Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #690 Dátum: 13 júl 07, 20:24:15 » |
|
Nem shounen. De a mangája népszerű, mert 1969 óta fut egy magazinban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #691 Dátum: 13 júl 07, 20:28:16 » |
|
Golgo13, Duke Togo alias Togo Tadashi
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #692 Dátum: 13 júl 07, 20:29:07 » |
|
Ügyi bügyi vagy! Tiéd a pálya!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #693 Dátum: 13 júl 07, 20:35:56 » |
|
No, ki ő?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #694 Dátum: 13 júl 07, 20:45:49 » |
|
Jaj, H eo, ezt bűn lenne nem tudni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #695 Dátum: 13 júl 07, 21:09:44 » |
|
De a különbség, hogy az egyikük nagy H-val a másikuk kis H-val írja. Amúgy heo, ezt már egyszer kiraktad, szólok itt is, bár a képre úgy tűnik csak én emlékszem konkrétan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #696 Dátum: 13 júl 07, 21:20:19 » |
|
Én nem nagyon követem e témát, de menő vagy Minagi, ha még arra is emlékszel, mely képek voltak kinn. Bár az adott képet fejezetre és oldalszámra pontosan meg tudom mondani jelenleg, hála Sabakunak, hogy megint előhozta ezt a függőségemet, hogy szakadjon rá az ég. És még rá akar venni újabb animék megnézésére. Nagy- és kisbetű nem számít, most már ezzel fogok poénkodni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #697 Dátum: 13 júl 07, 21:23:42 » |
|
Erre azért emlékszem, mert szenvedtünk miatta. Oh én is tervezem újra olvasását, sőt újra nézését is... oly rég láttam, plusz az aláírásodra nézek mindig és "Ahhh, de szeretem"...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #698 Dátum: 13 júl 07, 21:41:44 » |
|
Csuklani kezdtem, szóval kerestem hogy hol emlegetnek Mostanában milyen aktív lett a téma. Na is tagadd mennyire örülsz, hogy újraolvastad, senkit nem tévesztesz meg. Még szép hogy rá akarlak venni, animét nézni/mangát olvasni jó buli, de te szégyenszemre leálltál vele, csak az ilyen Naruto-kategóriás fosokat olvasod megszokásból... Pedig mennyi jó van ezeken kívül! Matamune az egyetlen olyan macska aki ilyen badass fejet is tud vágni Mini, te meg csatlakozz a mozgalomhoz, olvasd újra te is!
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #699 Dátum: 13 júl 07, 21:52:47 » |
|
Olvasd el, de nehogy újranézd! Nehogy elkövesd azt a hibát, nem szabad a manga után. Valóban örülök, ez tény. Van miről offolni, meg van mivel másokat szekálnom mindenhol. Lassan már azokat a "naruto-kategóriásakat" sem olvasom, mert már kezdenek hihetetlenül untatni. De ha nem rettegnék most is amiatt, hogy az egyetem miatt nem lesz időm, biztos elkezdeném, amiket ajánlottál. Matamune a legjobb mangamacska. Na, passzoljon a témához is: Asakura Hao még az első élete alatt, 172. fejezet, 17. oldal És tehet, aki akar, nekem semmi ötletem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #700 Dátum: 13 júl 07, 21:57:21 » |
|
Akkor ki ő?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #701 Dátum: 13 júl 07, 22:00:46 » |
|
Fú, nem is tudom. Ez valami shoujoból van, nem? Vadmacska kommandó? Mégsem fogok ezzel poénkodni, mert az aláírásodból úgy látom, vevő vagy rá, úgy meg már nem menő.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 07, 22:02:06 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #702 Dátum: 13 júl 07, 22:01:23 » |
|
Ne már, valami mást heo: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=7081.msg773499#msg773499Amúgy Saphi, mi a baj azzal, hogy ha megnézem, te is megtetted? Ám bár lehet igazad van.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 07, 22:09:57 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #703 Dátum: 13 júl 07, 22:11:56 » |
|
Én szerencsére nem manga után láttam az animét, de önmagában szerintem még az az agyonferdített verzió is király Ez már sokat elmond. Apropó, egyetem, ezt most muszáj megosztanom: nővérem legutóbb már ott tartott a 'bármit csak anatómiát tanulnom ne kelljen' nevű kényszercselekvés sorozatban, hogy Balázs Palit hallgatott repeat-en Ez szerintem vehetjük annak, hogy Mini kitalála, de húú, totál nem emlékszem erre a képre még így se Valami mellékszereplő anyja volt, vagy mi?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #704 Dátum: 13 júl 07, 22:13:12 » |
|