Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8130 Dátum: 12 nov 13, 17:12:21 » |
|
*Ejfel jelentkezik* nekem nem ilyen a hetem barátom ez meg milyen kérdés
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8131 Dátum: 12 nov 13, 17:29:44 » |
|
*Loah is jelentkezik, sőt integet Ejfelnek *
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8132 Dátum: 12 nov 13, 17:40:39 » |
|
Szia Lew, Szia Loah, Szia mindenki. Jöttem kicsit garázdálkodni. Van Snickersem, ki kér?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8133 Dátum: 12 nov 13, 17:43:22 » |
|
Nem is ember az, akinek nincs Snickerse . Van valakinek jó módszere arra, hogy viszonylag csendesen hogyan lehet jól kideríteni, hogy hányadik előadásnál tartunk egy tárgyból, amire senki se járt be soha? Páratlan csütörtökökön van az óra, de szerencsére voltak elmaradások és pótórák is azóta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8134 Dátum: 12 nov 13, 17:48:46 » |
|
Miért olyan nagy szám most ez az Ejfel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #8135 Dátum: 12 nov 13, 17:56:47 » |
|
Éjfél!! Üdv újra itt! ^^ Good to see you again. Kb egy éve levelezgettünk jókat, ha emlékezetem nem csal. (bár igen gyakran teszi ) Ha már mindenki leírta a hetét akkor én is így teszek: hétfő: barátommal tali & ügyintézés az egyetemen kedd: barátommal tali & ügyintézés again meg befizettük a bécsi utat. *.* Vagyis ő. szerda: barátomnál leszek csütörtök: könyvtárban tanulás péntek: könyvtárban tanulás és este barátomnál alszom. :3 Jó dolgom van hozzátok képest. Bár ahogy vesszük, mert nincs munkám ebben a hónapban úgyhogy pénzem sem igen lesz. =/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8136 Dátum: 12 nov 13, 17:59:34 » |
|
Azért mert nem gman. nem vagyok nagy szám kikérem magamnak, ne sértegess Snickers forever! Email ismerősöknek? Vagy senkit nem ismersz akiről tudod hogy odajár arra az előadásra? Egyébként nem tudom milyen rendszeretek van de etr-en meglehet nézni ki jár az adott órára és ennek alapján fel tudod venni a kapcsolatot, olyan nincs hogy senki se jár be egy órára. Vagy: névtelen email a tanárnak Végső megoldásként számold ki és nagyjából kiderül. Sevanna! Hello, igen történt ilyen is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8137 Dátum: 12 nov 13, 18:14:21 » |
|
Na császtok! Kinek milyen a hete? Hát az enyém: Holnap: Dolgozok.. Csütörtök: Elvileg szabadnap.. Gyakorlatilag meg holnap műszak végén kiderül... Valószínű hogy dolgozok... Péntek: Dolgozok.. Szombat: A változatosság kedvéért megintcsak dolgozok.. Vasárnap: Hát... Öö.. Jó kérdés...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8138 Dátum: 12 nov 13, 18:17:29 » |
|
Én inkább le se írom részletesen, mert melon kívül színtiszta semmit tevés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8139 Dátum: 12 nov 13, 18:24:27 » |
|
Tegnap: Agónia. Ma: Buktam a talajtan gyakot. Holnap: Szerda. Csütörtük: Holnapután. Péntek: Go home, kufirc a szőkével. (Telón küldött képet, nem hazudott. ) Szombat: A szőke majd megmondja. Vasárnap: Lásd szombat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 13, 19:42:10 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8140 Dátum: 12 nov 13, 19:53:43 » |
|
Minden napom egyforma. reggel (d.e.) kelek, kávé, aztán elmegyek intézni a dolgaimat, este hazatérek (azért becsúszik kis házimunka is, bár a nagy részét anyám megcsinálja), aztán lefekvésig (ami hajnalok hajnalán van ) csak netezek, netezek és netezek. és ez ilyen hétfőtől vasárnapig.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8141 Dátum: 12 nov 13, 20:08:59 » |
|
Ez azért nem semmi. Mit jelent az hogy intézni a dolgaidat? S hol marad a szórakozás? Azért én néha napján kiruccanok meginni valamit a barátokkal, vagy mondjuk sütünk valamit lakótársammal, megnézünk barátnőmmel egy filmet. Becsúszik néha egy kis mmozás is.. Végeztem meloval, séta ki a hévhez olyan fél11-re otthon is vagyok. \o/ Hazafele a legsötétebb utcákon jövök végig köki mellett és tegnap kivételesen parkolt egy autó a spar mögött egy csúnya fazon meg álldogállt mellette, nah egyből supergirlnek éreztem magam az érzékeim kiélesedtek.. futásra készen.. semmi paranoia. Általában halál nyugodt vagyok és leszarom de a tegnapi reakcióm érdekes volt. Résen kell lenni manapság. :Đ Nah elindultam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #8142 Dátum: 12 nov 13, 20:16:40 » |
|
Ayumi ez elég monotonnak hangzik. Nekem se sokkal jobbak, bár ma például egyik haverommal órák után elmentünk biliárdozni egyet. xD Jó volt, bár 3-0-ra kikaptam mint a sz@r, nem voltam ma formában. De hétvégente is szoktunk járkálni, hülyülni, úgyhogy én még nem is panaszkodhatok.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8143 Dátum: 12 nov 13, 20:43:15 » |
|
Snickerst teletömik transzzsírral, egyetek sokat, egészséges...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8144 Dátum: 12 nov 13, 20:45:31 » |
|
Monoton napok... én is... mi is többre vágyunk. Semmibe nem kerülne ám egy kis batyuval nekivágni a nagyvilágnak! Ilyenkor mindíg elhatározom, hogy hazamegyek, mondom a szöszinek, hogy indulunk babám!, felhívom a családot és a barátokat, annyit mondok nekik, hogy "viszlát, valahol, valamikor", eztán uccu neki, amerre az út visz! Az lenne ám az élet! Aztán megijedek és átkozom a gyávaságomat...
Viva la snickers!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|