Aes Sedai
|
|
« Válasz #3105 Dátum: 10 márc 24, 20:55:24 » |
|
Jó én azt tudom, de a mostani alulvezérelt low agyamban már nem akar ez összejönni. Wáááááá... xDDD Így van a szövegkörnyezet: ...vagy csoportos órai feladatként, ahol a tanár az osztályt minimum kettő csoportra osztja/ossza, majd ezek a csoportok... Szal értitek, halvány gőzöm sincs. Alvás.... *__*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #3106 Dátum: 10 márc 24, 20:58:04 » |
|
Osztja... ez kell neekd ember:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3107 Dátum: 10 márc 24, 21:01:17 » |
|
Egyetértek Hiei-vel, az ossza= E/3 felszólítás osztja pedig jelenleg épp kiosztja a dolgozatlapokat
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3108 Dátum: 10 márc 24, 21:03:54 » |
|
Köszönöm szépen a segítségeteket. Csak kész leszek ezzel egyszer. Én magam már teljesen kész vagyok. :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
farkas1996
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3109 Dátum: 10 márc 25, 16:08:36 » |
|
Mért nem birom megnézni a Rajongoi rajzokat??? aki birna válaszolni nagyon megköszöném
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3110 Dátum: 10 márc 25, 16:11:14 » |
|
Hát, talán nem tudod eltalálni az egérrel a megfelelő menüpontot, a főoldalon, ami ide vinne, de ezt kétlem, mert akkor az üzenetet se tudtad volna összehozni, úgyhogy esetleg undorodhatsz tőlük, vagy valami gyerekkori trauma okozta fóbia állhat a háttérben. Ugyan mi képesek vagyunk válaszolni, mint látod, de lehet, hogy ezzel a problémával inkább egy pszichológust kéne felkeresned.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 25, 16:16:35 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
farkas1996
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3111 Dátum: 10 márc 25, 17:19:08 » |
|
De nem az Rá megyek bejön egy ollyan hogy Nincs miniatűr és semii.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3112 Dátum: 10 márc 25, 17:42:42 » |
|
Megnéztem és tényleg Erre viszont egyszerű a válasz. Mert a képek jelentős hányada hiányzik. -talán nem lettek visszatöltve a Naruto-kun.hu nevű főnix legutóbbi lángra borulása és feltámadása után.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 25, 17:46:43 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
farkas1996
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3113 Dátum: 10 márc 25, 17:44:05 » |
|
Mi ez a Naruto-kun nevű főnix legutóbbi lángra borulása és feltámadása után. az meg mi a frász?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3114 Dátum: 10 márc 25, 18:03:55 » |
|
STM arra próbált ráutalni, hogy az NKW-nek többször is keresztbe tettek szolgáltatók. (a főnix madár halála után poraiból újjáéled)
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Nimrod4
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3115 Dátum: 10 márc 31, 18:31:31 » |
|
Hy csak az lenne a kérdésem hogy a megújjult főöldal nektek is halovány??mert nekem az allig tom elolvasni!! köszönöm a visszajelzést
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3116 Dátum: 10 márc 31, 18:33:41 » |
|
Olvasd el légyszi a főoldalon lévő hírt, vagy a hibajelentést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3117 Dátum: 10 márc 31, 18:44:54 » |
|
De ha egyszer nem tudja elolvasni, mert túl halovány?! A hibajelentés topic kb. minden második hsz-a az utolsó két oldalon tényleg segíteni fog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nimrod4
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3118 Dátum: 10 márc 31, 18:53:34 » |
|
Nem vágom de mind 1 azért köszi!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3119 Dátum: 10 márc 31, 19:26:29 » |
|
Akkor elmagyarázom... azért csinálja ezt neked, mivel a böngésződ részben eltárolta az NKW-nak az előző verzióját... Ahhoz, hogy ezt megszüntesd nyomj CTRL+ F5-őt... Ha ez nem jött be, akkor törölnöd kell a böngésződ gyorsítótárát: Firefox alatt Eszközök-> Előzmények Törlése... Opera alatt Eszközök-> Személyes adatok törlése... akármelyiket használsz fel fog hozni egy ablakot, hogy miket akarsz törölni, a Böngésző gyorsítótár vagy Cache vagy ilyesmi szöveg legyen kijelölve...
Ha esetleg Internet Expolert használnál.... áhh.. miért használna olyat bárki, váltsd le^^ (ott asszem valahol a beállításokon bellül kell törölni a chache-t)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|