24 nov 16, 12:33:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 21
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Pockie Pirates (2 soros szabály)  (Megtekintve 64805 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
DjLord1998
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #150 Dátum: 13 dec 19, 07:22:39 »

Nekem ép vivi a hilerem  és full tg setbe van még most kezdem el fejlesztgetni így csak 47k hp-ja van és dani a swordman nagyon tápos mivel ha fel van ench. akkor gond nélkül veri a többi karit.MosolyogÉs am van egy sniper-em és szerintem remek kari és mi benne az idegelő?Mosolyog
Naplózva
nemmind1
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #151 Dátum: 13 dec 19, 07:49:15 »

Neeem uh snipert nem ajánlom elég idegölő tud lenni főleg az elején swodie meg a navi most túlságosan is táposak... (lehet kapnak majd egy kis nerfet de ki tudja)...Szóval én a swordiet ajánlom stout+rampage skill és full str build...  Gondolkozik
Szerintem a használható kalózok a bárokból az:
lvl 40 bar: Buggy vagy Shura,Morgan, Jango szinte kötelező
lvl 50 bar: Hatchan, kuurobi,Wapol( jól jön WB eventnél)
lvl 70 bar: vivi(fejelszteni kell és akkor az egyik legjobb healer lesz),smoker( fejlesztve még 120+osok is használják),enel,crocodile, mr1 és mr2 is elég jók ha fejleszted őket...
lvl 80 bar:Ace,Mihawk,Hancock,Moriah(remek support lvl 130 után)                 
Köszi és még egy kérdés ha nem gond(sok kérdésem van elég rég játszotam :S)law,chopper,vivi,jango közül melyik a legjobb healer na és most elkezdtem egy snipert és egy swordiet is és majd időközbe eldöntöm melyik legyen na most a cél 55lvl jango,hatchan kiforgatása majd később vivim,smoker,enel,croci majd ha 80-as lettem akkor ace,mihawk,moriah na meg majd AB-ből is pár ember csak jussak elodáig Nevet
Naplózva
DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #152 Dátum: 13 dec 19, 11:13:06 »

vivi elég bejövetős hiler mivel ha felhúzod ss vivire az u.dizzy dance-el több mint 25k gyógyitn keme 1 karira.Jango és hatchant megéri ki forgatni ha az életük fel van fullosan tápolva meg még 1-2dolog.70töl bőven elég vivi-t,croci-t,enel-t és később ace,mihawk,moria és hancok aztán all blue-bol jöhet kuma,jinbe az all blue 1bol és all blue2böl brook-ot kötelező ki forgatni!
És nekem is lenne egy kérdésem.Hogy láttam olyan "fullozátok ki a hajótokat ha sea-ra mentek"(nem így van le írva), ezt hogy értitek léccives segitsetek.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 19, 11:17:38 írta DjLord1998 » Naplózva
bdaniel
Gennin
*

« Válasz #153 Dátum: 13 dec 19, 12:45:19 »

Gondolkozik Figyelem, egyesek szerint nincs változás a AB ban lehet, hogy bug vagy nem is lesz hát nem tudom, ha lesz majd valami hivatalos info majd leírom...
@DJLord Szerintem arra gondlonak, hogy a Grand Line hajódat is fejlesztened és enhanceznod kell...
Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #154 Dátum: 13 dec 19, 13:01:52 »

Ship info-ba full ench. ép tengerész hajóm van mert az elsőre ki gyült a a full csillag és átváltozot és ahova tudtam raktam 1crew-et de még így is szerintem le ölnének a sea-ba.És ki prob a crew sthn. és jött egy Mr.1 4crewböl:3.És valaki letudná PM-be írni nekem hogy swordman és sniper-be milyen shell és shadow kell?
Előre köszi a választ.
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 19, 13:08:47 írta DjLord1998 » Naplózva
nemmind1
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #155 Dátum: 13 dec 19, 13:56:03 »

a shelleket és shadowokat(minden kasztra lehetöleg) aki tudja nekem is leírhatná pm-be vagy akár itt és van egy kis gond küldinél 21-es swordimmal a küldetés neve:Final choice a küldetés leírása:Choose an affiliation to join. arra rájöttem valamihez csatlakozni kell és sorry a sok kérdésért csak nagyon rég játszotam és sok mindent felejt az ember akár rövid idő alatt is Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 19, 13:56:49 írta nemmind1 » Naplózva
DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #156 Dátum: 13 dec 19, 14:24:14 »

Tudtom szerint ott egy klánba kell belépned és ha rá nyomtál a jelentkezésre akkor auto megadja a küldit és most szeretnék a shell és shadow felvilágosítás mellé(ha valaki segít benne) akkor le írhatná melyik pet a legalkalmasabb swordman és sniper-nek.
Előre köszi a választ.
Naplózva
bdaniel
Gennin
*

« Válasz #157 Dátum: 13 dec 19, 19:00:34 »

swordieak és a snipernek is megalo....
@nemmind1 affiliationt kellene választanod (east vagy west) de ez must bugos szóval az újak nem tudnak választani, és mindenki easten van most (ami persze csak visual bug)  Pojén
(shelleket ha kell majd később leírom xd csak most nincs időm rá)
Naplózva

DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #158 Dátum: 13 dec 19, 19:43:44 »

Az jó lenne mert hát fel szeretném magam turbózni. Nevet és momo vagy carue nem jó mivel azok sokkal olcsóbbak és azok tudtom szerint még gyógyítanak is ami szerintem sokkal előnyeseb vagy a megalo jobb a támadó skillje miatt?Le írnád kérlek?Mosolyog
Naplózva
nemmind1
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #159 Dátum: 13 dec 19, 19:59:30 »

értem köszi most nézzem, hogy már jó a game eddig levoltak állitva a szerverek nem tudjátok, hogy mi történt vagy most tették be a karácsonyi eventett vagy vmi újitást na még mindig nem tudok választani így a 2. szigetnél leragadtam :S remélem pár nap és jó lesz
Naplózva
bdaniel
Gennin
*

« Válasz #160 Dátum: 13 dec 19, 20:52:37 »

@DjLord1998
Megalo jobb mert sokkal több extra statot ad a protodnak  Nevet

server leállás oka az volt, hogy akik nem használták fel a *Black Friday* eventnél szerzett Turkey packot és most nyitották ki akkor kaptak Shanks,Luffy 3 admirális meg még Garp crew cardot is...  ikszdé (persze a EMT alatt elvették szegényektől  Ördögi )
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 19, 20:53:27 írta bdaniel » Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #161 Dátum: 13 dec 20, 07:33:02 »

Holnap meglenne a 4800 pont, de akkor ezek szerint célszerű várni még a forgatással? Én még nem láttam semmi hírt az AB változás kapcsán, hogy bug-e vagy sem.   Neeem
Holnap kezdődik a karácsonyi-csomag szerzés, kíváncsi vagyok miket fogok nyitni, nem bánnék egy SS árnyékot, azokból kevés van nekem, nagyon. Szóval remélem a legjobbakat. Nevet
Valaki megtenné, hogy leírja nekem mire is jó pontosan a haki scroll? >.<
Szerverek lekapcsolva, gyors javítás megint. xd
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 20, 08:05:06 írta Aizen » Naplózva
nemmind1
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #162 Dátum: 13 dec 20, 11:18:20 »

na kiforgatam buggy,helmeppo,buchi,sham de sehol se találom öket pedig buggy jó lenne :S valaki ebbe tud segíteni és végre a karbantartással tudtam választani végül westernbe tett random választással(50goldot adott így) és haladok szélsebbesen előre csak jó lenne ha buggy-ot megtalálnám

Közbe megtaláltam de nem tudom a csapatomba tenni egyiket se csak egyesíteni vagy mi 50-es szinttől de azok közt se láttam buggyt csak helmeppo,buchi,shammet O.o
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 20, 11:24:58 írta nemmind1 » Naplózva
DjLord1998
Gennin
*

« Válasz #163 Dátum: 13 dec 20, 11:49:12 »

Hy hy!Értem már mért jó megalo....xd szerintem várnék all blue-val még nem derül ki hogy bugos vagy nem bugos és addig gyüjtögetném a helyedbe és ne pazarold az időd buggy-ra mert vannak sokal jobb crew-ek és én is örülnék pár shadownak és a haki scrool =Nagyobb esélyel sikerül a hakidat fejleszteni tudtom szerint.
Bocsánat ha kicsit érhetetlen csak sietem vele.
Naplózva
nemmind1
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #164 Dátum: 13 dec 20, 12:02:43 »

tudom de azért helmepponál jobb mert a skillje az adott sorba mindenkit sebez csak bárkit forgatam ki nem tudom a csapatba tenni :S szóval nekem mind1 lenne ki lenne a csapatba csak kapjam meg és ne kelljen egyesíteni mert +1 sokat számitana na de nem sokára nyíl az új szerver lehet ott újra kezdem mert itt elcsesztem pár dolgot de majd ott nem fogok hibázni annyit már
Naplózva
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 21
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins