drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #7500 Dátum: 12 okt 30, 14:00:41 » |
|
Detty: jah hát igen. Micsoda szényen vagyok.
hmm ha valaki megérti az magyarázza el nekem xD.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7501 Dátum: 12 okt 30, 14:01:34 » |
|
A böngésző helyesírás ellenőrzőjével mindenki írhat helyesen. Nicsak, mikre képes a technika.
A 2+2 végre sikerült, hanii rájött a megoldásra. Na, de 2*2 az mennyi? Szerintem -20.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7502 Dátum: 12 okt 30, 14:02:34 » |
|
Pedig a különbségnél is az van, mint a színpadnál nem? Vagy azt sikerült leírni?  Viir, mindenre van válasz, Sheldon tudja is őket.  Nekem Howard a kedvencem. "I'm a horny engineer. I never joke about sex or math."  Egy ilyen megnyilvánulást megosztanál velünk? Persze csak akkor, ha nem gond. Tudom hanii, Đestri-vel jól elvoltatok a SasuSaku-ban...  Van is miért, tessék szépen pótolni!  Lina, melyik nővéred? Szörnyűek vagytok ezekkel a számokkal. (Szabi, ha tükrözöd az egyiket és egymásra teszed őket, fedésbe, akkor egy halat kapsz. Ovis halat.)
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #7503 Dátum: 12 okt 30, 14:04:47 » |
|
Igeeeen!!!! Végre valakik akik nem a tanításomra összpontosítanak!!! Apu akkor mégiscsak van köztünk hasonlóság  Ez nem igaz, hogy senki nem hiszi el, hogy 2+2=3 és SzG te meg félrenézted mert 2x2=5  Csak ketten írtak be elém... Ez is azért van mert koncentráltam! Bocs hárman... heo csak egy nővérem van 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #7504 Dátum: 12 okt 30, 14:05:29 » |
|
2*2 néha 5...  Szerintem most megtudtuk, kinek mi is a kedvenc száma....  Én is sokat hajszánlom a hejesirás elenűrzűmet. Sokat segit. Ja tényleg ez a halas megoldás.. Miért nem jutott az eszembe... Kösz, hogy beírtál elém Lina.. Szerk: De Lina a valóságban vagy a fórumon?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 30, 14:06:42 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7505 Dátum: 12 okt 30, 14:06:49 » |
|
Bocs Lina, mindig elfelejtem, hogy Hiname fiatalabb. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7506 Dátum: 12 okt 30, 14:07:24 » |
|
Hm,hát lehet nem ide kéne leírnom mert 18+... Főleg ha emlékszel a jelmezes párbeszédükre a legutóbbi részből... Na mi elgondolkoztunk,hogy végigvisszük mindegyik opciót. :"DDDDD És igen,az a halacska!*-* Elém meg csak hárman óóh,még mindig jobb,régen volt hogy 8-10 ember,amikor benne voltunk valaminek a közepében. ^^ 
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #7507 Dátum: 12 okt 30, 14:10:04 » |
|
Pedig veled nem is élőben beszélek... Mindig mindeki azt hiszi, hogy ő az idősebb... SzG, szívesen máskor is  A valósában van egy nővérem és egy húgom. Itt csak egy húgom van és egy exöcsém. Elém csak te 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #7508 Dátum: 12 okt 30, 14:12:02 » |
|
Viszont ha az ember telefonról van, mint én, aki a sejemsonkát írtam, vagy lina, akinek a laptopja írni tudó ember kezében szokott általában lenni, és ezért nem működik rajta a helyesírás ellenőrző, akkor sajt. Vagyis akkor nem sokra megyünk a böngésző helyesírás ellenőrzőjével.  Elém is beírtak páran. Eredetileg a hsz Aesnek ment volna xd.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7509 Dátum: 12 okt 30, 14:14:56 » |
|
Emlékszem még. A végén is nagy szöveget mond Sheldon. "Inkább a kiszívást kellett volna választanom."  Lina, ezt valahova le is írtad már, emlékszem is rá, lehet, hogy azért keverem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7510 Dátum: 12 okt 30, 14:15:56 » |
|
Miért olyan érdekes az, hogy ki elé hányan írtak be? Igeeeen!!!! Végre valakik akik nem a tanításomra összpontosítanak!!! Egy ember a sok közül. A többiek legalább törődnek veled, és előmozdítják fejlődésedet. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7511 Dátum: 12 okt 30, 14:19:50 » |
|
Emlékszem még. A végén is nagy szöveget mond Sheldon. "Inkább a kiszívást kellett volna választanom."  De milyen édes volt abban a C-3PO jelmezben... xD Na mondjuk ez a tanításos dolog... Jó dolog másoknak segíteni én azt az elvet vallom.  (Hiába írtam még előbb,hogy nem ér a másikat piszkálni,de a tanítgatásban van haszon.  )
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #7512 Dátum: 12 okt 30, 14:22:01 » |
|
Aes: Hát azért, mert ha a téma, amihez hozzászólók, már a fasorban sincs, amire elküldöm a hsz-t, akkor a végén még hülyének néznek. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #7513 Dátum: 12 okt 30, 14:27:11 » |
|
Összekötvén az előbb említetteket. Kicsiny tanítványom, ilyenkor használod a magasságos idéző funkciót és nem lesz mit félreérteni. Esetleg a mondat elején mintegy megcímezvén annak tartalmát valakihez, felszólítod az adott személyt, teszem azt, a neve leírásával, mondjuk.  Tényleg jó jelmez volt. Bár a TARDIS-t is érdekesen hasznosították. Kétszer is. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 30, 14:27:58 írta heo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7514 Dátum: 12 okt 30, 14:30:13 » |
|
Drszabi! Legyél egy kicsit optimistább. Nem csak hülyék járnak ide, akik nem tudják értelmezni a hozzászólásodat, ha közben páran beírtak elé valami mást. xD Szerintem emiatt nem fognak hülyének nézni, meg utólag betehetsz még egy idézetet, hogy mihez szólsz hozzá. (Én is így csinálom.)
Szerk.: heo is ezt mondja, mindegy, azért elküldöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|