dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1980 Dátum: 12 nov 30, 07:33:01 » |
|
Én voltam az ^^.Szóval akkor egyet értünk.Mit akartok ??  Naruto többet ér a jubyval szemben.Mit csinálna vele sas,felhúz egy susanoot? Eltalálja egy juuby bomba,vagy odamegy aztán ugyanúgy elpöcköli sasuket mint a bijuu bombát meg a hachibit.Ez ellen tényleg csak kurama meg naruto tud tenni. Nem fangörlözöm le ,mert tudom hogy ez még az egyhébb verzió ,amilyen Aizen.Aztán követi Mach5  jókat ellehet velük vitázni.Aztán akik durvábbak mint Mach na azok az igazi tömény eredeti fangörlök.  Azt még megértem hogy a csajok bele vannak bolondulva de hogy még a palik is,hm...kicsit ferdehajlamú gondolat.  Jó mondjuk én narutot bírom,hime te meg a sanninokat ,de attól ez még nem fanság  Elnézem nekik,attól független hogy rühellem Szöcskét.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 30, 07:37:36 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #1981 Dátum: 12 nov 30, 07:37:06 » |
|
Lehet sokan vannak a felmentő sereg, de mit akarnak? Max. a számbeli fölényükkel és trükközéssel érnek valamit, mert Sharinganos Uchihák ellen a genjutsu mit sem ér, a ninjutsuk ellen meg ott van nekik a Rinnegan. A közelükbe se nagyon mehetnek, mert vagy a Tízfarkú pöcköli el őket, vagy a Rinnegannal rángatják ki a lelküket. ^^" Én valami kit trükkös cuccot várnék, mert erővel itt sokat nem érnek. Már magában az Edo-s Madara is sok, hát még hogy az amorf zsömlén lovagol... És Tobi sem hagyja tán magát lerángatni onnan. 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zannah
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
朱
|
 |
« Válasz #1982 Dátum: 12 nov 30, 11:26:26 » |
|
Ezek után szerintem, ha tényleg igaz a Mugen Tsukuyomi, akkor Madara aktiválni fogja. Vagy legalábbis Obito tuti elkezdené már, pláne most. Aztán ha kamu az egész akkor ebből lesz a konfliktus köztük. 
|
|
|
Naplózva
|
My future is not where my dream is... My dream lies in my past where it has always been.  
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1983 Dátum: 12 nov 30, 12:55:03 » |
|
Éppen ez a lényeg a sok emberben. Erővel persze nem mennek semmire de a sok személy által ismert rengeteg jutsu között lehetnek olyanok amellyel jól lehet trükközni. Shikamaruék pedig kitalálhatnak idővel egy jó taktikát. Az viszont számomra tévedés, hogy a genjutsu nem hat az Uchihákra. Erre jó példa amikor Itachiékat elkapta Kabuto. Semmifajta védelmük nincs a genjutsuk ellen. Az előnyük talán abban rejlik ebből a szempontból, hogy ők azzal, hogy gyakran használják a genjutsukat, könnyebben képesek azt észlelni és megtörni. Viszont ez a megtörés bizony időveszteséget okozhat.
A magam részéről egyenlőre azt gondolom, hogy valami módon megtörik Obito és a 10 farkú irányítását és az valami módon Narutohoz kerül. Így lesz meg egy Madaráéhoz méltó erő amely felveheti vele a harcot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csirek
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1984 Dátum: 12 nov 30, 13:12:08 » |
|
Shikaku és Shikamaru (na meg az alkotó) irányításával menni fog a "hasznos" időhúzás a seregnek (bár lesz halott az ismeretlenek közül), Naruto belekezdhet a hittérítésbe. Madara pedig akkor fogja feladni a csatát, amikor a kagék is megjelennek, hiszen kétszer nem idézi meg a tökéletes susanoo-t, így jöhet a harakiri. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zoldkabatos
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1985 Dátum: 12 nov 30, 23:31:02 » |
|
Egyre kevésbé érzem Madara valódi céljának a Hold szemét. Talán öreg, beteg, haldokló, tehetetlen, legyőzött emberként tényleg komolyan gondolhatta, amit aztán Obito naívan magáévá tett. De most már valószínűleg csak el akarja érni Ridukou szintjét. Nem tudom elképzelni, hogy ekkora egóval egy ilyen idealista álmot kerget. Persze aztán lehet, hogy csak próbára akarja tenni az új generációt, és önként feloldja az edo tenseit, amikor legyőzik. A sereg ereje valóban nulla, de apró, bosszantó jutsukkal kiválóan alkamasak taktikai műveletek végrehajtására (lásd Ino). Én most arra tippelek, hogy így elválasztják az Uchihákat a Juubitól, aki öntudatra ébred és Naruto mellé áll. Alternatív folytatás: Madara gyenge pontja az egója lehet. Naruto vagy az átállt Obito azzal cukkolja, hogy Itachi erősebb volt nála, és hogy még a kisöccse, Sasuke is lenyomná. Erre Madara mindent hátrahagyva Sasuke nyomába ered, aki viszont hozza a szokásos formáját és lesz*rja az őst 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
traavis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1986 Dátum: 12 nov 30, 23:44:25 » |
|
Ebben lehet logika, hogy Madara már nem akar mást csak erőt, mert Obito még meg is jegyezte, hogy csak ki akarja próbálni a Juubi erejét.. és aztán mivel Obito meg akarja valósítani a tervet egymás ellen fordulnak. Vagány lenne.
|
|
|
Naplózva
|
"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1987 Dátum: 12 dec 01, 01:23:36 » |
|
Madara nem sokat csinált mostanában... Én a helyében nem is csinálnék mugen tsukuyomit, csak gyorsan a juubi jinchuurikije lennék aztán kinyírnám az összes shinobit(a mostani erejével is esélyes de tízfarkúval tuti győz) és átvenném a világuralmat, nem engednék több háborút senkinek, se shinobi nevelést. A valóság mégiscsak jobb, mint egy illúzió, ahol nincs szabad akarata senkinek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1988 Dátum: 12 dec 01, 07:19:07 » |
|
véleményem szerint madara egyetlen gyenge pontja tobito... valaki írta korábban, hogy tobi esetleg feltámasztja madarászt a rinnengannal...a megölésére szinte az egyetlen használható módszer...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1989 Dátum: 12 dec 01, 07:43:59 » |
|
Ha már így állunk hogy obito támasztotta fel madarát ,egyszerüen fel is oldhatja ,ez ilyen egyszerũ és naruto a rejtett manipulátor erejével obitot maga mellé állítja, azt megvan oldva a problem .  De am tényleg ,mi lenne ha végre eszükbe jutna hogy a 2bijuu eltudná szívni a juuby egy bizonyos méretü csakráját ,vagy azt nem lehetne?  Nem kéne várniuk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikudou-sennin
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #1990 Dátum: 12 dec 01, 14:09:14 » |
|
Az előző mangába kijelentették , hogy végtelen chakra mennyisége hiszen maga a föld az élet energiája.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1991 Dátum: 12 dec 01, 15:38:14 » |
|
Akkor is tudnának táplálkozni belőle  ...nem kéne várogatni hogy visszajöjjön a csakrájuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1992 Dátum: 12 dec 01, 18:09:15 » |
|
Tudtommal a Bijuuk nem tudnak chakrát elszívni. De linkeljetek nekem 1 mangaoldalt.  Madarának pedig nincs gyengepontja az interjú alapján. Ha azóta jött ki új, amiben Kishi megváltoztatta a véleményét, akkor sorry.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 01, 18:20:59 írta Aizen »
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1993 Dátum: 12 dec 01, 19:34:39 » |
|
Na ne mond...Azt énis észre vettem.Hát az emberkébókből eltudja szívni a bijuu a csakrát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zoldkabatos
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1994 Dátum: 12 dec 02, 22:37:53 » |
|
Nem hagyom leülni a topikot  Szerintetek kapott Sasuke egy kis Hashiramát Tobitól a szembeültetés során?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|