Ruby
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #2415 Dátum: 09 jún 14, 17:53:42 » |
|
Orochimaru? Szerintem hozzá leginkább Tayuya illene. xD Ha nem néztem volna meg a Yuukimarus filler végét, akkor még azt is mondanám, hogy Guren, de így nem mondom. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2416 Dátum: 09 jún 14, 18:30:58 » |
|
Persze, Ruby, odáig vagyok az ellentétekért ^_^ Neeee, Orochimaruhoz szerintem a nagy senki illik XDDDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
„Az élet ízét csak a bolondok ismerik.” „Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert az nem létezik, és soha nem is fog. Mindig csak jelen van.” (Christopher Paolini) „Nothing improves the memory more than trying to forget.”
|
|
|
Ruby
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #2417 Dátum: 09 jún 14, 18:47:26 » |
|
Hm... Voldemort neki? Két érzéketlen fatuskó. Jól lesznek egymásnak. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2418 Dátum: 09 jún 14, 18:59:35 » |
|
LOL, szerintem kígyófarmot alapítanának X"DDD
|
|
|
Naplózva
|
„Az élet ízét csak a bolondok ismerik.” „Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert az nem létezik, és soha nem is fog. Mindig csak jelen van.” (Christopher Paolini) „Nothing improves the memory more than trying to forget.”
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #2419 Dátum: 09 jún 14, 19:11:37 » |
|
jah persze oro megidézi Voldemort meg dumálgat velük
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Ruby
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #2420 Dátum: 09 jún 15, 10:48:41 » |
|
Igen, ők tökéletes slash pár. xD Nem vagyok oda a buzikért, de egyiknek se tudnék jobbat mondani... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2421 Dátum: 09 jún 15, 13:10:41 » |
|
Najó, én egyikből se nézem ki a hú de nagy szerelmi lángolást, úgyhogy ezt inkább hagyjuk 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Joszkin_Szandi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2422 Dátum: 09 jún 15, 15:37:25 » |
|
Ne haragudj Joszkin_Szandi, de elmagyaráznád miről beszélsz? Én meg nem értem mit magyarázzak, fél oldalas szövegben írtam le. Eddig mindenki tudta értelmezni. Ez meg hogy "írjátok, hogy Naruto csakis Hinataé", nem tudom honnan veszed, az én postom pl. teljesen másról szólt, a fórum fele meg nem ezt írta ide, éppen ezért nem értem...
De amit a legkevésbé nem értek, az a mondatfoszlányod, hogy "hogy írjátok ,hogy Naruto csakis Hinatáé mert ez plátói...:/Hadjuk mááár...szerintem marad minden régi.". Látom az aláírásodat, hogy ne csesztessenek, mert új vagy (U.I.: most látom, decemberi a reged, régebb óta vagy itt mint én, mindegy), de ha nem olvasod el rendesen, amit a többiek írnak, az alól nem felmentés, hogy nem rég jöttél a fórumra... Bocsi^^'Nem olvastam el az egész oldalt,de sz.tem ezt haggyuk. Ami a helyesírást illeti,idegess vagyok gyorsan írok.Bocsi  Azt a kiírást kb. akor írtam mikor regiztem,vagyis decemberben,azóta sem aktivkodtam nagyon.De ha ez annyira zavaros tényező akkor mostantól többször láttogatom a fórumot. Témához:Orohoz szerintem Anko illene. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 15, 16:29:00 írta Joszkin_Szandi »
|
Naplózva
|
Még új vagyok.Nem ismerem ezt a fórumot.Ne szidjatok le:3
|
|
|
Saleen S281
Chuunin
Nem elérhető
...:::Uchiha Saleen:::... --=EAÉ avatar készítő=--
|
 |
« Válasz #2423 Dátum: 09 jún 15, 16:01:39 » |
|
ha anko orohoz illik akkor kihez illik ibiki moreno? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2424 Dátum: 09 jún 15, 16:03:43 » |
|
AnkoxOrochimaru... Van benne valami, de anno az inkább plátói magasztalás volt Anko részéről. Mára már túl tette magát rajta - szerintem =}
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zato-7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2425 Dátum: 09 jún 15, 16:32:24 » |
|
Eh. Minek ezen gondolkodni. Nyilvánvaló, hogy Gaara összeillik Orochimaruval. Ino, meg Sakuraval. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
darkness
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2426 Dátum: 09 jún 15, 16:37:02 » |
|
Ne haragudj Joszkin_Szandi, de elmagyaráznád miről beszélsz? Én meg nem értem mit magyarázzak, fél oldalas szövegben írtam le. Eddig mindenki tudta értelmezni. Ez meg hogy "írjátok, hogy Naruto csakis Hinataé", nem tudom honnan veszed, az én postom pl. teljesen másról szólt, a fórum fele meg nem ezt írta ide, éppen ezért nem értem...
De amit a legkevésbé nem értek, az a mondatfoszlányod, hogy "hogy írjátok ,hogy Naruto csakis Hinatáé mert ez plátói...:/Hadjuk mááár...szerintem marad minden régi.". Látom az aláírásodat, hogy ne csesztessenek, mert új vagy (U.I.: most látom, decemberi a reged, régebb óta vagy itt mint én, mindegy), de ha nem olvasod el rendesen, amit a többiek írnak, az alól nem felmentés, hogy nem rég jöttél a fórumra... Bocsi^^'Nem olvastam el az egész oldalt,de sz.tem ezt haggyuk. Ami a helyesírást illeti,idegess vagyok gyorsan írok.Bocsi  Azt a kiírást kb. akor írtam mikor regiztem,vagyis decemberben,azóta sem aktivkodtam nagyon.De ha ez annyira zavaros tényező akkor mostantól többször láttogatom a fórumot. Témához:Orohoz szerintem Anko illene.  Saruwatari Kumiko: Jó hogy nem harapod le a fejét szerencsétlennek. ._.'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saruwatari Kumiko
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Az örök newbie ^^
|
 |
« Válasz #2427 Dátum: 09 jún 15, 16:43:07 » |
|
Miért harapnám le? Egyáltalán nem volt bántó hozzászólás, csupán rávilágítottam, hogy az, hogy valaki új, attól még elolvasni amit a másik ír, illik. Mert ha megnézed, nem olvasta végig amit írtam (hosszú volt, nem kötelező), de akkor butaság rá visszaírni, mert lehet, hogy olyasmit kérdez, vagy olyasmit jegyez meg, amire a válasz benne van a hsz-ben, vagy semmi értelme nincs. Szóval enm tudom miért vagy így ledöbbenve, visszaolvasás no jutsu jóbarát, mint mindig. 
|
|
|
Naplózva
|
"Élni való minden élet, csak magadhoz hű maradj, veszteség nem érhet téged, ha azt hiszed, ami vagy." #1 Itachi & Sai & Naruto & Sasuke fan
|
|
|
Saruwatari Kumiko
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Az örök newbie ^^
|
 |
« Válasz #2428 Dátum: 09 jún 27, 21:09:26 » |
|
Hamár ilyen keményeknél vagyunk akkor... Orochimaru&Sakura  Kankuro&Ino Gaara&Moegi xD Ez nem (csak) neked szól, hanem a későbbieknek is: légyszives ezektől tartózkodjatok már. Egyáltalán nem vicces, és nem is lehet egy jót beszélgetni ezekről. Ne haragudjatok, de nagyon fel tud idegelni, mikor jön pár amúgy értelmes fórumozó, és elcsesz egy topicot, mert úgy érzi, vicces amit ír. A kicsit korábbi hozzászólásokról (Voldemort, meg kígyófarm, és a többi dolog) hasonló a véleményem. Ne haragudjatok, és nem kötelessége senkinek úgy tenni, ahogy kérem, de legalább gondoljátok át, nem lenne-e élvezetesebb komolyabban beszélni valamiről, mint egyszerűen elvágni a témát ilyen jellegtelen dolgokkal. Nem akarom senki örömét elvenni: van egy csomó offtpoic is, pont ezért.
|
|
|
Naplózva
|
"Élni való minden élet, csak magadhoz hű maradj, veszteség nem érhet téged, ha azt hiszed, ami vagy." #1 Itachi & Sai & Naruto & Sasuke fan
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2429 Dátum: 09 jún 28, 10:26:40 » |
|
Rendben, Kumiko, én a részemről befejeztem  Amúgy is lenne egy kérdésem, amelyről szerintem eléggé megoszlanak a vélemények. Ki illik Gaarához? Én egyértelműen Matsurira voksolok, de sok fic a saját szereplőt részesíti előnyben. Meg tudom érteni, miért, hisz Gaarának nagyon nehéz párt találni... Nos, várom a gondolatokat =} (Ha már volt ez a kérdés - talán - , akkor elnézést ^^")
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|