Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4260 Dátum: 11 máj 31, 12:51:35 » |
|
Nem tudom, érdemes e itt kérdeznem, de nem tudja valaki elmagyarázni, hogy mi az a mondat, hogy "a divT a T tenzor divergenciája, ami egy vektor" A divergencia oké, de mi a halál az a tenzor?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4261 Dátum: 11 máj 31, 13:23:40 » |
|
A tenzor egy matematikai objektum, amely a skalár és vektor fogalom általánosítása. A vektorhoz hasonlóan ábrázolható egy választott koordináta- rendszerben.
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4262 Dátum: 11 máj 31, 13:24:29 » |
|
Magyarán...egy szakasz és semmi különlegességet nem kéne benne keresnem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #4263 Dátum: 11 máj 31, 15:22:06 » |
|
Egymagamnak sikerült döntésre jutnom és bejárnom 6 üzletet, hogy kapjak is olyan kamerát, amit lentebb linkeltem. Megvan és 56 ezerbe kiegészítőkkel együtt belefért.
Csak azért írom, ha esetleg valaki mégis írt volna reagálást a korábbi hsz-emre...
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #4264 Dátum: 11 máj 31, 15:40:12 » |
|
Zer0: a lejátszód viszi egyáltalán az avit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4265 Dátum: 11 máj 31, 16:36:19 » |
|
Sztem igen, onnan gondolom, hogy van egy másik filmem, és azt már néztem a lejátszón, de a gépbe betéve látom, hogy az is avi ______ Szerk.: Na kiírtam, és a gép játtsza is, de asztali nem Bejön a kiválasztó menü, elindítom, és csak annyit ír h 0:00:00 és se előre se hátra :S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 31, 16:52:27 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #4266 Dátum: 11 máj 31, 16:54:37 » |
|
Akkor gondolom mégse játsza le az avit. Szedj le egy konvertáló progit, javaslom a ConvertXtoDVD-t. Az átkonvertálja, majd nézheted asztalin.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4267 Dátum: 11 máj 31, 16:55:55 » |
|
Köszi Majd megpróbálom, kösz mindenkinek. De legalább gépen megvan már...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4268 Dátum: 11 jún 01, 12:15:49 » |
|
Lekéstem a kommentelésrőlXD... Azért megkérdezném, hogy mennyi fér rá a memókártyára... Zer0: Valszeg nem az avi formátummal van a gond... az avit még a legolcsóbb is kezeli, a codeckel van a baj, amivel kódolva van a videó... meg kell nézni, mit játszik le a szerencsétlen, divx tuti, xvid valószínű, a többiről a lejátszó leírása tud nyilatkozni.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #4269 Dátum: 11 jún 01, 16:56:06 » |
|
Hát látod, lekéstél:D De még kommentálhatod, mert tegnap vettem ugye, szal holnap még visszavihetem, ha valami nagy hibát követtem el:D
Az SD kártya 8gigás, 10 év garanciás és mivel 9Mb/sec-el ment a kamera HQ-ban, ezért ööö, pont annyi fér rá:D Nem számolom ki. Ma leteszteltem és szépen vesz, a fotói kicsit kicsik, de van egy remek fényképezőjük anyuéknak, szal legalább lesz mindkettejük kezében valami, ha nagyon meg akarnának mindent vhol örökíteni:)
Utánanéztem a leírásban: 105-115 percet vesz fel a 8 gigásra egyhuzamban. Kép meg 47ezer megy rá, de azért mert csak 0,7megapixeles asszem. Telómnál is gyengébb:p
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 01, 17:02:48 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #4270 Dátum: 11 jún 02, 16:26:11 » |
|
Üdv! Fujitsu Siemens ScaleoView L19W-5 nevű monitorom van (LCD 19") és ATI Catalyst Controll Centerbe VGA nak észleli. Azaz a My Digital Flat-Panels menüpont helyett My VGA Displays van. Valaki nem tudja hogy ez hogy lehet és hogy mit tehetnék?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #4271 Dátum: 11 jún 05, 19:55:34 » |
|
nemtudjátok mitől volt az előbb nálam hogy a billentyűzetet nem ézékelte laptop? írtam a szöveget az egyszer csak az érzékelés leállt azt frissítés után érzékelte utána megint megszakadt és így tovább
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
vegegyhaza
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4272 Dátum: 11 jún 05, 20:30:53 » |
|
Hello Nem tudjátok honét szedhetném le Batman: The Animated Series sorozat 3 és 4-dik évadának magyar feliratát.Mert hiába kerestem nem találom?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4273 Dátum: 11 jún 05, 21:35:13 » |
|
∫(2x+8)^(-1/3) Miért egyenlő
(3/2)*[(2x+8)^(2/3)] /2 -vel?
nem értem a /2-őt a végén...nem tudom érti-e valaki, mi a fenét akarok kérdezni...
Kérdés már nem él, de aki szeret integrálni végigoldhatja, az integrálási határok amúgy [-4,0]
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 05, 22:00:29 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #4274 Dátum: 11 jún 07, 17:41:39 » |
|
9.-es vagyok és szakmai elméletből(Elektrotechnika) írtunk egy olyan dolgozatot ami ha 1es lesz lehet akármilyen az átlagod megbuksz. (Követelmények a 10. évfolyamhoz.)Hát nekem szörnyne sikerült viszont nem akarok megbukni, ezért gondoltam csinálok valami bonyolult kapcsolási rajzot, vagy valami leírást hogy ki "találta" ezt ki vagy hasonlót, de nem nagyon találok. Tudna valaki segíteni, ez az utolsó hét a suliba és holnap lesz az utolsó szakmai órám! Nagyon megköszönném.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|