25 feb 22, 19:57:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 705 706 [707] 708 709 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2018170 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
sergei55
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #10590 Dátum: 14 okt 06, 14:44:04 »

LOL, ez most komoly, hogy 5-6 fejezet alatt akarja lezavarni Kishimoto a mangát? Ha már a fontosabb harcok 90%-át nem tudta befejezni 6-7 fejezetes létszámokkal (Naruto VS Pain - Sasuke VS Itachi 13-13 fejezet hosszúak voltak, a Team 7 + Obito VS Kaguya kb 10-11 fejezet hosszú), akkor a sokak által kisírt Naruto VS Sasuke harc igen hülyén fog kinézni.
Naplózva
Ures1
Akadémiai tanár
*

Inferno -Devil King-

« Válasz #10591 Dátum: 14 okt 06, 14:48:38 »

Lehet hogy valahogy 30-50 oldal vagy 60 fog lenne egy fejezet nem, biztos ,de annak ürülnék.
Naplózva

sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #10592 Dátum: 14 okt 06, 15:41:28 »

Lehet hogy valahogy 30-50 oldal vagy 60 fog lenne egy fejezet nem, biztos ,de annak ürülnék.

Egyszer fordult elő még 1987-ben, hogy a legendás Kinnikuman manga utolsó fejezete 30-40 oldalas lehetett, de zóta egyik mangánál sem engedték meg ugyanezt, még a Dragon Ball-nak sem, pedig ha valaki, akkor Toriyama biztosan kapott volna rá engedélyt.
Naplózva
Sekai
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #10593 Dátum: 14 okt 06, 15:47:51 »

Nem tudom elhinni, hogy nemsokára vége  Szomorú Nekem a Naruto nagyon sokat jelentett. Kisebb koromban, ha szomorú voltam, csak elolvastam az új mangát, és máris jobb kedvem lett. Végigkísérte a gyerekkorom, és most vége szakad Neeem
Remélem a vége olyan lesz, hogy könnyeket csal majd a szemembe!
Kérdéseim: Akkor lesz part 3 vagy nem? Mennyiben is fog akkor kapcsolódni a film a mangához?
Naplózva

“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #10594 Dátum: 14 okt 06, 16:53:50 »

Part 3 nem sanszos.Film elvileg a manga után pár évvel történteket mutatja be.
Persze azt nem tudom mennyire tekinthető Cannon-nak.Mozik általában nem azok,de talán kap majd egy megerősítést.

5-6fejezet a végig elég összecsapottnak érződik.Remélem nem lesz az.
Habár amekkora erőszinten vannak,nehéz lenne elhúzni fölösleges jelenteke/képek és egyebek nélkül.
Nagyjából már akkora az erejük hogy egy helyszín sem bírná sokáig.

Majd kiderül mi lesz.Egyelőre még fölösleges a végkimenetelre tippelni.-vagy mégsem? Gondolkozik
Naplózva

lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #10595 Dátum: 14 okt 06, 17:14:48 »

Azt tudnám elképzelni 5-6-fejezetben, hogy nem derül ki a vége, vagy a nagy összecsapás pillanatában ilyen kétesen mutatják meg a végét, amiben nem derülne ki hogy most ki maradt életben, és ki nem. Esetleg lángok, porfelhők, és nem tudjuk mi történt.

Ami pedig érkezne film, még ha nem is Cannon, akkor megmutatnák hogy mi történt azután, s akkor lehet választ kapunk arra, Sasuke miért nézz ki úgy mint egy S osztályú bűnöző, és hogy Naruto kezei miért vannak megkötve... sose lehet tudni ikszdé
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Chob
Akadémiai tanár
*

日本のファン

« Válasz #10596 Dátum: 14 okt 06, 18:31:04 »

Egyszer fordult elő még 1987-ben, hogy a legendás Kinnikuman manga utolsó fejezete 30-40 oldalas lehetett, de zóta egyik mangánál sem engedték meg ugyanezt, még a Dragon Ball-nak sem, pedig ha valaki, akkor Toriyama biztosan kapott volna rá engedélyt.

Nem tudom, de én úgy emlékszem, hogy pl. a Tenjou Tenge befejezése 74 oldal körüli volt. Én sem tudom elképzelni ezt úgy, hogy a vége nem kap legalább 3x annyi oldalszámot.
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 06, 18:31:50 írta Chob » Naplózva

Sekai
ANBU újonc
*

« Válasz #10597 Dátum: 14 okt 06, 18:32:11 »

Naruto keze, szerintem azért van megkötve, mert nem akarja használni a Rikudoutól kapott erőt. De ez lehet, hogy baromság.

Szerk: Na és mégegy kérdés!! Ha vége a Naruto mangának akkor a topik bezárásra kerül?
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 06, 18:33:39 írta animefanta » Naplózva

“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #10598 Dátum: 14 okt 06, 18:44:03 »

Nem értem miért hisz mindenki hogy itt most lesz harc.
Mibe fogadunk hogy eme harcot a kövi fejezetbe be is fejezik? Nevet
Valljuk be 6 fejezet nagyon kevés ha mindent le akar zárni. Márpedig nekem az a sanda gyanúm hogy nem véletlen zárják le ilyen hamar a story-t. Bennem továbbra is visszhangzik a Mozi traileréből az a mondat hogy a "A Mozi kapcsolódni fog az új generációhoz!"

Nem tudom, de én úgy emlékszem, hogy pl. a Tenjou Tenge befejezése 74 oldal körüli volt. Én sem tudom elképzelni ezt úgy, hogy a vége nem kap legalább 3x annyi oldalszámot.

Azért ez eléggé Magazin függő is. Mivel pl Mashima (Fairy Tail) ugye 3-4 fejezetet is kiadhatott anno hetente mikor elmezavaros lett és nem bírt leállni a melóval. Nevet Bár az is igaz hogy az nem a befejezés volt. Na de akkor is...
Naplózva

Chob
Akadémiai tanár
*

日本のファン

« Válasz #10599 Dátum: 14 okt 06, 18:46:48 »

Szerintem is hamar lemegy ez a harc. Mint ahogy sokan mondták ahogy láttam, ez Code Geass véget kap, Sasuke magára vállal mindent a végén és gyorsan megöleti magát.
Naplózva

rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #10600 Dátum: 14 okt 06, 18:47:38 »

Idézet

A Fullmetal Alchemist is kapott egy 106 oldalas búcsúfejezetet, szóval nem kizárt, hogy a Naruto utolsó fejezetei hosszabbak lesznek a korábbiaknál. Mondjuk úgy fejezetenként 40-40 oldal. Annyiból már teljesen le lehet zárni az egészet.

Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #10601 Dátum: 14 okt 06, 19:04:16 »

Nem lesz hosszú a harc, az biztos, de a mostani fejezetben még biztos nem lesz vége. 2-3 fejezetig elfog tartani. Remélem.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Sekai
ANBU újonc
*

« Válasz #10602 Dátum: 14 okt 06, 19:47:53 »

Én is ezt szajkózom már egy ideje, hogy itt semmiféle komolyabb harc nem lesz. Egyébként meg ha lenne is, azt Sasuke elveszítené...
Naplózva

naspolya
Gennin
*

« Válasz #10603 Dátum: 14 okt 06, 20:02:23 »

Üdv!
Az én verzióm:
Egy gyors, mainstream (közkedvelt) befejezés:
1-2 fejezet csatározás után nem bírnak egyással, mivel erejük már most is fogytán van, így egy végső csapásba bele adnak mindent és bumm, vége is van. Semmi komolyabb tiki takázás, elhúzódó harc.
Aztán egy rész földön nyögdécselés, sebnyalogatás, illetve én is elképzelhetőnek tartok egy 50-100 oldalas lezáró részt.
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #10604 Dátum: 14 okt 06, 20:31:07 »

Úgy fel vannak tápolva, hogy már görbítik a teret...  5 fejezet? Bőven elég hogy lenullázzák a környéket, meg egymást...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 705 706 [707] 708 709 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins