Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #630 Dátum: 13 júl 06, 20:59:27 » |
|
Basszus, mire beírtam volna hogy Zed
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #631 Dátum: 13 júl 06, 21:00:19 » |
|
Inkább a Zed the Dead passzolna hozzá pedig Na rakj.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #632 Dátum: 13 júl 06, 21:09:30 » |
|
Kaptok egy könnyűt:
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Milyen Ottó? O.o
|
|
« Válasz #633 Dátum: 13 júl 06, 21:12:35 » |
|
Pein a Naruto Shippuudenből (jézusom, ilyen fejet )
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #634 Dátum: 13 júl 06, 21:15:47 » |
|
Legyünk szakszerűek és mondjuk meg melyik Pein.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Milyen Ottó? O.o
|
|
« Válasz #635 Dátum: 13 júl 06, 21:18:45 » |
|
Ha jól látom, akkor a Team Pein Yahiko része.
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #636 Dátum: 13 júl 06, 21:24:42 » |
|
Elfogadom. Rakhatsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Milyen Ottó? O.o
|
|
« Válasz #637 Dátum: 13 júl 06, 21:27:56 » |
|
Na, ki legyen... áh, ez könnyű lesz szerintem, de jobb nem jut eszembe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #638 Dátum: 13 júl 06, 21:32:11 » |
|
Code:Breaker - Fujiwara Toki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Milyen Ottó? O.o
|
|
« Válasz #639 Dátum: 13 júl 06, 21:34:12 » |
|
Sejtettem, hogy könnyű lesz. Akkor rakj
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #641 Dátum: 13 júl 06, 21:39:31 » |
|
Ne már, szyzygizyv, most én akartam rakni, csak én a szabályokat betartva. De Bastian ügyesebb volt, és megelőzött a heterokrómiás nevével.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #642 Dátum: 13 júl 06, 21:41:48 » |
|
Hogy merészeled Syzygy? >.< Készülj fel arra, hogy kitiltalak ezért... Természetesen vicceltem. Mehet nyugodtan. Túlzásokba, azért ne essünk, hogy egyszerre sok feladvány legyen. Imádni való személyiséggel megáldott leányzó:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 06, 21:44:20 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #643 Dátum: 13 júl 06, 21:42:29 » |
|
Csak nem álltál neki a mangának Saphira? Bár tuti képkeresőztél csak. Ennek egy nagyon picit rebornos a rajzolása, de tuti nem az. Kaptok egy könnyűt: Basszus, csak most nézem hogy Bastien betette a standpapucsomat Ki titulálta ő Peinnek?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 06, 21:45:47 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #644 Dátum: 13 júl 06, 21:45:32 » |
|
Deadman wonderland - Minatsuki Takami? Milyen mangának, Sabaku?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|