25 júl 19, 10:26:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 522 523 [524] 525 526 ... 960
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 9  (Megtekintve 1527706 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #7845 Dátum: 12 nov 04, 14:51:42 »

Továbbá, itt Magyarországon (sajnos) a katana nem éppen a szamurájok fegyvere, hanem egy másik népcsoporthoz kapcsolódik.
Melyikhez?

A kard témához: Nekem igazából mindegy lenne. Úgyis mindegyik kard másfajta korhoz és harcmodorhoz lett kitalálva, nem mellesleg másfajta kovácsolási/előállítási technikához.
Egyébként a fénykard mindent visz.  Faceg
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7846 Dátum: 12 nov 04, 14:53:55 »

Fénykard is jöhetne nekem bármikor. Nevet

Melyikhez? Hát melyik kedves népcsoport az, amelyiknél gyakori eszköz ez bűncselekményekhez? Na meg akik szeretnek ezzel az eszközzel pózolni myVIP-en. ikszdé
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #7847 Dátum: 12 nov 04, 14:58:27 »

De lol... komolyan nem tudod hogy melyikről beszél heo? Pedig olyan egyértelmű számomra legalább is. Mosolyog
A nem napon barnult emberekről van szó akik erőszeretettel dicsekednek hogy XY nagybátyja ketté vágott vele egy tehenet egy suhintsára, persze ezekkel a bovlikkal amik két ilyen suhintás után olyan életlenek mint a gumipapucsom, de az az egy-két alkalom is okozhat szörnyű dolgokat, nem igaz?
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7848 Dátum: 12 nov 04, 15:02:23 »

Hát én akarok venni egy ilyen katanának látszó tárgyat és megnézni mit tudok vele kezdeni egy kis tuning után ikszdé majd nyáron Nevet akarok építeni egy kis kemencét kovácstűzhelyet és elszórakozgatni Nevet
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #7849 Dátum: 12 nov 04, 15:08:18 »

Ötletem már van, hogy kikre gondolsz, de nekem ez tényleg új volt. Borsodban még nem láttam náluk soha ilyesmit.

Egy haveromnál régebben olvastam egy SW képregényt. 10000 évvel a köztársaság létrejötte előtt játszódik a történet, egy bolygón, ahol csak Sithek élnek és kristálykardokkal küzdenek. Valami olyasmi érdekelne még. Nevet

Azzal a tuningolással csak tönkreteszed azt az "acél"-nak csúfolt fémdarabot.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #7850 Dátum: 12 nov 04, 15:38:37 »

Kicsit megijedtem az előbb. Egy húsz-harminc perc erejéig nem láttam rendesen, ami azt takarja, hogy a perifériás látásom kis része egyszerűen kihagyott. Attól a ponttól számítva, ahova néztem, tőle egy kicsivel jobbra nem láttam. Például ha nem múlt volna el és most ránéznék az előző mondat "nem" szavára, akkor a láttam szót egyáltalán nem látnám, csak fehérséget. Azt hittem először, hogy a képernyő baszakodik, szóval ránéztem a billentyűzetre. Ha az F9-et néztem, akkor az F10-en nem láttam semmit, csak egy üres, fekete billentyűt. Aztán kicsit jobbra tolódott, akkor játék közben ha jött egy ellenség jobbról akkor egyáltalán nem láttam. Azon a kis részen, ahol nem láttam, ott vibrált. Megint jobbra tolódott egy kicsit, majd eltűnt, most meg úgy fáj a fejem, mint a szar és szédülök. Mi lehetett ez? Remélem nem vagyok migrénes, vagy valami.
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #7851 Dátum: 12 nov 04, 15:44:31 »

Tudom hogy tönkreteszem de kit érdekel Nevet Na igen a sithek kezdtek el ezekkel a fegyverekkel kísérletezni. A jedik leutánozták de megbízhatatlanok és otrombák voltak az első fénykardok. És az övükön külön energiatároló volt onnan töltődtek fel. Aztán ez változott és kompaktabb lett az egész kütyü amíg elnyerte a modern formáját.
Stance Go a doki ha ez előfordulna többször is! Lehet migrén de sok minden más is. Én kb azonnal rohannék ha olyan tünetem lenne ami kihat a látásra. Mert ilyet okozhat olyasmi ami eret vagy ideget nyom...
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #7852 Dátum: 12 nov 04, 15:58:34 »

Bmeg otthon hagytam a telefonom. Mindegy, a pénztárcámban ott az otthon számunk, szal a rendőrök, vagy a mentők tudnak hazaszólni, ha gubanc van.

A kard meg még mindíg béna minden formában, mert nem lehet vele zúzni.
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #7853 Dátum: 12 nov 04, 16:09:48 »

Mert a kétkezes lovagi kardok olyan élesek ám, hogy paradicsomot lehet velük hámozni, nem ám arra vannak, hogy a csontjaiddal együtt a belsőszerveidet is összezúzza a csapása, dehogy.

Milyen érdekes, ha szinte csak sütőtököt eszel, akkor a vizelet és még az izzadság is képes elsárgulni. Remélem azért az izzadság kijön majd a fehér pólóból. Nevet
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #7854 Dátum: 12 nov 04, 16:24:44 »

A kard a vágás mellett  zúzófegyvernek is számított. Derekt voltak olyan pontjai a pallosoknak és hosszúkardoknak amik nem voltak élesek. Ezek szerint te buzogánypárti vagy gman ?
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 04, 16:46:12 írta Micsudi » Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7855 Dátum: 12 nov 04, 16:38:27 »

Örülök hogy megtanultál olvasni a sorok közt Ishida, pedig még direkt külön sorba is tettem hogy észrevedd de idézem

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=DF7MroTLDfU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=DF7MroTLDfU</a>
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #7856 Dátum: 12 nov 04, 16:45:28 »

Micsudi, biztos, hogy az a kérdés nekem szólt?  Hmm?
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #7857 Dátum: 12 nov 04, 16:46:31 »

Nem neked szólt kijavítottam Nevet gomen
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #7858 Dátum: 12 nov 04, 16:57:50 »

Én pörölypárti vagyok. Esetleg tüskés kesztyű, vagy cséphadaró.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7859 Dátum: 12 nov 04, 17:24:20 »

Ez is egy védhető álláspont. Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 522 523 [524] 525 526 ... 960
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins