zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #12405 Dátum: 13 jan 27, 22:27:04 » |
|
Jó neked. Nekem meg angol tz mind a 12 igeidőből. Minek kell nekik ennyi hogy elmondjanak bármit is? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #12406 Dátum: 13 jan 27, 22:27:27 » |
|
Én ki tudom rakni a kockát, valami másfél perc körül volt a rekordom.
Egyébként éjfél sztem nem csak a doktor who-ra értettem, azon egyébként az én szemem is kiválóan átsiklik xD, de ti ketten, amúgy is jól el tudtok beszélgetni, meg biztos jól kijönnétek egymással.
Aztán lehet ez igazából már csak az én véleményem, nem Éjfélé xd.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #12407 Dátum: 13 jan 27, 22:27:44 » |
|
Biztos azért mert csaló vagy  drszabi nekem 47 mp a rekord 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 27, 22:31:16 írta Hidetada »
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12408 Dátum: 13 jan 27, 22:30:13 » |
|
Jajj köszönöm, mostanában egyre sűrűbben megmagyarázod mit mire érthettem.
Nagyon kis kawaaiii vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #12409 Dátum: 13 jan 27, 22:31:37 » |
|
Igeidők *-* És csak 12?? Defos. Én lehet hogy nem vagyok normális, de az angolban leginkább az igeidőket szeretem. :3 Meg így a nyelvtant.. A szavakat viszont brrrr... Ígyis kivagyok az amcsi tanárunk rendszeres vocab quiz-eitől... -.-" Amúgy bevallom, az ilyen témákon az én szemem is átsiklik. A francba, megint beírtak elém. Éjfél, menj és nézd a filmedet. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12410 Dátum: 13 jan 27, 22:33:19 » |
|
Igenis.
Csak valahogy rossz kedvem lett tőle, de azért most már befejezem, azért is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12411 Dátum: 13 jan 27, 22:36:00 » |
|
Annyira unatkozok >< nem tudom, hogy mit csináljak...
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #12412 Dátum: 13 jan 27, 22:36:42 » |
|
Nem tudom de nekem nagyon sok értelme nincs a Perfect Continous időkre. Meg ezeket nem is használják már sokszor. Szeretem én az angolt meg van is egypár szó ami tudom hogy mi de nem tudnám magyarul mondani, de nekem ez sok időnként.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #12413 Dátum: 13 jan 27, 22:37:27 » |
|
Például tanulhatnál helyettem holnapra bioszt meg olaszt és ha már belelendültél az angolfogalmazást is megírhatnád 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #12414 Dátum: 13 jan 27, 22:39:47 » |
|
Nekem a beszélt angolom nem valami jó (ami írottan van még tudom értelmezni, de a kiejtésem valami katasztrofális).  Bioszból egész jó voltam. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12415 Dátum: 13 jan 27, 22:40:07 » |
|
Áh bocs Sabaku el sem tudnád képzelni milyen elfoglalt vagyok... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12416 Dátum: 13 jan 27, 22:41:20 » |
|
Tök jó, lett egy csomó helyem a privát üzeneteimnek! (Kitöröltem Éjfél üzeneteit)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #12417 Dátum: 13 jan 27, 22:42:55 » |
|
Kiejtésem meg ha beszélem az nálam sem a legjobb, de szerencsére ha hallom vagy olvasom akkor nagyon jól megtudom érteni. És ezt tudom is szinten tartani olvasással és sorozat nézéssel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #12418 Dátum: 13 jan 27, 22:46:05 » |
|
Szép estét! Én csak olvasni tudom az angolt már, azt is inkább érzéssel. Beszélni...hát makogok. Ha piás vagyok jól megy, de ezzel nem én vagyok az egyetlen ahogy hallom.  A nyelvtanom az valami katasztrofális. Inkább szókincsem van hála az anime nézésnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #12419 Dátum: 13 jan 27, 22:48:26 » |
|
Beszélni én se tudok valami jól, inkább csak írni meg megérteni. xD Valaki helyettem is tanulhatna.. Matek szaknyelv, matek, föci szaknyelv, aztán meg kéne írni az angolházit (5 oldal a munkafüzetben), a matekházit is, ja és légyszike a Quo Vadis-t is olvassátok már ki nekem.. Köszike! :*
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
|