Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #645 Dátum: 13 júl 06, 21:46:48 » |
|
Ahonnan a heterokrómiás fiatalember is számrazik Meg Zed a másik oldalról.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #646 Dátum: 13 júl 06, 21:48:04 » |
|
Deadman wonderland - Minatsuki Takami? Milyen mangának, Sabaku? Telitalálat. Azt hittem tovább tart majd, megtalálni.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #647 Dátum: 13 júl 06, 21:49:57 » |
|
Ahonnan a heterokrómiás fiatalember is számrazik Meg Zed a másik oldalról. Ja, tényleg, ezt is ajánlottad, nem? Egyébként nem kezdtem el, de a heterokrómiásakat elég könnyű megtalálni. Nos, akkor, ki ez az úriember?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #648 Dátum: 13 júl 06, 21:51:10 » |
|
Úgy bizony, már emlegettem Jaj de ismerős ez a csávó... de sosem jut eszembe az ilyen mikor kéne
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 06, 21:51:57 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #649 Dátum: 13 júl 06, 21:55:36 » |
|
Trinity Blood - Kádár Gyula
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #650 Dátum: 13 júl 06, 21:57:20 » |
|
Ó, Heo, miért vagy ily gonosz? Azt hittem, sikerül befagyasztani a témát, erre betrollkodsz ide. Mindegy, te jössz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #651 Dátum: 13 júl 06, 22:08:01 » |
|
Nem adhatok mást, csak mi lényegem. Syzygy, ez nem anime, szóval nem írom be, hogy honnan van. Íme a feladvány:
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #652 Dátum: 13 júl 06, 22:10:00 » |
|
Fairy Tail - Ultear, banyaverzió Tehet aki akar.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #653 Dátum: 13 júl 06, 22:22:09 » |
|
Visual Novel már majdnem anime, jó akkor mindegy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #654 Dátum: 13 júl 06, 22:22:17 » |
|
Boldog verziónak mondanám, de stimmel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #655 Dátum: 13 júl 06, 22:27:04 » |
|
Akkor ki ő?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #656 Dátum: 13 júl 07, 08:04:53 » |
|
Végre egy olyan kép, amire semmilyen kép kereső engine nem ad ki találatot, így kellene a többieknél is, hogy legyen kihívás. Szóval valami segítség ?, tudod az apró morzsákból kell kiindulni, mint a vírusoknál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #657 Dátum: 13 júl 07, 09:24:22 » |