SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #5880 Dátum: 12 szep 08, 20:34:37 » |
|
Niki: a krokodilok aranyosak! Az elefántot sajnálom de am ha beleteszed a kezed a krokodil szájába ha nem akarja akkor is lecsukódik. Náluk ez egy inger félesés. mint ha te porcukrot raknál a szád szélére és nem bírod ki, hogy ne nyald le.(lehet, hogy rossz példa  ) Mugen: Rég nem voltál. Merre csatangoltál? Ayumi: Gratulálok bár PÜ-ben már megtettem. Tényleg a csokiruha az milyen? Ha valaki talál róla egy képet az belinkelné! Egyéb téma: Most volt az új Doctor who rész. fantasztikusra sikeredett. Dínoszauruszok egy űrhajón. Persze voltak ott még robotok is meg egyiptomi... (nem spoilerkedek) Legalább is igyekszek. Rory apját is sikerült a Doktornak magával vinnie. A végén jót röhögtem amikor Rory apja a lábát kilógatta a TARDIS széléről teázgatva az űr közepén(a Földet nézte) Szaby: 
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #5881 Dátum: 12 szep 08, 20:48:34 » |
|
Na ezt majd megnézem letölthető állapotban, és felirattal (az angol tudásom úgy is eléggé háát... olyan amilyen  ) Csoki ruhát meg nem mernék felvenni csak valami extra olvadásmenteset. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5882 Dátum: 12 szep 08, 21:57:06 » |
|
Nem a cápa területe? De szerintem igenis az övé.^^
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #5883 Dátum: 12 szep 08, 22:00:00 » |
|
Persze,de amikor cápa támadás van levadásszák a cápát és nem azt mondják: -Ide többet nem lehet úszni jönni Vagy valami hasonló dolgot kifejezŐ mOndatot.
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #5884 Dátum: 12 szep 08, 22:00:20 » |
|
mugen, ésszel!
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5885 Dátum: 12 szep 08, 22:12:09 » |
|
Hát én szeretem a cápákat, de egyébként az embereknek is lehetne annyi eszük hogy kitesznek valami táblát, vagy maguktól nem mennek be cápás vízbe.^^"
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #5886 Dátum: 12 szep 08, 22:15:21 » |
|
Ennyi! De hát az embernek mindent szabad....tudod.. !Am a tábla jó ötlet,de az a cápa vadászoknak meg pont jó ....aki meg beakar menni az befog.Erre mondjak aki hülye haljon meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #5887 Dátum: 12 szep 08, 22:55:20 » |
|
Istenemre esküszöm... heo, én eddig cukorból készült bugyival találkoztam, a csokiruháról még nem hallottam. Érdekes, érdekes.  Nem úgy volt, hogy neked nincs olyanod?  Azt már én is láttam, két fajtát is. Az egyik amolyan pezcukor gumira fűzvex a másik meg a zselatin és celofán közötti állagú verzió, ami rendesen egyben van, mint a szövet. Egyik sem olyan finom.  mugen-chuan, biztos, hogy annak a két olasz dolognak az aláírásodban van a helye? 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #5888 Dátum: 12 szep 08, 23:19:27 » |
|
Amig valamelyik forumtagot illetve moderátort nem zavarja igen. Viszont az elsőt csak azert raktam be mert kivancsi voltam lessz-e aki érti ....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 08, 23:25:30 írta mugen »
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #5889 Dátum: 12 szep 09, 05:59:56 » |
|
mugen: Miért érzem azt, hogy valamiről lemaradtam. Hol kezdődött a cápa történet? Egy pillanat Aes biztos törölte... Ez esetben meg kell néznem. Meg is van: Szg Hát...volt egy két dolog..... OK de mi volt? Ja és az aláírásod ezt jelenti: -Oszd meg és uralkodj! -Menj a pokolba! A cápa dologhoz, hogy a tenger az valószínűleg tényleg a cápáé és nem az emberé. Mi csak egy hajóval vagy még azzal se oda megyünk. A cápák viszont ott élik le az egész életüket. Ayumi: Hétfőn remélhetőleg lesz hozzá felirat is.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #5890 Dátum: 12 szep 09, 07:30:21 » |
|
Szg Az elsőt helyesen tudod....gondolom a töri könyvből tudod... A másodiknak semmi (azert van)köze nincs ahoz amit írtál .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #5891 Dátum: 12 szep 09, 08:39:23 » |
|
Csak nyomatékosítás és a helyzet súlyosságának érzékeltetése volt a célom azzal a kifejezéssel, máskülönben nem használok én ilyen vallásos töltetű szavakat. Csak káromkodásnál.  Én amúgy a fűzött pezcukorkásat ismerem, tényleg nem volt olyan nagyon finom, keményebb volt, mint amit a pezcukorkás dobozban árulnak. De azért szórakozásnak elment.  mugen, ha van szíved, kikapcsolod mára a netet, Aesnek ma van a szülinapja. Boldog szülinapot neked és rondárnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
gentlenazi
|
 |
« Válasz #5892 Dátum: 12 szep 09, 08:49:09 » |
|
Boldog születésnapot Aes
Nikuccia Nincs szívem!Anélkül élek....komolyan neha azert elgondolkodom azon ,hogy valaki,hogy tud ilyet mondani...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #5893 Dátum: 12 szep 09, 08:56:22 » |
|
mugen tudom mit jelent de szépen akartam fogalmazni. Ha nincs szíved akkor mi az a fekete izé ami az ereidbe azt a sötét anyagot pumpálja? Niki: Aes: Boldog szülinapot!  Megkérdezhetem, hogy hányadik? Amúgy szerintem kapcsold ki a netet és ne is nézz fel a fórumra, hogy legyen egy nyugodt napod!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 09, 09:00:13 írta SzG »
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5894 Dátum: 12 szep 09, 09:07:36 » |
|
Boldogot Aes  ! (Nekemis ma van)  Végülis buliztam...csak lagziba. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 09, 09:10:54 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
|