uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
 |
« Válasz #2220 Dátum: 09 márc 01, 22:05:31 » |
|
Nekem a NaruHina után a SasuKarin tetszik a legjobban  Szurkolok nekik is.
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Vas Országa
Nara jounnin
|
 |
« Válasz #2221 Dátum: 09 márc 01, 23:55:55 » |
|
Shika Tema: az első harcuk óta tetszik ez a pár a későbbiek csak növelték a hatást számomra. Ino: összeillenek ez nemkétséges. És erős kapcsolat is van köztük ami szerintem csak testvéri. másra utalás nem nagyon volt. Shihahólinakárki :SXD : legszivesebben nem írnám ide de egyértelmű utalást kaptunk Kishitől... de szerintem 1000X-szer inkább Ino és 10000X-szer inkább temari mint egyszeris ő xD (na jó mutassák meg szemüveg nélkül utána tlán lessz egy kis hajlandóságom változtatni a döntésen.
röviden nálam a Shikapárokközül a Shikatema jön be a legjobban.
Naruto Hinata: érveket most nem sorolok. nem tetszik. nem illenek össze. Sakura: az első közös jelenetük óta teszik a párosuk és ez a történet előrehaladtával csak erősödött. Ino: ritkán hallok erről a párosításról de mostanában egyre jobban megtetszik. persze a mangábvan nemszivesen látnám őket együtt xD.
InoXChoji: ezt egyre gyakrabban hallom. gyengécske utalások vannak rájuk de ez bármi lehet.
NejiXTenten: Tenten szereti Nejit ez eléggé egyértelmű. Neji meg. :S oylan mint Sasuke nem sok olvasható le az arcmimikájától sem a viselkedéséből. azonban egy eléggé Neves klán Sarja még ha csak a mellék ág tagja is. ha a klán felszólítaná a házzaságra szerintem egyértelmű lenne kit választ.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 01, 23:57:12 írta Dave90 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ezustnyil
Gennin
Nem elérhető
Bihari röcsöge
|
 |
« Válasz #2222 Dátum: 09 márc 02, 17:47:19 » |
|
Naruto: Egyértelműen Hinata  ! Szépek lennének együtt, nagyon illenek egymáshoz  ! Sasuke: Sakura (vagy talán Karin, de őt nem szeretem annyira, olyan nyomulós  ) Neji: Tenten  .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 02, 17:47:50 írta Ezustnyil »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #2223 Dátum: 09 márc 02, 18:00:18 » |
|
Shika ... Shihahólinakárki :SXD : ... (na jó mutassák meg szemüveg nélkül utána tlán lessz egy kis hajlandóságom változtatni a döntésen. ...
A Naruto manga 407/7/4. képen egy picit látszik a szeme. Ez alapján valami olyan szemberendezkedése lehet, mint Shionnak a Shippuuden 1. moziból (kölcsön is vettem a szemeit^^). Össze is dobtam egy skiccet, én valahogy így képzelem el: http://kepfeltoltes.hu/090302/shiho_szemuveg_nelkul_www.kepfeltoltes.hu_.jpg(Ez csak egy gyors vázlat, úgyhogy a fikázást kéretik korommal a kéménybe...^^)
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #2224 Dátum: 09 márc 02, 19:33:27 » |
|
ezzel a szemmel ha ilyen lenne nem is nézne ki olyan rosszul
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ezustnyil
Gennin
Nem elérhető
Bihari röcsöge
|
 |
« Válasz #2225 Dátum: 09 márc 02, 19:49:18 » |
|
Szerintem sem  . Egész szép. Csak ne hordaná mindig azt az átkozott szemüveget  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #2226 Dátum: 09 márc 03, 09:57:06 » |
|
Tök jó lett a kép! De tisztára úgy néz ki mint Ino...  Szemüveg nélkül tényleg nem lenne rossz. De hogy ne OFF-oljak annyira szerintem akkor is rossz lenne ha Shika vele jönne össze. Amennyit lehet tudni Shiho jelleméről, egyszerűen nem illenek össze. Shikahoz mindenképpen vmi vagány csaj kéne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saku
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #2227 Dátum: 09 márc 03, 11:02:48 » |
|
Temari lenne a legjobb Shikának. Shiho nem az ő típusa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
 |
« Válasz #2228 Dátum: 09 márc 03, 16:23:24 » |
|
Shikamaru olyasmit mondott, hogy olyan csaj kellene neki, aki nem is szép, de nem is csúnya. S'zal Shiho az egyik lehetséges jelölt. 
|
|
|
Naplózva
|
 "Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #2231 Dátum: 09 márc 07, 20:36:07 » |
|
A NejiHina...nekem olyan fura  Mert unokatestvérek xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 07, 22:29:45 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszty-chan
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
♥ K-ON! ♥
|
 |
« Válasz #2232 Dátum: 09 márc 07, 22:18:44 » |
|
Woow, dejóó, hogy van ilyen topic is *.* Világéletemben NaruHinás voltam, otthon teli van NaruHinás képekkel a falam (némelyik saját gyártmány)... *.* Waah. Sajna... én csípem Sakurát is, csakhát. Régebben a "Sasuke-kun" mániája az agyamra ment, így inkább NaruHina. ^^" De ne adjátok fel, NaruSaku-sok! Egyébként... az a gond, hogy én nem hiszek abban (pedig nagyon szeretnék!), hogy amikor minden rendbe jön, akkor Naruto meg Hinata együtt legyen. Mert ez nem Kishi-sensei stílusa, hogy utána átmenjen egy Shounen manga Shojo-ba, és ott szerelmeskedjenek. (NAGYON REMÉLEM, hogy nem lesz igazam!)  Amúgy, hogy ne csak Naruto Hinata Sakuráról beszéljek, szerintem a következő párosok azok amik nekem bejönnek: Shikamaru + Temari Ino + Kiba (hát... ja) Sasuke + Karin Sakura + Suigetsu TenTen + Lee Neji + Shiho (nem tudom miért... ) őhm... hát... jah! Naruto + Hinata! 
(Akinek nemtetszik az összeállítás... hát... saját véleményem, tehát erre nem is lehetne mit írni:D)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 07, 22:25:01 írta Serin-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2233 Dátum: 09 márc 07, 22:32:19 » |
|
Az első NAruhina fan akire nem tudok egy kicsit sem haragudni.... Gratulálok!  (Meghazudtoltattad velem a nevem  ) Én sem hinném, hogy átmenne Shojo-ba, és őszintén szólva nem is nagyon szeretném. Max. a végén. De addig még sokminden fog történni.... 
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #2234 Dátum: 09 márc 07, 22:53:22 » |
|
Szerintem: Naruto + Hinata - Jelenlegi manga események alapján szerintem egyértelmű.  Sakura + Sasuke - Bár a magányt mind2 megérdemelné.  Lee + Tenten - A Part 1 végén ahogy Tenten mosolyog Leere edzés közben, törörö..  Suigetsu + Karin - Tipikus rühellek, megkedvellek páros.^^ Ino + Chouji - Az ők kapcsolatára tényleg rengeteg utalás előfordul. 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|