24 nov 15, 15:32:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 34
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Sword Art Online  (Megtekintve 93451 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Landmine
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #105 Dátum: 12 szep 16, 20:06:45 »

Akkor a rész elérte célját ha ilyen gondolatmenetre sarkallt Nevet Karcolgatod az igazságot de még mindig nem a helyes megoldás Nevet
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #106 Dátum: 12 szep 16, 20:16:43 »

Két játékos gyereke aki a játék világában fogant.... nem, ahhoz túl idős... habár a egy virtuális világról van szó, szóval eltérhet a növekedési sebesség. Egyébkét vajon lehetséges? S ha igen, akkor az utód minek tekinthető hisz nincs eredeti fizikai teste, de ugyanakkor nem is teljesen AI. Így más tényleg egy önálló külön világ...
Naplózva

Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #107 Dátum: 12 szep 18, 16:00:21 »

Én olyan companionnak fogom fel Nevet
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #108 Dátum: 12 szep 18, 16:12:02 »

Most értem be a 7.-től, és egyre jobban tetszik ez az anime. Még ha nem is teljesen sohunen, az ilyen jellegű animékben fehér holló egy normálisan kidolgozott szerelmi szál. Nem mintha ilyeneket néznék, de szerintem vagy ne legyen egy animében semmi utalgatás erre, vagy jöjjenek össze normálisan. Nem kell a világnak még több 'Sasuke-Sakura-Naruto-Hinata impotencia lvl. 90000 románc'. Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Shiro
Moderátor

« Válasz #109 Dátum: 12 szep 18, 18:29:44 »

Szahara-san, ez soha nem is volt shounen. A SAO az a seinen műfajba tartozik, ami szerintem ezerszer jobb.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #110 Dátum: 12 szep 18, 19:17:51 »

Ezért írtam hogy csak kb. shounen Nevet Én is seinen-párti vagyok: le a cenzúrával! Le az életképtelen főhősökkel! Le az ellenfél megmentésével! Le az elcsellózott szerelmi szálakkal! Le a Narutoval!
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 18, 19:20:33 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Landmine
Gennin
*

« Válasz #111 Dátum: 12 szep 18, 21:15:48 »

Amúgy nem értem miért Shounenezik mindenhol.Pont mikor elkezdene esetleg egy shounen-elemet mutatni rögtön vált egy olyan eseményre vagy következményre ami távol áll attól a műfajtól.
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #112 Dátum: 12 szep 19, 07:22:42 »

Ugye nem fog átmenni slice of life-ba? :S Nem mintha bajom lenne vele de én az akcióra vagyok kíváncsi :S
Naplózva

Landmine
Gennin
*

« Válasz #113 Dátum: 12 szep 19, 11:14:20 »

Megnyugtatlak,kövi rész sem lesz már akciómentes de utána meg már az arcodba csapják a tömény akciót és drámát Nevet Nevet

A mondandóm bizonyítására itt a következő rész előzetese:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Tc3RSZ-ewhY" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Tc3RSZ-ewhY</a>
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 19, 12:27:50 írta Landmine » Naplózva

Spof86
Újonc
*

« Válasz #114 Dátum: 12 szep 19, 12:54:46 »

Csak szólok ez az anime nem a "akciókra" alapszik, de ha eddig nem tűnt fel már nem az én gondom.
És amit te  " slice of life"-nak csúfolsz na arról fog nagy részbe szólni. És valaki próbál megcáfolni majd leírom spoiler-be mik lesznek a részekbe... Mert nem szerettem ha a hülye okoskodik.
És ezt nem rád írtam csaj megjegyeztem.
Naplózva
Landmine
Gennin
*

« Válasz #115 Dátum: 12 szep 19, 13:07:33 »

Eleve nem is lehet Slice-of-Life lévén ez a "be vagyunk zárva egy világba 2 éve ahol bármikor meghalhatunk hacsak egyszer is belehibázunk" nem éppen jó terep hozzá.Pont,hogy a jó akciók ,az érzelmek és drámai pillanatok között operál jól szerencsére az anime is.Az LN-nél ez méginkább megfigyelhető.
Naplózva

Spof86
Újonc
*

« Válasz #116 Dátum: 12 szep 19, 16:23:59 »

Pontosan.
Nagy részbe mindenki shounennek hiszik pedig seinen. Aztán jön a sirááás,de ez nem egy MMO menjenek raidra blabla
 ez itt egy rendes kapcsolat.... és nem elhúzott idegesítő hárem és töketlen főszereplő miééért?Szomorú

Nevet
Na mind 1 aki ezt az animét nem tudja értékelni hát az nőjön fel hozzá. Nem egy tucat ecchi lesz vagy rohadt sok akció....nem is értem miért várják amikor az elejétől látszott az egész... A lényeg a lényeg valaki csak nézi és nem érti.
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #117 Dátum: 12 szep 20, 21:24:48 »

Először is tanuld meg kivel beszélsz mert k*rvára nem a haverod vagyok. Egyáltalán nem azt mondtam hogy az anime Slice of life hanem hogy a mostani rész eléggé hajazott egy slice of life animére és megkérdeztem hogy ugye nem, ezt a vonalat fogja követni.

Landmine neked pedig köszi a választ =)
Naplózva

xindrix
Gennin
*

« Válasz #118 Dátum: 12 szep 20, 22:37:03 »

Az anime besorolása komolyan seinen? Ezen nagyon meglepődtem. Eddig semmilyen durva rész nem volt benne és úgy vettem észre, hogy a fiatalabb korosztálynak is tetszik.
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #119 Dátum: 12 szep 21, 14:31:01 »

Seinen nem feltétlen jelenti az, hogy a extrém véres brutális. (lásd pl Air, Hanasaku Iroha, Only Yesterday c animéket)

Inkább annyi a különbség, hogy a seinen az valószerűbb a shounenhez képest.  A szereplőkre jobban hatással vannak az események, mind fizikailag, mind pedig lélektanilag. Továbbá részleteiben jobban kidolgozott, minél inkább a valóságot véve alapul.

Shounen: egyfajta ideálképet mutat
Seinen: milyen lenne, ha a valóságban megtörténne + (kicsit több inteligencs mosóport kell enni a megértéséhez  Pojén)

A pontos meghatározáshoz kicsit hosszabb szöveg kellene.

off end

Naplózva

Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 34
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins