Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3000 Dátum: 10 feb 13, 16:30:22 » |
|
Megvan vagy 25- cd-n... Szinte az összes driver cd-n van egy adobe szoftver...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
 |
« Válasz #3001 Dátum: 10 feb 15, 19:17:19 » |
|
Kéne a segítségetek: Meghátrál 7 betű: D(E)FER- - 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 15, 19:19:42 írta Slane »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3002 Dátum: 10 feb 15, 19:23:42 » |
|
Hát a másikra tudtam volna a megoldást de közben kitörölted szóval gondolom meglett  A meghátrálra meg a retirált találtam de akkor valami nem jó a többi betűnél  Szóval nemtom  Na nem segítettem túl sokat... 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
 |
« Válasz #3003 Dátum: 10 feb 15, 19:29:05 » |
|
Már az is megvan: Deferál. Igen, én is beszartam, hogy létezik ilyen szó a magyarban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
 |
« Válasz #3004 Dátum: 10 feb 16, 17:14:50 » |
|
Lenne egy gond. Van egy játék, valami gates of andaron. Öcsém itt nyagat, mert nem megy a game, mert:
Cannot find the 4story client files. Run this application in the 4story folder please.
Ha a telepitett mappából kell elinditani, akkor se müködik, mert ugyanezt irja ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #3005 Dátum: 10 feb 16, 18:34:41 » |
|
Lécci segítsetek (ha tudtok)!! A gépem nem ismeri fel a kelet-ázsiai írásjeleket (japán, kínai, korai...). És nincs meg az xy cd, amit kér, hogy arról telepítse fel a progamot. Honnan lehet letölteni hogy felismerje az írásjeleket?
|
|
|
Naplózva
|
..........................................................  ..........................................................
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #3006 Dátum: 10 feb 16, 18:37:10 » |
|
Tudtommal ehhez szükséges az WinXP CD... (már ha XP-d van...) De nézz kürül a kicsi és puha honlapján (microsoft)
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #3007 Dátum: 10 feb 16, 18:58:33 » |
|
Öhhh... Mikor még XP-m volt én is feltúrtam érte a fél internetet^^ Mondj le róla. Letöltöttem egy csomó segédprogramot, ami segíti a felimerést, de ezek sem helyettesítik, az Win xp CD-ről való telepítést. Valami oldalról töltsd le, és generálj, egy telepítőt.(Az bApplocale is csak akkor működik, ha ez telepítve van). Persze én megoldottam a problémát, a Win7 mellé feltettem az Ázsiai csomagot. Jobban mindva az Ultimate-nél opcionálisan letölthető volt.  Viszont nekem is kéne segítség. Valaki aki már mélyformázott, pendrivot, agy csak egyszerűen tud egy jó programot mélyformázáshoz, az be tudná linkelni nekem? Tudom, hogy Google egy hasznos dolog, de úgy hallottam, hogy ez egy elég veszélyes cucc, szal nem bánnék némi segítséget^^ És nyilván a 16GB-os pendrive-omat sem szeretném tönkretenni ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 16, 19:18:47 írta Harag »
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #3008 Dátum: 10 feb 17, 13:34:51 » |
|
Lécci segítsetek (ha tudtok)!! A gépem nem ismeri fel a kelet-ázsiai írásjeleket (japán, kínai, korai...). És nincs meg az xy cd, amit kér, hogy arról telepítse fel a progamot. Honnan lehet letölteni hogy felismerje az írásjeleket?
tes http://sirlandy.uw.hu/index.php?loc=japan/downloadselvileg, ha a bemásolod a fonts mappába a betűket akkor meg fognak jelenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #3009 Dátum: 10 feb 17, 18:40:39 » |
|
..elvileg, ha a bemásolod a fonts mappába...
Köszi, de hol van az a fonts mappa?
|
|
|
Naplózva
|
..........................................................  ..........................................................
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #3010 Dátum: 10 feb 17, 18:46:16 » |
|
start futtatás és beírod fonts de amúgy a windows mappán belül találod
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3011 Dátum: 10 feb 17, 18:56:10 » |
|
Vagy vezérlőpult, betűtípusok, fájl, új betűkészlet telepítése.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #3012 Dátum: 10 feb 17, 19:00:49 » |
|
Windows 7, Vista esetén jobb klikk a fontra és telepítés. Xp vagy régebbi winfos esetén C: windows/fonts
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #3014 Dátum: 10 feb 17, 19:22:52 » |
|
MS Dos esetén pedig xD COPY C:\MAPPANEV\FAJLNEV.KIT C:\WINDOWS\FONTS
(valaki írja már le linuxal, mag machintossal)
------ ui nincs mit xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|