25 márc 12, 15:20:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 379 380 [381] 382 383 ... 960
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 9  (Megtekintve 1266720 alkalommal)
0 Felhasználó és 87 vendég van a témában
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5700 Dátum: 12 szep 01, 15:25:51 »

Engem az sokkolt le, mikor jövök a boltból és nénike megkérdezi, hogy hol találja a postát, miközben ott volt 3 méterre mögötte.
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #5701 Dátum: 12 szep 01, 15:46:05 »

Lew :én egy embert sem ismerek(szerencsére), aki a szilárd kenyeret is hűtőbe teszi...
Azt hallottam h fagyasztóba szokták rakni (egyesek), és utána berakják a sütőbe.

Pedig a postát könnyű megtalálni, ha közel van (rá van írva hatalmas betűkkel.  smirksweat

Nekem meg az 1ik barátnőm akart tüzet kérni, (oszt vagy tizedszerre sikerült neki), mert mindig olyat fogott ki h nem dohányzik, és mivel én se cigizek ezért tőlem se tudott.  smirksweat
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #5702 Dátum: 12 szep 01, 16:33:25 »

Nekem is van nehány dohányos ismerősöm .....és hat látva a sok "tüzetlenséget",vettem egy gyújtott ,ha rám esne a választás abban az esetben amikor valaki rágyújtana.ikszdé (meg persze volt meg nehány oka...)
Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5703 Dátum: 12 szep 01, 16:46:01 »

Ismeretlen: Van tüzed?
Sabaku: Persze. Katon: Goukakyuu No Jutsu!!!

A három napos hétvégémet pedig elkúrta a szerver, ami folyton ledobott tárgyfelvétel közben. Annyira rosszul jött ki a dolog, hogy a péntek délelőtti buszt is  épp lekésem, így hat órát kell várnom a következőre és kilenc óra tájt érek haza. Elkenődtem.Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 01, 16:47:27 írta gman » Naplózva
Neirda
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Nn-chan(: Vallás: mugen

« Válasz #5704 Dátum: 12 szep 01, 17:23:58 »

Én most értem haza az évnyitóról. Hát mit is mondjak...jobb lett volna, ha el sem megyek. ikszdé 1 órát állni kellet, mert énekeltek a kicsik. A lábamat véresre törte a cipő. smirksweat Mindenki elkezdett nekem nyalizni, de fogadunk, hogy hétfőn én leszek a fő kibeszélhető téma.. smirksweat Lesütöttszemek Na mind1. Ezt az évet letudom, és vissza se nézek erre a sulira többet...Nevet
Naplózva

Somewhere far beyond this world
I feel nothing anymore...
Én piciny családom:  Szeretet
Szülők: hanii és drszabi  Nővérkém: Lina  Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #5705 Dátum: 12 szep 01, 17:31:02 »

Miért, Neirda? Ennyire irigyek lennének rád az osztálytársaid, hogy ilyen sunyi eszközökhöz nyúlnak féltékenységüket kifejezvén, mint a "hátad mögötti kibeszélés"? Ohh My God Amúgy ne vedd a szívedre ezt az egész nyalizós, majd hátbadöfős dolgot, általános iskolában ez még így szokás, a középiskola már valamivel tisztességesebb ilyen szempontból, előfordulhat, hogy oda érettebb emberekkel leszel összezárva. Nevet
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #5706 Dátum: 12 szep 01, 17:41:32 »

Amúgy is az osztálytársak/munkatársak, álszentek tudnak lenni, (tisztelet a kivételnek), én nagyon sok osz.társamat nem kedveltem.  Szomorú
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

right now, it's girls' generation

« Válasz #5707 Dátum: 12 szep 01, 17:47:44 »

Nekem sajnos olyan osztály jutott most harmadszorra, hogy most egy évig egyedül fogok üldögélni a padban.smirksweat Valahogy mindenkinél minden a facebook körül forog, amit meg pont leszarok úgy ahogy van, szóval nem igazán tudok beszélgetni velük. Amúgy nem lenne semmi bajom a sulival. ._.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #5708 Dátum: 12 szep 01, 17:58:04 »

A legtöbb o.társammal nem jöttem ki (kivéve 1-2-t), annyira "más világban" éltem mint ők (a különcség ára  smirksweat ), nem tudom de valahogy le se szartak, és én is ugyanígy viszonyultam hozzájuk (a legtöbbhöz).
Igazából nem is igazán ismerem ennek az okát, de a lényeg h "ők" (kivéve azt az 1-2 embert) voltak azok akik "nem kértek belőlem".
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

right now, it's girls' generation

« Válasz #5709 Dátum: 12 szep 01, 18:25:16 »

Nálam az a baj, hogy még 1-2 sincs, akikkel válthatnék pár szót.smirksweat Az osztályfőnök meg tavaly betudta annak, hogy a gyerekkorom miatt antiszoc lettem, és ne beszéljenek velem, mert biztos idegesít. Örültem ugyan, hogy nagyjából lekoptak rólam a sablonkérdésekkel (kedvencem amit ezután is hallottam párszor: "Miért nem beszélsz?"), de azért ez egy kicsit érdekes volt egy tanártól.ikszdé
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Higitsune
Gennin
*

« Válasz #5710 Dátum: 12 szep 01, 18:28:45 »

Nekem a kedvenc kérdésem az hogy: "Orosz vagy?" 
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5711 Dátum: 12 szep 01, 18:47:18 »

Az enyém kedvenc kérdésem ez: Hülye vagy?
Persze ez a te esetedben csak költői Nevet

Dzsímen: ez is egy opció, de nekem sajnos szél elemű a chakrám, így nem tudok katonozni /:

Nálunk aránylag értelmes a banda, de gimiben ez el is várható.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Neirda
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Nn-chan(: Vallás: mugen

« Válasz #5712 Dátum: 12 szep 01, 20:30:27 »

Nem tudom Niki, hogy miért ilyenek velem. Már 1. óta én vagyok a kibeszélhető téma. De persze volt, amikor próbáltak a közelembe férkőzni, de én mondtam, hogy ilyen "barátságból" nem kérek. Tudnék mesélni, hogy milyenek voltak velem, de az nagyon hosszú lenne, inkább PÜ-ben.(: Mondhatni, hogy 7.ig teljesen egyedül voltam.^^"  Nagyon remélem, hogy a leendő gimimhez jobb emlékek fognak fűzni.Nevet
Naplózva

Somewhere far beyond this world
I feel nothing anymore...
Én piciny családom:  Szeretet
Szülők: hanii és drszabi  Nővérkém: Lina  Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5713 Dátum: 12 szep 01, 20:52:05 »

Inkább gyere Niki msn-re, Adri meséld itt. ikszdé
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5714 Dátum: 12 szep 01, 21:26:03 »

Hú itt ma volt/van a városnap, egy csomó jó dolog volt, pl. dodzsem, mentem is 5 kört. ikszdé Meg vattacukor. *-* És jött a Magna Cum Laude (akinek nem ismerős most mondok pár dalt: Pálinka dal, Színezd újra..) igaz annyira nem vagyok oda értük, de jó bulit csináltak. Nevet Még mielőtt felléptek volna, a barátnőmmel leültünk a színpad mögé, nagyban ettük a popcorn-t és egyszer csak egy nagy szőrös ember leült mellém, és minket nézett. Kérdezem barátnőmtől hogy mi a francot akarhat ez? És barátnőm akkor mondta hogy ez szerinte az együttes énekese. ikszdé Na mondom jól van oké. xD Ott ültünk mellette és ettünk-ittunk, amikor barátnőm mondta hogy menjünk már el, mert szerinte nem vagyunk idevalók. Mondom most miért, olyan VIP-nek éreztem magam. Nevet De végül elmentünk. Szerintem egyébként azért skubizott annyira, mert arra várt hogy majd aláírást meg 1-1 közös képet kérünk tőle, de mi nem zaklattuk ilyenekkel. :'D
Egyébként nagyon szép volt a tűzijátékunk, sokkal szebb mint az augusztus 20.-ai, nem voltak 5 perces szünetek a lövések között és messze látványosabb volt, pedig ez egy kis csöves városka. Nevet

Na, most meg jól idehallani az afterparty tuc-tuc dsn-dsn wub-wub-wub dallamát. :'D
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Oldalak: 1 ... 379 380 [381] 382 383 ... 960
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins