen más írtót ajánlani, ha ezt nem sikerül megbuherálnom? Az AVG lassú, mint a dög, a NOD 32 pedig szerintem egy vicc. Előre is köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #4637 Dátum: 11 dec 18, 16:27:31 » |
|
Helló! Egy gyors kérdéssel fordulnék hozzátok. A szitu annyi, hogy a vga-m valószinüleg meghalt, emulátoros játékokat visz a gép, meg mugent, de valaki esetleg nem tudna ajánlani valami "videó kártya emulátor" féleséget, amivel a Metin2-t, meg a Counter Strike 1.6-ot tudnám futtatni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4638 Dátum: 11 dec 18, 19:38:46 » |
|
Hello egy kis segítséget szeretnék kérni leszedtem a Win 7 ultimatet iso. fájlba és nem tudom h kéne kirni DVD-re hogy bootolja? Vki egy gyors tipp?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4639 Dátum: 11 dec 18, 22:56:37 » |
|
Az iso már úgy van megcsinálva, hogy bootolható legyen.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4640 Dátum: 11 dec 22, 14:07:46 » |
|
Aloha, lenne egy kérdésem gyorsan. Mindig elfelejtem hogyan tudom vissza állítani angol billentyűzetről "normálisra", mi az a gomb kombináció, tudna nekem valaki segíteni, mert kicsit idegesítő. Előre is köszönöm, és bocsánat hogy ilyen miatt írok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #4641 Dátum: 11 dec 22, 15:44:57 » |
|
Alt(bal oldali) + Shift Mondjuk nem vagyok benne teljesen biztos, mert nekem csak magyar billentyűzet van berakva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4642 Dátum: 11 dec 22, 22:54:08 » |
|
Pont egy hete jutott nekem is eszembe ugyanez. Köszi norby-kun. Másik kérdés: a 4.0-ás Rhino nevű 3D-s programban hol a fenében tudok "eltörni" egy görbét? PolyLine-nal csak egyenest tudok törni. Esetleg ha valaki tudja, hogy hogyan lehet a PolyLine-t elgörbíteni, úgy is jó. :3 Remélem érthető, hogy mit akarok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4643 Dátum: 11 dec 23, 00:27:43 » |
|
Aloha, lenne egy kérdésem gyorsan. Mindig elfelejtem hogyan tudom vissza állítani angol billentyűzetről "normálisra", mi az a gomb kombináció, tudna nekem valaki segíteni, mert kicsit idegesítő. Előre is köszönöm, és bocsánat hogy ilyen miatt írok. Töröld az angol billentyűzetret, és megszűnik a probléma:D
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4644 Dátum: 11 dec 23, 17:18:34 » |
|
Alt(bal oldali) + Shift Mondjuk nem vagyok benne teljesen biztos, mert nekem csak magyar billentyűzet van berakva.
Köszönöm! Töröld az angol billentyűzetret, és megszűnik a probléma:D
Próbáltul de nem engedte, de mielőtt meg jött volna a segítség Norby-tól, valahogy megoldottuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #4645 Dátum: 11 dec 23, 17:23:43 » |
|
Legközelebb ha baj lesz: Vezérlöpult --> Terület és nyelv --> Billentyüzetek és nyelvek --> Billentyüzetváltás, és itt a magyaron kívül mind delete
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
dert
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4646 Dátum: 11 dec 24, 02:24:04 » |
|
.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 10, 21:44:06 írta dert »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4647 Dátum: 11 dec 24, 02:40:56 » |
|
Az alap fehér színű Arial az uncsi mi? PotPlayerben most Monotype Corsiva félkövér dölt-et használok, sárga betűszínnel. Régebbi lejátszón (KMPlayer) világos/halvány sárga betűszínt használtam sötétvörös körvonallal. kb 3-4 cm-es alsó margó, középre zárt, 16-os betűméret.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dert
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4648 Dátum: 11 dec 24, 03:07:36 » |
|
.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 10, 21:44:36 írta dert »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4649 Dátum: 11 dec 24, 21:45:37 » |
|
Nekem Comic Sans fehér - fekete körvonallal fut. Ha talpast szeretnél akkor Garamondot javaslok. Személy szerint nem támogatom a színes kompozíciókat, de te tudod
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|