24 nov 22, 11:10:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 75
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Szezonos animék és mangák  (Megtekintve 335015 alkalommal)
0 Felhasználó és 28 vendég van a témában
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #915 Dátum: 15 szep 14, 17:59:24 »

SPOILER:

Redditten azt írták, Sena Kodaka mellett maradt a középsuli után, de a többiekkel nem maradt kapcsolatban.

Rika visszautasította, Yukimura feladta, hogy megszerzi Kodaka-t, Yozorat pedig Kodaka utasította vissza.

wtf most akkor mivan Nevet
Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #916 Dátum: 15 szep 14, 18:48:52 »

Nem viccből linkeltem be a fórumát. ikszdé

Sena és Kodaka csak ugyanarra az egyetemre fognak járni. A 8-9. kötetben lévő vallomásukat egymásnak pedig lerendezték annyival, hogy a pillanat hevében voltak, meg nem gondolták komolyan. Innentől kezdve minden az olvasó képzeletére van bízva, de a megerősített ending az még mindig hárem ending.
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #917 Dátum: 15 szep 15, 06:12:40 »

Na... Ahogy nézem ennek pont akkora ritkaszar gyökérség a vége, mint az "ore no imouto"-nak.
Nem tudom hogy gondolják egyes írók, hogy jó ötlet ilyen szinten szembeköpni az olvasókat és lezáratlanul hagyni kb a sztori lényegét...
Naplózva

Bastian

« Válasz #918 Dátum: 15 szep 15, 16:19:25 »

Mondd, hogy csak vicceltél...
Az OreImo vége azért az egyik legnagyobb hulladék, amit valaha láttunk, mert a szerző nem rejtette véka alá, hogy vérfertőzést akar, viszont az meg nem megengedett a kiadóknál. Éppen ezért, hogy más se nyerjen, lényegében a főszereplő lepattintotta az összes értelmes női karaktert egy vérfertőző kapcsolatért a húgával, ami csak 3 hónapra szólt, majd mentek a dolgukra. A 3 hónap alatt pedig gyakorlatilag beáldoztak egy-két gyerekkora visszanyúló barátságot is, de nekik megérte. Lehánylak

Ehhez képest már hogy lenne szar a Haganai vége? A történet címe az, hogy "Nincs sok barátom." Mi lett a vége? Az, hogy elismerik egymás barátságát, ami a 11 kötet során alakult ki. Ez volt a sztori lényege. Nehogy már azért legyen szar a vége, mert a szerző nem akart románcot bele, ezért hagyta veszni a témát, ami így is a novel vége felé jött fel minden előjel nélkül, hála a szerkesztőjének és a kiadónak?
----------

Shokugeki no Soma 134. fejezet
Csak én érzem úgy, hogy rohadtul nem kellett a mangába ez a dráma?

Azért szeretem ezt a mangát, mert könnyed, szórakoztató, amin nem idegeskedik az ember. Szóval, öröm olvasni. Erre elérkeztünk ahhoz az okvetlen ponthoz, amikor a drága Erinát el kell kezdeni jobb színben feltüntetni, amit ahelyett, hogy jellemfejlődéssel érne el a szerző(mondjuk elveszítene egy Shokugekit és a hatalmas egója végre ráébredne, hogy nem ő az Isten), családi drámával próbálja kiváltani. Olcsó megoldás. Be lett hozva Azami, Erina vér szerinti apja, akinek a képzelgései chuunibyou szintűek. Semmi értelme annak, amikről álmodik. Mivel ő most a nagyobbik rossz, ezért itt lesz az ideje a "Jaj! Szegény Erina nem volt mindig ilyen, az apja tette ilyenné, de amúgy rendkívül szerény és rendes lány ő..." résznek. Én meg hányok... Mondjuk az se kutya, hogy Senzaemon papa egy olyan rendszert épített ki, ahol az Elit 10-es bármikor leváltathatja a jelenlegi igazgatót, ha olyan kedvükben vannak. Nem árott volna jobban átgondolni ezt!
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #919 Dátum: 15 szep 15, 16:47:07 »

Szvsz nekem Erina az elejétől kezdve nem szimpatikus. Tadokoro sokkal jobban felépített karakter aki még jellemfejlődésen is átesik a manga során.
Naplózva

Bastian

« Válasz #920 Dátum: 15 szep 15, 18:11:23 »

Megumi, Nikumi, Alice, Hisako, a Sarkcsillagos lányok, Hojo, sőt még Nao is szimpatikusabb Erinánál. ikszdé

De ha már Megumi, a szerző a twitterén megosztott pár információt, válaszolt néhány kérdésre, amik között volt egy olyan, hogy Meguminak lesz egy "sötét oldala"/"rejtett sötétség" van benne. Lehet, hogy Azamihoz fog pártolni. :S
Továbbá, megerősítette, hogy Soma anyja már nem él, Erina a jövőben jobban tudatában lesz Somának(sokak szerint romantikusan), valamint Hayama otthon van a thai konyhában.
Naplózva

sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #921 Dátum: 15 szep 15, 19:27:32 »

Én is nagyon szeretem ezt a sorozatot, és igazából nekem ez a mostani rész nagyon bejött. Kicsit sem érződött nálam, hogy most Erina lenne a középpontban. Mármint amit írtál, hogy Erinát szeretné a mangaka jobb színben feltüntetni. Az lejött, hogy az élete egy részét az apjával töltötte, és az biztos elég rossz lehetett neki. Ez a leváltás azért nagyon nagy meglepetés volt. Itt most nem Erina van a főszerepben szerintem, hanem Sanzeamon. Nem értem azt a 6 tagot az Elit 10-ből, aki Azamira "szavazott". Ez most miért jó nekik? Lehet csak elsiklottam felette, de nekem úgy tűnt, hogy pl. a 2. székes csaj csak azért csinálta, mert így érdekesebb dolgok lesznek... Az kicsit felb*szott..
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Bastian

« Válasz #922 Dátum: 15 szep 15, 20:54:34 »

Ha nem is konkrétan most, de lassacskán szinte biztos, hogy Erina középpontba fog kerülni. Senzaemon és Azami beszélgetésében már meg lett említve, szóval már csak idő kérdése. A 133. fejezet vége pedig üvöltött a "bajba jutott hercegnő" klisétől. Úgy érzem, hamarosan érkezni fog a szomorú háttérsztori róla, amit Somának fog elmesélni. Lehet Erina anyja se él már és ott lesz Soma anyja is megemlítve.
Az Elit 10-es motivációi valóban érdekesnek ígérkeznek. Idő szerint közelítünk a télhez, szóval a harmadéveseknek egy picivel több, mint fél évük lehet csak hátra. Tőlük csak a 3-as nem támogatta Azamit. Vajon miért? A másodéveseknél 2-2 az arány. Isshiki és Kuga vs. Eizan és a 6-os. Erina pedig természetesen nemmel voksolt. Ha kivesszük a harmadéveseket, akkor Senzaemon marad. Vagyis, ha távoznak a harmadévesek, akkor gondoskodni kell arról, hogy az Elit 10-es következő tagjainál is megmaradjon az Azami pártolók többsége vagy egyenlő arány jöjjön össze, különben nem lenne értelme a mostani történéseknek. Pedig nem igazán látok senkit sem potenciális Azami pártolóként.
Egyébként, Rindot ettől függetlenül bírom. Tudta, hogy az utolsó évében szórakozni kell és nem bódét állítani. ikszdé
Naplózva

sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #923 Dátum: 15 szep 17, 15:43:12 »

Soma 135.

Na jó, hát mégiscsak egy dráma hercegnő lesz Erinából..kissé szánalmas volt ebben a fejezetben. És Azamit miért kell Edo Tenseiesnek beállítani? Értem én, hogy a sötét szemmel akarja tükrözni, hogy milyen aljas és gonosz, de azért ez már túlzás, alig van pupillája... A végén jót mosolyogtam, kíváncsi vagyok mit akar mondani neki az öreg, de valszeg Jouichiro múltját akarja elmondani..szerintem. Ja, és mi történt, hogy pár napon belül 2 rész jött? Gondolkozik
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Bastian

« Válasz #924 Dátum: 15 szep 17, 17:29:12 »

Milyen jó, hogy véletlenül sikerült bezárnom az oldalt, mielőtt elküldhettem volna a hozzászólást. smirksweat
Restart:

A Casanova Scans-nek általában több időbe telik a fejezetek beszerzése, lefordítása és beszerkesztése, mint mondjuk a Weekly Shounen Jump harci shounenjeit fordító csapatoknak. Emiatt, a múltheti, 134. fejezettel csak 2 napja végeztek, viszont a hetivel meg hamar elkészültek, mert minden hamarabb jött ki a héten és a fordítandó, beszerkeszteni való is kevesebb volt.

A fejezetről:
Támadt egy olyan borzalmas gondolatom, hogy Soma és Erina találkozott már gyerekként és ezért akarta Senzaemon elküldetni Somát a Totsukiba, Joichiroval. Lehet, hogy Erina akkor nagyon boldog volt és Senzaemon abban bízott, hogy a kamasz Soma majd megtöri Azami agymosását Erinán. Volt is néhány panel még a manga elején, ahol Senzaemon nagyon bámulta, ahogy ők ketten beszélgetnek. x_x
Edo tensei? Nem rossz. Nálam chuuni, ghoul, fekete komornyik, "a szokásos shounen mintaapa" és Aizen. És, ha már Aizen, Hayami Shou igencsak kínálja magát Azami szerepére.  Hümm-hümm
Szegény Hisako... Nem bántam volna, ha ő lett volna Soma szobájában egy kigyúrt öregember helyett. A Sarkcsillag Kollégiumba így is megnézném, hogy beköltözik.
Füstöske megjegyzését Isshikiről nem értettem. Nem úgy volt, hogy Senzaemont támogatja? Most meg azt mondja, hogy nem jött Isshikihez senki, amiért az új igazgató mellé állt. Hmm?
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 17, 17:30:22 írta Bastian » Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #925 Dátum: 15 szep 17, 18:09:35 »

Kijött előzetesbe a One Punch man 1 része.
http://www.nyaa.se/?page=view&tid=733427

Van jobb minőségű verzió, de azon szar a felirat. A madhouse úgy fest nem spórolja a pénzt, mert valami iszonyú fanszántos lett az 1. rész.
Opening/Ending nincs alatta még.
Naplózva

Bastian

« Válasz #926 Dátum: 15 szep 17, 18:55:05 »

Yep-Yep. Az Anime/Manga híreknél már jeleztem a dolgot. A Niconico-n leadták premier előtt az első két részt, de csak az első szivárgott ki. Picit úgy érzem, hogy az Overlordon is spóroltak, hogy ezt összehozzák, de a végeredmény magáért beszél. :']
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 17, 18:55:42 írta Bastian » Naplózva

sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #927 Dátum: 15 szep 17, 19:15:26 »

Igen, az nagyon kézenfekvő lenne ha Soma és Erina közös múltját akarná elmondani Sanzeamon, már ha van nekik. Azt ugye tudjuk, hogy valamikor annó Jouichiro valamiféle mestere volt Erinának, és Erina nagyon nagyra tartja őt. Erina és Soma egykorúak, és ha gyerek korukba találkoztak, akkor miért nem emlékeznek egymásra?Nevet Azt el tudom képzelni, ahogy Soma egy kulcslyukon vizslatja az apját ahogy tanít valakit főzni, de azt mar kevésbé, hogy együtt játszadozzanak, emlékezniük kéne egymásra na.

Szerk.: Akkor mégiscsak jól értettem amit Ibusaki mondtt Isshikiről. De hát azt akkor hogyan? Megvétózták az első szavazást , és csináltak egy nagyobb arányú győzelmet Azaminak? :O
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 17, 19:20:03 írta sasukeuchiha17 » Naplózva

iiHALA MADRID!!
Bastian

« Válasz #928 Dátum: 15 szep 17, 21:16:07 »

Hogy miért nem emlékeznek egymásra? Pontosan azért, amiért egy másik Jump szériában kötött gyerekkori ígéret szereplői teljesen elfelejtették egymást, egyetlenegy személy kivételével, pedig voltak vagy 6-an. smirksweat

Ha megvétózták a szavazást, akkor az lenne a legjobb, ha döntetlen alakult volna ki másodszorra és úgy döntenék el az igazgató kilétét, hogy az Elit 10-es Shokugekit tartana egymással. Nem szerencsés, hogy Eishi és Rindo egy táborban van. Ez alapból óriási előny az Azami frakciónak. Ha Isshiki is átállt, akkor a #3-on kívül csak Kuga(#8) és Erina(#10) maradt Senzaemon mellett. Hatalmas a feltételezett erőszakadék...

Egy kósza gondolat még: Elnézve Eishit főzés közben, Megumiban óriási a potenciál, hogy a generációjának #1-ja legyen. Nevet
Naplózva

sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #929 Dátum: 15 szep 17, 21:27:08 »

A másik széria alatt a Nisekoit érted? Azt csak animén követem. De már az is kiidegelt, pedig az nagyon tetszett úgy a közepéig.  Egyszerűen megőrültem, hogy voltak legalább 5-en, de mindegyik csak foszlányokban emlékezett vagy egyáltalán nem.
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Oldalak: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 75
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins