heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7845 Dátum: 12 nov 04, 14:51:42 » |
|
Továbbá, itt Magyarországon (sajnos) a katana nem éppen a szamurájok fegyvere, hanem egy másik népcsoporthoz kapcsolódik.
Melyikhez? A kard témához: Nekem igazából mindegy lenne. Úgyis mindegyik kard másfajta korhoz és harcmodorhoz lett kitalálva, nem mellesleg másfajta kovácsolási/előállítási technikához. Egyébként a fénykard mindent visz. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7846 Dátum: 12 nov 04, 14:53:55 » |
|
Fénykard is jöhetne nekem bármikor.  Melyikhez? Hát melyik kedves népcsoport az, amelyiknél gyakori eszköz ez bűncselekményekhez? Na meg akik szeretnek ezzel az eszközzel pózolni myVIP-en. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #7847 Dátum: 12 nov 04, 14:58:27 » |
|
De lol... komolyan nem tudod hogy melyikről beszél heo? Pedig olyan egyértelmű számomra legalább is.  A nem napon barnult emberekről van szó akik erőszeretettel dicsekednek hogy XY nagybátyja ketté vágott vele egy tehenet egy suhintsára, persze ezekkel a bovlikkal amik két ilyen suhintás után olyan életlenek mint a gumipapucsom, de az az egy-két alkalom is okozhat szörnyű dolgokat, nem igaz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #7848 Dátum: 12 nov 04, 15:02:23 » |
|
Hát én akarok venni egy ilyen katanának látszó tárgyat és megnézni mit tudok vele kezdeni egy kis tuning után  majd nyáron  akarok építeni egy kis kemencét kovácstűzhelyet és elszórakozgatni 
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7849 Dátum: 12 nov 04, 15:08:18 » |
|
Ötletem már van, hogy kikre gondolsz, de nekem ez tényleg új volt. Borsodban még nem láttam náluk soha ilyesmit. Egy haveromnál régebben olvastam egy SW képregényt. 10000 évvel a köztársaság létrejötte előtt játszódik a történet, egy bolygón, ahol csak Sithek élnek és kristálykardokkal küzdenek. Valami olyasmi érdekelne még.  Azzal a tuningolással csak tönkreteszed azt az "acél"-nak csúfolt fémdarabot.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7850 Dátum: 12 nov 04, 15:38:37 » |
|
Kicsit megijedtem az előbb. Egy húsz-harminc perc erejéig nem láttam rendesen, ami azt takarja, hogy a perifériás látásom kis része egyszerűen kihagyott. Attól a ponttól számítva, ahova néztem, tőle egy kicsivel jobbra nem láttam. Például ha nem múlt volna el és most ránéznék az előző mondat "nem" szavára, akkor a láttam szót egyáltalán nem látnám, csak fehérséget. Azt hittem először, hogy a képernyő baszakodik, szóval ránéztem a billentyűzetre. Ha az F9-et néztem, akkor az F10-en nem láttam semmit, csak egy üres, fekete billentyűt. Aztán kicsit jobbra tolódott, akkor játék közben ha jött egy ellenség jobbról akkor egyáltalán nem láttam. Azon a kis részen, ahol nem láttam, ott vibrált. Megint jobbra tolódott egy kicsit, majd eltűnt, most meg úgy fáj a fejem, mint a szar és szédülök. Mi lehetett ez? Remélem nem vagyok migrénes, vagy valami.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #7851 Dátum: 12 nov 04, 15:44:31 » |
|
Tudom hogy tönkreteszem de kit érdekel  Na igen a sithek kezdtek el ezekkel a fegyverekkel kísérletezni. A jedik leutánozták de megbízhatatlanok és otrombák voltak az első fénykardok. És az övükön külön energiatároló volt onnan töltődtek fel. Aztán ez változott és kompaktabb lett az egész kütyü amíg elnyerte a modern formáját. Stance Go a doki ha ez előfordulna többször is! Lehet migrén de sok minden más is. Én kb azonnal rohannék ha olyan tünetem lenne ami kihat a látásra. Mert ilyet okozhat olyasmi ami eret vagy ideget nyom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #7852 Dátum: 12 nov 04, 15:58:34 » |
|
Bmeg otthon hagytam a telefonom. Mindegy, a pénztárcámban ott az otthon számunk, szal a rendőrök, vagy a mentők tudnak hazaszólni, ha gubanc van.
A kard meg még mindíg béna minden formában, mert nem lehet vele zúzni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7853 Dátum: 12 nov 04, 16:09:48 » |
|
Mert a kétkezes lovagi kardok olyan élesek ám, hogy paradicsomot lehet velük hámozni, nem ám arra vannak, hogy a csontjaiddal együtt a belsőszerveidet is összezúzza a csapása, dehogy. Milyen érdekes, ha szinte csak sütőtököt eszel, akkor a vizelet és még az izzadság is képes elsárgulni. Remélem azért az izzadság kijön majd a fehér pólóból. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #7854 Dátum: 12 nov 04, 16:24:44 » |
|
A kard a vágás mellett zúzófegyvernek is számított. Derekt voltak olyan pontjai a pallosoknak és hosszúkardoknak amik nem voltak élesek. Ezek szerint te buzogánypárti vagy gman ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 04, 16:46:12 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7855 Dátum: 12 nov 04, 16:38:27 » |
|
Örülök hogy megtanultál olvasni a sorok közt Ishida, pedig még direkt külön sorba is tettem hogy észrevedd de idézem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7856 Dátum: 12 nov 04, 16:45:28 » |
|
Micsudi, biztos, hogy az a kérdés nekem szólt? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #7857 Dátum: 12 nov 04, 16:46:31 » |
|
Nem neked szólt kijavítottam  gomen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #7858 Dátum: 12 nov 04, 16:57:50 » |
|
Én pörölypárti vagyok. Esetleg tüskés kesztyű, vagy cséphadaró.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7859 Dátum: 12 nov 04, 17:24:20 » |