Az Udon&Moegi páros tökéletes, mert hát valljuk be, egyikőjük sem valami nagy szépség.
A Konohamaru&Hanabi párosról azt hiszem volt már régebben szó, mint mini NaruHina. Nekem tetszik az ötlet. :3 Mivel Hanabi 2. gyerek, szerintem nem olyan visszahúzódó, mint Hinata. El tudom képzelni, hogy "odacsap" Konohamarunak, ha nagyon muszáj. :-D
Mint fangirl, Gaarának tökéletes nőt szeretnék. *pirul* Szóval inkább MatsurixKankuro. :Đ Ahhoz, hogy szeressem a GaaMatsut, nagyon sokat kellene a csajnak fejlődnie, nem tudom, hogy képes-e rá...
Nekem a
>>Neji&TenTen<< jön be nagyon. ^^ Imádom ezt a stampet. *_*
Igaz, hogy nézte Leet, de az mintha filler lett volna, mert nem láttam, csak hallottam róla. (A fillereket nem néztem még meg a part 1 végén.) x) Amúgy is szebb párt alkotnak szerintem Nejivel.
Nektek mi a véleményetek?
Nekem az, hogy nem tudom, hogy hogy csinálod, de szinte mindig azt gondolod a dolgokról, amit én.

Pl. írni akartam anno a manga topicba, de Te szinte ugyanazt írtad le, amit én akartam, csak én nem nagyon tudtam volna megfogalmazni.

És ez tök jó. :]
Amikor megnéztem az animét, én is ugyanezen filóztam, mint Te, hogy akkor most melyik is a jobb, a Suigetsu&Karin vagy a Sasuke&Karin. Kb. ugyanazokkal az érvekkel, amiket felsoroltál...
Nekem annyiból SuixKarin inkább, mert a mangában eszméletlenül idegesített, ahogy rámászott a csaj Sasura. (Animében már annyira nem.)
Meg persze kell valami biztosíték arra az esetre, ha NaruHina lesz a végén... Akkor inkább SasuSaku legyen, mint mondjuk LeeSaku. x) Bár nekem tetszik az InarixSakura páros is. :ĐJah igen... Elgondolkodtam a Kakashi-Konan pároson is. Jól néznének ki szerintem, csak az a baj, hogy mindketten olyan "hűvösek", legalábbis látszatra. =) Mindkét félnek egy energetikus partner kellene inkább, szóval bukott is az ötlet... =(