Ayumichan
|
|
« Dátum: 12 aug 18, 22:19:45 » |
|
Gondoltam nyitok ilyen témát (hátha érdekel valakit, és nem törlik) Amit szívesen látnék viszont animeként a képernyőn azok a sci-fi "művek" (amiket filmként is szeretek)pl. a Doctor Who vagy a Star Wars (tudom h ebből van valami rajzfilm de nem ilyen "anime szerű"), és amit szerettem és úgy megnéznék anime ként az a Bűbájos boszorkák, esetleg még a Dracula vagy a Columbo.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #1 Dátum: 12 aug 18, 22:28:14 » |
|
Én a doctor who-t a star wars-t meg a vissza a jövőbét nézném meg szívesen animébe. Egy dw rész volt animébe de majd holnap megkeresem.(nem a dreamland)
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #2 Dátum: 12 aug 18, 22:38:03 » |
|
Őszintén? Egyiket sem. Valahogy nem tudnék egy megszokott szereplőgárdához nagyszemű japán figurákat társítani. Meg ugyanaz lenne, mint a Supernatural esetében: 2. évad végén Sam puszta kézzel verekszik a nagy néger csávóval, mert ugye csak egyikőjük élhette túl Azazel mondókája szerint. Sorozat: egy elég vagány verekedés, ami során Sam a fürgeségével járt túl ellenfele eszén. Anime: minden villogó-cikázó energiás bizbasz, egy helyben állt Winchester az egész harc alatt. Viszont ha Mashima, vagy Kubo csapata rajzolná azt a bizonyos animét, akkor szinte bármit megnéznék. Főleg a Doktor kirohanását a Pandoránál: I AM TALKING! (mondjuk japánul lehet, hogy ritka böszme hülyeségnek hangozna, de ezt meg merném kockáztatni ) A másik, amit ettől a bandától megnéznék, az a LOST animében. Jó story, természetfeletti cuccok vannak benne, minden megvan, ami egy élvezhető animéhez szükséges. Más nem nagyon jut az eszembe. Maximum egy Odaát újrafeldolgozás.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 18, 22:40:13 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #3 Dátum: 12 aug 19, 06:58:15 » |
|
Megtaláltam a Doctor who-t animébe: Elég érdekesen néznek ki a szereplők nem?
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
|
« Válasz #4 Dátum: 12 aug 31, 12:47:18 » |
|
Hella mina san. Na én élből el is találtam az első három helyet.. Én a DW-t, a Vissza a jövőben-t és a Boszikat nézném meg szívesen egy jól kidolgozott animében.
|
|
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 12 szep 05, 18:25:42 » |
|
Én egy anime movie keretein belül megnéznék egy Ember Tragédiáját, vagy egy pár részes OVA-ban egy Halálsoront.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #6 Dátum: 12 okt 12, 17:49:13 » |
|
hát nem is kérdés, hogy Harry Potter szuper lenne animében tuti, hogy ráfüggnék
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #7 Dátum: 12 okt 13, 07:27:07 » |
|
A harry potter filmeket se néztem végig mert hát elrontották a vége felé. De így nézne ki:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 12 okt 13, 08:48:25 » |
|
látni akarom MOST! xD azért is lenne jó, mert akkor a könyvből mindent belerakhatnának, nem kéne kihagyni semmit sem egyébként még megtörténhet ((jah a filmek szépen ellettek szúrva))
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 12 okt 13, 10:40:37 » |
|
Én a Gyűrűk urát , és a Harry Pottert nézném meg . A Gyűrűk urából Gollam animesített alakjára lennék kíváncsi . Harry potter animét meg úgy csinálnám , hogy 7 évad lenne . Az első három 12 részes minimum , az utolsó négy meg 26 rész minimum . Természetesen a könyvből lenne , mert az utolsó filmeket már nagyon elsiették sok jelenetet hagytak ki belőlük . Ennyi résszel talán teljes lenne az egész . Ezen kívül még kötelező olvasmányokból néznék meg animéket , hogy ne kelljen kiolvasni őket .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 12 okt 13, 11:49:17 » |
|
hehe xD új anime: A kőszívű ember fiai... azt azért nagyon adnám xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #11 Dátum: 12 okt 13, 13:04:04 » |
|
Gyűrűk ura: Vagy ha Gollam:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #12 Dátum: 12 okt 13, 13:29:27 » |
|
az a kép gyönyörű A GyU tényleg jó lenne, mert sztem egy fantasynak jól állna.
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 12 okt 28, 11:22:38 » |
|
Én egy anime movie keretein belül megnéznék egy Ember Tragédiáját,
Pont ugyanerre gondoltam. Jó a magyar verzió is, de aki látta már a Dante:Pokol c animét az tudja hogy miért lenne ez is nagyon jó... Egyébként a kötelezők biztosan érdekesek lennének, mert nem mindegyik hulladék sztori... De engem maga a történelem is jobban meg tudna fogni ilyen módon.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 28, 11:24:08 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
|
« Válasz #14 Dátum: 12 nov 19, 00:08:43 » |
|
Mostanában nézem a Vámpírnaplókat (negyedik évad), szívesen megnézném animében is.
|
|
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
|