Saphira
|
 |
« Válasz #5775 Dátum: 12 szep 03, 18:20:14 » |
|
Úristen, gman egyet értek veled. Szar érzés.
Eladtad magad a Sátánnak. Te bölcsész vagy Aes, ugye? Tudósszemmel az sem túl menő. Igaz, tudósszemmel semmi sem menő, ami nem TTK. Mondd ezt a mérnököknek. és mérnökszemmel a TTK se elég menő Ezt meg Corvinusosként mondd a BME-seknek. http://www.bmeme.hu/post/422/corvinus-students-wont-get-this Am a föcisek meg a tudósok közt is különbek. A föci a legbénább minden természettudomány közül. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #5776 Dátum: 12 szep 03, 18:30:26 » |
|
Miért érzem úgy, hogy kötekszel? A Sátános dolog viszont tetszik.  A föci meg hogy a toszba lenne már béna? A földrajzos ért a kémiához, a fizikához, a matematikához, a biológiához és a történelemhez is. Kib@szott polihisztorok vagyunk, ok?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 03, 18:32:11 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #5777 Dátum: 12 szep 03, 18:31:28 » |
|
A föci meg hogy a toszba lenne már béna? A földrajzos ért a kémiához, a fizikához, a matematikához, a biológiához és a történelemhez is. Kib@szott polihisztorok vagyunk, ok?
És mindegyiket csak felszínesen karcolja. Miért érzem úgy, hogy kötekszel?
Fogalmam sincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #5778 Dátum: 12 szep 03, 18:38:00 » |
|
Mindegy, nekem lesz munkám, mert a geoinformatika szakirányon végzettek megondják a jövőt, ezért kapkodnak utánuk, neked meg... mit is tanulsz? Sose kérdeztem, pedig mindíg érdekelt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5779 Dátum: 12 szep 03, 18:40:55 » |
|
Nekem meg lett egy olyan tanárom, (még nem találkoztam vele csak a nevét hallottam) nő és a neve amin általában szólítják Ikanov. Ikanov->Ikanov->Ikanov->IVANKOV!! Iva-chan.  Tudom hogy fogom emlegetni most már.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #5780 Dátum: 12 szep 03, 18:44:00 » |
|
Mindegy, nekem lesz munkám, mert a geoinformatika szakirányon végzettek megondják a jövőt, ezért kapkodnak utánuk, neked meg... mit is tanulsz? Sose kérdeztem, pedig mindíg érdekelt.  Hagyjuk, most megfogtál. Nekem meg lett egy olyan tanárom, (még nem találkoztam vele csak a nevét hallottam) nő és a neve amin általában szólítják Ikanov. Ikanov->Ikanov->Ikanov->IVANKOV!! Iva-chan.  Tudom hogy fogom emlegetni most már. Bírom, amikor ilyen random, értelmetlen hozzászólások jönnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #5781 Dátum: 12 szep 03, 18:49:24 » |
|
Értelmetlen? Nem tudod, hogy ki az az Ivankov, ugye?  Talán megtudod, mert van rá 50% esély, hogy hamarosan ő lesz az avám.  Ivankov tanít téged drszabi? Úgy irigyellek. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 03, 18:56:08 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #5782 Dátum: 12 szep 03, 18:52:46 » |
|
Corvinus és Corvinus közt is van különbség... ahogy sok tanárunk vallja mi még mindig mélyen legbelül Kertészeti és Élelmiszer Tudomány Egyetem (Budai Campus) vagyunk... nem közösködünk a Marx-osokkal.... sajnos én tudom mi az "otthon" reggel 6ig tanulni és 8ra bemenni Labor beszámolót írni Egy kis ízelítőnek itt a mostani, még nem teljes, órarendem: http://kepfeltoltes.hu/120903/Bez_n_zvu_www.kepfeltoltes.hu_.jpg(mikrobi, elektro és asszem él. kémia is beugrós tárgyak... na jó nem az elektro kiugrós, csakhogy viccesebb legyen)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 03, 18:56:16 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5783 Dátum: 12 szep 03, 18:56:21 » |
|
Saphi:  Igen, gman jót szólt, ha tudod ki az az ivankov, akkor ez nem lehet értelmetlen. Mások is írtak beszámolót az 1. napról, nekem ez volt az egyetlen fontos eset a mai nap.  gman: hát.. azt mondják, hogy elvileg jó tanár, csak szigorú. De ha Ivankov akkor csak jó lehet.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #5784 Dátum: 12 szep 03, 19:00:34 » |
|
Tudom, ki az az Ivankov. Akkor is egy témába (téma?) nem illő, random hozzászólás volt, még ha vicces is.  Corvinus és Corvinus közt is van különbség... ahogy sok tanárunk vallja mi még mindig mélyen legbelül Kertészeti és Élelmiszer Tudomány Egyetem (Budai Campus) vagyunk... nem közösködünk a Marx-osokkal.... sajnos én tudom mi az "otthon" reggel 6ig tanulni és 8ra bemenni Labor beszámolót írni Gondoltam, hogy ráharapsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #5785 Dátum: 12 szep 03, 19:04:41 » |
|
Grrrr ... mintha nemlenne elég hogy a talán legjobb barátnőm BME-s vegyész aki 5ösre csinálja meg a tárgyat amit én csak az ő korrepetálásának hála 2esre (bár ők használhattak füzetet feladat megoldáshoz  )... nembaj mondjuk a 6 kreditért az is szép jegy (Élelmiszer ipari/Vegyipari műveletek imádlak xD)
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #5786 Dátum: 12 szep 03, 19:08:45 » |
|
Lehet személyes különbségek. Egyébként BME-seket mindig is elég elvontnak tartottam. Más egyetemek szopatásával vezetik le a feszültséget. Nem találkoztam még olyannal közülük, aki bármely szakról is elismerően nyilatkozott volna, beismerve, hogy nemcsak azon az egyetemen kell sokat tanulni. Bár, lehet csak kevés BME-s ismerősöm van. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #5787 Dátum: 12 szep 03, 19:14:13 » |
|
Lehettséges...  bár én legalább állt. mázlista vagyok mert bár nem jó jegyre, de legtöbbször 1.-re, 2.-ra átcsúszok Szerintem ez lehet benne, hogy kevés az ottani ismerős, vagy nem annyira jó ismerősök  én ismerek párat, ált. a más mérnököt elismerik, még a közgésről is bevallják, hogy ő lesz a főnökük  és szerencsére alkalmazhatók a korrepre... már 2 tárgyból is megmentettek... másrészt minden egyetemen nagyképűek a hallgatók  szerintem xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 03, 19:15:42 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #5788 Dátum: 12 szep 03, 19:17:41 » |
|
még a közgésről is bevallják, hogy ő lesz a főnökük Talán innen erednek a nézeteltérések.  és szerencsére alkalmazhatók a korrepre... már 2 tárgyból is megmentettek...
Milyen jól hasznosítható állatfaj.  másrészt minden egyetemen nagyképűek a hallgatók szerintem xD Nem is igaz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #5789 Dátum: 12 szep 04, 06:23:53 » |
|
Ez hiányzott már. Reggel arra kelni, hogy semmi moderálni való sincsen.  Ez nyáron bizony nem így van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|