Ayumichan
|
 |
« Válasz #9090 Dátum: 12 dec 11, 20:35:36 » |
|
Szóval azt mondod h aki kíváncsi STM hajzatára (és a hozzá tartozó arcra) és visszaolvas az "Én" topikban és megtalálva 1 képet (feltéve h egyáltalán van) és nem írja azt a (már ezer éve feltöltött) linkre h "not found" v. valami hasonlót, akkor az illető vizuális képet alkothat az STM nevezetű egyénről? Kizárt h visszaolvassak (annyi chakrám nekem nincs). 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #9091 Dátum: 12 dec 11, 20:39:29 » |
|
A fej nélküli lovas rémlik az idősebbeknek, szerintem.  (Ayumi, Itt a link.) A "mai" világban? Miért, régebben volt ilyen?
Nem lehet, hogy arra gondolt, hogy a mai világban, ahol a hajléktalanokat pénzbüntetéssel sújtó rendeletet/törvényt nem elég az alkotmánybíróságnak megsemmisíteni, ha már az országgyűlés elfogadta, mert ha kell, akkor átírják miatta az alkotmányt/alaptörvényt. (Egyébként is abszurd, hogy egy élethelyzet miatt büntetnek, ez olyan lenne, mintha azért vernének meg minden nap, mert fehérnek születtem...) Az illető pedig egy olyan erőszakszervezet tagja, amely ezen kormány fennhatósága alatt áll. Még magánemberként is elképesztő tett lett volna, ha másolja, ha nem, de így végképp. Úgyhogy a mai világban ez tényleg nem semmi. (Régebben sem lett volna másként és valóban példa nélküli, amennyire én tudom, ha erre akartál kilyukadni.) ui.: Elit Jounin lettem, fuck yeah.
Gratulálok! Majd elmúlik, ha Aes csinál valamit, az anime barkobával.  Zsófi, amúgy tetszik az új avád.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 11, 20:49:21 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9092 Dátum: 12 dec 11, 20:44:59 » |
|
És lám, megjelenítette.  heo, te 1 hasznos ember vagy. (megspóroltál nekem 1 csomó chakrát) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #9093 Dátum: 12 dec 11, 20:51:32 » |
|
ui.: Elit Jounin lettem, fuck yeah.
Gratulálok! Majd elmúlik, ha Aes csinál valamit, az anime barkobával.  Köszönöm! Hát igen, ebben van valami. Sebaj, azt hiszem a legutóbbi anime barkóbába már nem írtam olyan rengeteget, addigra meguntam picit. Aztán az is lehet, hogy mégis. Nem mintha túl lényeges lenne.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #9094 Dátum: 12 dec 11, 21:14:41 » |
|
Ma Spárba mentem... Az aluljáróból szoktam felmenni. Aztán pár roma (14-15 évesek voltak) belém kötött, pénzt követeltek... Természetesen én nem adtam nekik  aztán az egyik odaállt elém és megakart ütni de mikor közeledett a keze én megfogtam az öklét és elrántottam balra aztán ahogy hajolt lefelé fejbe rúgtam lefejelte a betont  a többi elfutott én meg mentem bevásárolni  asszem kicsit túlzásba estem mert nem láttam, hogy felkelt volna... De mire kiértem nem volt ott  rosszal kezdtek ki :p 
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #9095 Dátum: 12 dec 11, 21:33:24 » |
|
Spár helyett Spártát olvastamxD Igazából sok különbség nem volt itt is ott is erőszak vanxD Már mint nem a spárban a te esetedbenxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #9096 Dátum: 12 dec 11, 21:35:15 » |
|
This is InterSpaaaaar!!!!  Am jól tetted.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9097 Dátum: 12 dec 11, 21:36:44 » |
|
 nem bántam meg 
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #9098 Dátum: 12 dec 11, 21:37:58 » |
|
Úgy tűnik h a Spár (környéke) veszélyes hely.  (még jó h inkább a Pennybe mentem). 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #9099 Dátum: 12 dec 11, 21:40:10 » |
|
Amúgy van egy sokkalta jobb képem is róla, ez ni, meg még van másik is, de az már nem publikus.  Mondjuk itt pont nem látszik a szép, hosszú, majdnem fenékig érő haja, ami hosszabb az enyémnél is. Hidetada, akkor büszke lehetsz, megvédted magad egy eléggé kényes szituációban. De azért máskor inkább kerüld az ilyen alakokat. Én legalábbis ha rosszarcú csávót, nőt látok, inkább választom a hosszabb, de biztonságosabb utat. Nem tudom, hogy reagálnék ilyen helyzetben őszintén szólva. Ahol lakom, a szállón amúgy pont ma verekedtek össze a cigá... öm, a törökök, vagy valami arab népség. Tök vicces volt hallgatni a dörömbölést meg szitkozódást körömfestés közepette. X-)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #9100 Dátum: 12 dec 11, 21:40:40 » |
|
Ejj, ha nem lennék moderátor:D Azt nem ám rasszistának néztek:D Két moderátor van a témába és képes 3 szót írni. LEhet 3 cigányt elijesztettél, de ellenünk több kellxD Mi tudunk banolni jiiihhhááá  Na meg persze, ha én megfejelem a betont összedől a spár 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 11, 21:41:49 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9101 Dátum: 12 dec 11, 21:43:06 » |
|
Ha valaki szereti az animéket meg a mangákat ha valaki szereti az animéket meg a mangákat az simán lekaraté az simán lekaratéroz ilyeneket  nem vagy te veszélyben ha a spárba mész sem ui.: inkább maradok csöndben mert Hieiék a földbe döngölnek 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 11, 21:47:38 írta Hidetada »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #9102 Dátum: 12 dec 11, 21:46:17 » |
|
Ha valaki szereti az animéket az lekaratézza őket? Ez mekkora hülyeség már ember. xD Am érdekes a Sparhoz nem kötöm ezeket a putris dolgokat. xD Persze lehet kint kertiben vannak ilyen sparok is. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #9103 Dátum: 12 dec 11, 21:49:48 » |
|
Ezt úgy értettem, hogy sok bunyós animét néz valaki akkor tanul azért pár dolgot  + még harci szellemet is ad 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #9104 Dátum: 12 dec 11, 21:52:03 » |
|
A német gyerek is így tanult meg repülnixD a Dragon ball szárnyakat adottXD vagy nemxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|