Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9885 Dátum: 14 aug 12, 07:54:47 » |
|
Pont erről elmélkedtem fentebb. Lehet jön a part 3! Igazából nem tudom mennyire jó ötlet ez. Amúgy nem csak a manga nem ér véget az anime is megy tovább elvileg majd. Csodálnám is ha vége lenne elég messze vannak a mangától.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 12, 07:56:48 írta Kuro25 »
|
Naplózva
|
|
|
|
kurama95
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #9886 Dátum: 14 aug 12, 12:52:55 » |
|
Itt mondja a második hogy mi kell a saringanhoz http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/619/17 .A szem csak tükrözi a személy fájdalmát . Vagyis míg az agyban keletkezik a chakra addig képes susanozni .Egyszerűen chakrát kapott Obitotól semmi mást a többit Kakashi intézte . A másik hogy Hagorumo nem adott rinengant Sasukénak, azt Kabutonak köszönheti ,. Amit Hagorumotól kaptak az csak chakra ami a kezükön látszik ( félhold , meg egy kör ) ,meg egy pecsételő technika . De most ezen vagytok ki akkor az edo tensejen miért nem ? Mert egy átlagos hulla a vissza hozott lélek képességeit tudja használni legyen bármilyen különleges . És most ez mennyire igaz hogy nem lesz vége ? Lesz folytatás vagy nem ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #9887 Dátum: 14 aug 12, 13:17:30 » |
|
Idősebb naruto nem lenne rossz. Mindenki idősebb kicsivel érdekes lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
|
« Válasz #9888 Dátum: 14 aug 12, 13:24:30 » |
|
Sasuke miért köszönheti Kabutonak a Rinnegant? ne butáskodj már..
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9889 Dátum: 14 aug 12, 13:28:54 » |
|
Szerintem arra gondol, hogy Senju DNS-t pumpált bele, amikor megmentette az életét. De valószínű ez csak majd a chakrakészletét erősíti, a szemet a vénember chakrája miatt ébresztette fel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sasukeuchiha17
ANBU újonc
Nem elérhető
Gman pártfogoltja vagyok
|
|
« Válasz #9890 Dátum: 14 aug 12, 13:31:37 » |
|
Oké, hogy kapott Senju DNS-t, de az kb már semmit se jelent, mivel ahogy írtad az öreg közvetlen adott neki.
|
|
|
Naplózva
|
iiHALA MADRID!!
|
|
|
ZangetsuX
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9891 Dátum: 14 aug 12, 14:03:18 » |
|
Itt mondja a második hogy mi kell a saringanhoz http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/619/17 .A szem csak tükrözi a személy fájdalmát . Vagyis míg az agyban keletkezik a chakra addig képes susanozni .Egyszerűen chakrát kapott Obitotól semmi mást a többit Kakashi intézte . A másik hogy Hagorumo nem adott rinengant Sasukénak, azt Kabutonak köszönheti ,. Amit Hagorumotól kaptak az csak chakra ami a kezükön látszik ( félhold , meg egy kör ) ,meg egy pecsételő technika . De most ezen vagytok ki akkor az edo tensejen miért nem ? Mert egy átlagos hulla a vissza hozott lélek képességeit tudja használni legyen bármilyen különleges . És most ez mennyire igaz hogy nem lesz vége ? Lesz folytatás vagy nem ? 1 fontos dolgot elfelejtettél..ott az áll hogy AMIKOR EGY UCHIHA!,kakashi nem uchiha...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 12, 14:03:50 írta ZangetsuX »
|
Naplózva
|
|
|
|
naspolya
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9892 Dátum: 14 aug 12, 15:16:02 » |
|
Szerintem eléggé nagy fordulat ugyanis az olvasók 99%-a tuti hogy nem számított erre ebben biztos vagyok. Mármint arra hogy Kakashi így kapja meg a szemeket. Feldobsz egy pénzérmét, leesik. Ha az élére esik, na az meglepetés. Ha felrobban, az már Monty Python, ha érted mire gondolok. De a következő fejezetig már megpróbálok nem panaszkodni. @Kuro25 Köszi a trailert! Engem is érdekelne, hogy mi lesz ez a "következő nemzedék". Puszi béke van az országok között, a mostani generációt meg nagyon nehéz lesz túlszárnyalni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 12, 15:21:40 írta naspolya »
|
Naplózva
|
|
|
|
ZangetsuX
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9893 Dátum: 14 aug 12, 20:11:44 » |
|
Meg hát ilyen erővel akkor mindenkinek lehetne Ms-je aki megtapasztalta ezt..ezért hülyeség amit linkeltél kurama95-t...fogadjuk el hogy most minden lehetséges itt..szellemek stb,majd jönnek vámpírok meg hasonlók is..megharapják szöcskét s kap még 1 power uppot ,viccet félre téve kicsit szánalmas,én szeretem Kakashi karakterét,és tényleg kellet neki power up mert eddig csak a szája járt hogy így meg úgy megvédi ezt meg azt holott rég lehagyta mint Naruto mint Szöcske,valami reálisabb pu-t kellet volna kapnia nem egy ilyent..na min1
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kurama95
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #9894 Dátum: 14 aug 13, 06:27:27 » |
|
Itt mondja a második hogy mi kell a saringanhoz http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/619/17 .A szem csak tükrözi a személy fájdalmát . Vagyis míg az agyban keletkezik a chakra addig képes susanozni .Egyszerűen chakrát kapott Obitotól semmi mást a többit Kakashi intézte . A másik hogy Hagorumo nem adott rinengant Sasukénak, azt Kabutonak köszönheti ,. Amit Hagorumotól kaptak az csak chakra ami a kezükön látszik ( félhold , meg egy kör ) ,meg egy pecsételő technika . De most ezen vagytok ki akkor az edo tensejen miért nem ? Mert egy átlagos hulla a vissza hozott lélek képességeit tudja használni legyen bármilyen különleges . És most ez mennyire igaz hogy nem lesz vége ? Lesz folytatás vagy nem ? 1 fontos dolgot elfelejtettél..ott az áll hogy AMIKOR EGY UCHIHA!,kakashi nem uchiha... Bocsi kihagytam egy pár mondatott .Az első Madarához tartozott ,mert mondták hogy szem nélkül susanozot arra indokoltam a linket .Hogy csak a szem kivetülés az agyban a chakra a lényeg . De szerintem ugyan az link magyarázat Kakashira is .Mert lehet hogy Obito a chakráját oda rakta ahol az UCHIHÁK-nak lenne ( Az agyának arra a részére ami hatással van a szemeikre ) És csak addig tart ki míg meg van az a chakra .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Axel92
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The real fun is about to start!
|
|
« Válasz #9895 Dátum: 14 aug 13, 09:11:19 » |
|
Mennyi mindent összeírtatok xD Lehet elmélkedni, de biztosat akkor tudunk majd, ha Kishi, remélhetőleg 1-2 fejezet múlva elmagyarázza, mert Sasuke mondata alapján, erre szükség lesz, amit Naruto mondott, h mit várt a másoló ninjától, nos, az egyenlő a nullával Nekem ettől függetlenül, tetszett a fejezet. Tény, h Kakashinak is kellett vmi power up, de azt mondjuk hülyeségnek tartom, h 6. Hokage legyen, hisz Tsunade, lazán letolhatna még 10 évet, mire főhősünk elég idős és tapasztaltabb lesz, hogy átvegye a helyét. Gondolom, Kishi csak húzni akarja az olvasók agyát ezzel a ki lesz a Hokage dologgal... Nem tudom, mennyire vannak nehéz helyzetben a főszereplők, de Kaguya nem fújt ki, mert az egyik karja oda, szal vmi lesz még itt, Kakashi szépen feltartja a friss erejével, amíg megjönnek az Edo Hokage-k, mivel rájuk is szükség lesz, különben semmi értelme nem volt, h mutatták őket...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 13, 09:16:58 írta Axel92 »
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
kurama95
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #9896 Dátum: 14 aug 13, 09:42:18 » |
|
Kérdés mikor jelenik meg manga?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mextil General
Akadémiai tanár
Nem elérhető
I'm Serious!
|
|
« Válasz #9897 Dátum: 14 aug 13, 09:46:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dender
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9898 Dátum: 14 aug 13, 14:03:51 » |
|
Most Kakashi Shaniganjával meg lett oldva a visszaút. Gondolom ha Kaguya meghal, akkor ott ragadnak abba a szutyok dimenzióba. Legalább most van értelme annak, hogy Kakashi megkapta a Sharingant.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamilton
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9899 Dátum: 14 aug 13, 15:34:04 » |
|
Egy rakat lehetőség motoszkál a fejemben.
Vajon mi lehet Kaguya terve?
Úgy tűnik, mint ha mind az öt világ érintené. Mi még csak Naruto világának/dimenziójának történetét tudjuk. Mi van a többivel? Ez egy jó kiinduló pont lehet a Part 3-hoz. Ha kibővül a sztori mindegyik dimenzióra, akkor pár évig még nem leszünk Naruto nélkül.
Egyszer említve volt, hogy a fehér zetsu-k tulajdonképpen egy korábbi MT-ba zárt emberek. Ez vajon egy másik dimenzióban történt? Ezek a dimenziók elég kihaltnak/elpusztítottnak tűnnek, ezekben már vajon a korábban Kaguya rendetlenkedett?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|