Én nekem az jutott eszembe, hogy mi van ha Kaguya nem ebben a dimenzióban született? Rikudou azt mondta, hogy nagyon messziről jött, Naruto azon feltevésére, hogy földönkívüli (UFO) meg azt mondta, hogy hát még az is lehet. Mi van, ha egy másik dimenzióból jött? Ez még a fura külsejére is magyarázatot adna. (Persze lehet, hogy csak a gyümölcs elfogyasztása után lett ilyen, de ez nem biztos. Rikudouéknak is ott vannak a szarvaik, csak nem akkorák, nem olyan jellegzetesek, nyilván az apjuk miatt emberszerűbbek lettek.) Lehet, hogy a többi dimenzióban is emberekhez hasonló lények éltek, emberszerűek, de mégis különböznek egy kicsit. Aztán az a dimenzió elpusztult, Kaguya elmenekült. Vagy méginkább, Kaguya megszerezte a hatalmat, majd az összes dimenzióján használta a mugen tsukoyomit, végül a földre ért. Jó, az igaz, hogy a MT a chakrát szívja ki az emberből, más dimenziókban meg elviekben nincs chakra. És persze ha Kaguya nem itt született, akkor kérdés, hogy a gyümölcs elfogyasztása előtt hogyan tudott teleportálni, hogy idejöjjön, chakra nélkül. De lehet, hogy a chakra nem csak itt volt/van, hanem máshol is volt, csak mittudomén kisebb mértékben, aztán Kaguya megszerezte a hatalmat, és mindenhonnan kiszipolyozta azt. Maradt a Föld. Persze akkor az is kérdés, hogy Kaguya miért hívta a földet drága szülőföldemnek, vagy micsodának.
Na jó, több ellenérvet hoztam fel, mint érvet, szóval nem túl valószínű, hogy helyes lenne az elmélet
De Rikudou kijelentésére így lenne magyarázat. Szerintem mindenképpen lesz még valami a dimenziókkal. Vagy nem. És hogyhogy a MT által kiszipolyozott emberek lettek a zetsuk? Tudtunkkal még nem használta a Földön.
Na jó, inkább hagyom. Majd meglátjuk.