kazuma89
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2250 Dátum: 09 aug 05, 18:37:40 » |
|
Tessék regisztráltam: CD-Key DEF5-GYB6-RAJ5-PYG2-6553
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 05, 18:38:20 írta kazuma89 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2251 Dátum: 09 aug 05, 18:41:18 » |
|
Hú nagyon szépen köszönöm a kódot és a gyors választ is, nagyon rendesek vagytok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2252 Dátum: 09 aug 05, 23:46:44 » |
|
Szép estét! Kérdezném első sorban azoktól, akiknek volt már laptopja, hogy mit lehet olyankor tenni, ha meghülyül a billentyűzet? Beragadt nekem egy gomb, ami néha csak úgy elkezd írogatni (ez a 3-as). Van esetleg mód arra, hogy a lapos billentyűjét letiltsam és USB-n csatlakoztatott billentyűt használjak kizárólag? Vagy ezt mindenképp szerviznek kellene már látni?
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2254 Dátum: 09 aug 06, 09:33:30 » |
|
Tessék regisztráltam: CD-Key DEF5-GYB6-RAJ5-PYG2-6553 Felraktam a játékot meg minden, de a főmenüben kéri a frissítést. Szóval amikor mindent kitöltöttem a CD-key kérésére (kivéve az Adress2-t) és tovább akarnék menni ezt írja ki: please enter your zip code. Ilyenkor mit kéne csinálni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2255 Dátum: 09 aug 06, 12:18:10 » |
|
A mi régi laptopunkkal is ez a baj, bár ott az egész billentyűzet rossz .. hol működik, hol nem .. És igen, mi is úgy oldottuk meg, hogy egy billentyűzetet csatlakoztattunk a laptophoz .. de nem kellett letiltani semmit..
Az USB billentyűzet frankón működik, nem is ezzel van a gond. csak írok egy mondatot, majd egyszercsak úgy dönt a gép, hogy telepakolja nekem 3-okkal, ami nem egy kellemes dolog...Ezért szeretném letiltani a laptop billentyűzetét, ha erre egyáltalán van mód
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2256 Dátum: 09 aug 06, 18:38:04 » |
|
Van egy óriási problémám lement az XP a vinyoról. Ez nem is akkora probléma mert egy ujrarakás és kész, de itt a bökkenő USB-s billentyüm van ami nem reagál addig míg a windows fel nem ismeri. És a következő totális poén, hogy nem müködik a hagyomás csatlakozó(az a lila kör) az alaplapon. így nem tudok egy gombot leutni hogy el induljon az Install Várom az ötleteket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #2257 Dátum: 09 aug 06, 19:36:42 » |
|
Vegyél 900 forintér egy PS/2-es billentyűt Vagy kérj meg egy havert, hogy hozzon át neked egyet ^^.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #2258 Dátum: 09 aug 07, 08:38:40 » |
|
Haku 5letét feljavítva: tényleg próbáld ki egy másik ps/2-es billentyűzettel, illetve ha van ps2/USB átalakítód, akkor új billentyűzet sem kell, mert lehet, hogy mégis jó az alaplapi csatlakozó, de ha nem, akkor kérd meg az egyik barátodat, hogy tegyétek bele a gépébe a vinyód, amíg felszalad rá a windows.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 07, 08:39:30 írta Gabor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2259 Dátum: 09 aug 07, 09:11:00 » |
|
THX és utána csak annyi dolgom lesz hogy felrakom a drivereket és már mukszik is. Egyébként a Biosban be lehet álíítani hogy felismerje a gép au USB billentyüt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #2260 Dátum: 09 aug 07, 09:15:16 » |
|
Nem. Azt érzékeli, hogy ott van, de addig nem tudja beállítani, amíg a windowsba be nem lépsz. Sajna ezt így oldották meg. Egérnél még annyira nem gáz, hiszen billentyűzettel simán be tudsz lépni, de billentyűzet nélkül, az már más tészta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2261 Dátum: 09 aug 07, 09:38:11 » |
|
Értem még egyszer köszönöm na akkor meek is a szomszédba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2262 Dátum: 09 aug 07, 11:15:13 » |
|
Hátha itt vna olyan ember aki tud megoldást a következő tesóm kapott egy NDS Lite-ot amibe bele vna építve a cucc,hogy Wi-Fin kersztül is lehessen tolni a játékot másokkal,na mármost nekem egy olyna programm kéne amivel cska simán netezni is lehet tehát egy web browser,előre is köszönöm a válaszokatÁ(ha lesznek) az Operának van egy pont erre kitaélált browserje,viszont ahhoz kér vmit Memory Expansion nevű szart......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #2263 Dátum: 09 aug 08, 18:46:46 » |
|
Sziasztok, nem tudjátok véletelnül, hogy a Katekyo Hitman Rebornnak nincs fenn-e neten magyar feliratos változata mmint az egész animének? Mert azt, tom ,h. angolul van,de nem tudok annyira így elég nehéz olvasni..., előre is köszi >Am az is jó hogyha torrentes és van hozzá felirat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 08, 18:54:15 írta pintermate »
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2264 Dátum: 09 aug 10, 10:42:21 » |
|
Sziasztok!Nem tudtok mondani valami konvertálót ami mp4-ből tud wmv-t vagy avi-t csinálni?Én nem találtam olyat ami működik
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|