24 nov 26, 03:24:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 336 337 [338] 339 340 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 1962495 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
magicnkr
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Turbózombi véruszkár

« Válasz #5055 Dátum: 13 júl 20, 11:04:41 »

Igen megtudta, de mit ért vele? Meg se érezte.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5056 Dátum: 13 júl 20, 11:46:49 »

Ezek már itt igencsak témába nem illő hozzászólások. Kérlek, keressétek fel velük a nekik megfelelő témákat!
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5057 Dátum: 13 júl 20, 12:49:34 »

Obito szerintem túl erős lett. Persze a környezet megkövetelte, de lehetett volna gyengébb kicsit, mivel Madara úgyis lefoglalja az 1. hokagét. Most olyan érzésem van, mint amikor Bleachben Aizen egyre erősebb és erősebb lett, és nem lehetett mit kezdeni vele.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #5058 Dátum: 13 júl 20, 13:10:08 »

Eddig nekem úgy tűnik, hogy igazából csak közelről veszélyes a fickó.
Persze van távolsági támadása is:
- http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/639/10
- http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/639/17
De ha ez valóban formai manipuláció, akkor az adott gömb mérete arányban van azzal, milyen hosszúra tudja nyújtani. Valami olyasmi mint hogy Shikamaru sem tudja hosszabbra nyújtani az árnyékot, mint a felhasznált árnyék alapterülete.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Dave88
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5059 Dátum: 13 júl 21, 21:00:41 »

Igazából, hogy Minato lenne a legerősebb hokage azt nem gondolom. Mindenkinek van inkább egy olyan ellenfele akit nem tud legyőzni.  Pl Gai-nak ott lett volna Kimimaro. Akit nem tudott volna megütni. Meg ha meg is üti akkor is a csontja volt olyan erős hogy meg se érezte volna. Szóval Kimimaro szerintem bedarálta volna Gai-t vagy Lee-t. De ott van Kishame, akinek meg pont Gai volt a gyenge pontja. Szóval szerintem olyan, hogy legerősebb Kage nincs.

Csak úgy megemlítem hogy Lee harcolt Kimimaroval és egyáltalán nem volt ügyetlen, igaz kicsit részeges volt Nevet De a lényeg hogy megtudta ütni.

Igen, de ha Kimimaro két másodperccel tovább él, akkor Gaara, és Lee is halott
Naplózva

Nézzé' Hunter x Huntert!!
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #5060 Dátum: 13 júl 21, 21:15:49 »

Lee-t ne hasonlitsatok mar Gaihoz..
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5061 Dátum: 13 júl 22, 11:05:20 »

Sztem még megvan a "Ki nyerne" topic...

Egyébként tegyük fel hogy működne a Mugen tsukuyomi. Az hogy nézne ki? Mert mondjuk egyik opció, hogy midnenki álomba merül a valóságban, és a saját fejében éli a saját kis világát. De akkor Madara meg Obito a 2 kiválaszottként sétálgat majd a fekvő embere közt és kártyáznak? A másik lehetőség, hogy mindenki a normális világban és az új illúzió szerint. Viszont akkor a már nem élő embereket meg odaképzeli mindenki? Annyira értelmetlen sztem ez a globális illúzió, és megvalósíthatatlan...
Naplózva
Thanatosz
Gennin
*

« Válasz #5062 Dátum: 13 júl 22, 11:23:49 »

Én nem mondanám teljesen megvalósíthatatlannak. Látszólag valóban vannak némi logikai bukfencek, de ezek nagy része kiküszöbölhető egy plusz lépés beiktatásával. Miután Megalkották az álomvilágot és mindenkit bevittek akkor nyomatnak egy Izanagit. A tízfarkú erejével nem tartom kivitelezhetetlennek, hogy egy ekkora dolgot képes legyen valósággá tenni. Ha Rikudou képes volt teremteni, akkor ezt más is elérheti.
Naplózva
Dave88
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5063 Dátum: 13 júl 23, 09:32:14 »

Hát, ahogy kivettem a szavait, Obito magát is az illúzió világba akarja küldeni. A másik, meg a való világban megvalósíthatatlan, hogy minden ember vágyai teljesüljenek, hiszen gyakran érdekek ütköznek, meg nem lehet 10 hokage se stb. Ez csak úgy működhet, mint (a k*rva sz*r, félrevezetően reklámozott) Road To Ninja movieban, vagyis mindenki álomba merül, és ott éli a kis világát.
Naplózva

lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #5064 Dátum: 13 júl 23, 10:31:08 »

Sztem még megvan a "Ki nyerne" topic...

Egyébként tegyük fel hogy működne a Mugen tsukuyomi. Az hogy nézne ki? Mert mondjuk egyik opció, hogy midnenki álomba merül a valóságban, és a saját fejében éli a saját kis világát. De akkor Madara meg Obito a 2 kiválaszottként sétálgat majd a fekvő embere közt és kártyáznak? A másik lehetőség, hogy mindenki a normális világban és az új illúzió szerint. Viszont akkor a már nem élő embereket meg odaképzeli mindenki? Annyira értelmetlen sztem ez a globális illúzió, és megvalósíthatatlan...

OFF KB. Úgy működhetne mint a mozis filmben mikor Obito egy gömb segítségével egy párhuzamos világba repítette Narutot és Sakurát. Ott is éltek a halottak, és akik eddig éltek nem. De az is lehet, hogy mindenki olyan világba kerülne amit szeretne, mint Naruto családot. Sakura meg abban a pillanatban nem akart családot.

ON: Várom már nagyon a következő fejezetet, hogy megtudhassuk végre, mi lesz Narutoval és Sasukéval. ^^ Remélem nem fogunk átugrani rajta és mutatják az erre igyekező élő hokagékat mert akkor megeszem a kalapomat.
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Gurat
Gennin
*

« Válasz #5065 Dátum: 13 júl 23, 13:42:41 »

Engem az is érdekelne, Kabuto épp hogy van. Még elvarázsolva, vagy már megbékélt önmagával Mosolyog Szerintem lassan ez is újra porondra kerül majd...
Naplózva
lina22
Kezdő Jounin
*

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #5066 Dátum: 13 júl 23, 18:13:37 »

Az a baj Kabutoval, hogy ő régebben is egy """senki""" volt, mert ügye kémnek használták, ezért a neve is gondolom mindig más volt, sosem lehetett önmaga.
Az hogy Orochimaru felfigyelt rá kb egy érdek volt, mert tudta, mennyire jól végzi el a kémkedést. + mikor Marcsi "meghalt" ő vitte tovább a kutatási anyagát, gyűjtötte be a mintákat, és sikeresen megfejtette a bonyolult edo tenseit.

Nem hinném, hogy mostanában megtudna békélni magával. Teljesen össze van zavarodva.
A harc után eltudnám képzelni, hogy Marcsi meglátogatja utána azt vagy segít rajta vagy nem  ikszdé

[ off: Mikor jön ki az e-heti manga? ilyenkor már fenn szoktak lenni ]
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 23, 18:16:37 írta lina22 » Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Dave88
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5067 Dátum: 13 júl 23, 23:01:46 »

Engem az is érdekelne, Kabuto épp hogy van. Még elvarázsolva, vagy már megbékélt önmagával Mosolyog Szerintem lassan ez is újra porondra kerül majd...

Az a baj, hogy amióta orcsimarcsi visszajött, és elvette Kabutoból a chakráját, onnantól kezdve Kabuto értelmetlenné vált, ami rendkívül sajnálatos, ugyanis méltó lett volna egy főgonosznak a végjátékban :/
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #5068 Dátum: 13 júl 24, 03:57:54 »

Egyétek és vegyétek ez a mi mangánk mely értünk adatik. Mosolyog http://www.mangapanda.com/naruto/640
Egészségetekre. ikszdé
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #5069 Dátum: 13 júl 24, 04:16:13 »

Obito végre visszavette az irányítást, nah, legalább már nem lesz Dodoria kiadása. Nevet Lazán néz ki, annyi szent, ráadásul úgy tűnik tökéletesen ura magának és a kis ocsmányságnak ott benne. Ez így érdekes menet lesz.  Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 336 337 [338] 339 340 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins