25 júl 18, 12:38:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 290 291 [292] 293 294 ... 960
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 9  (Megtekintve 1523503 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Lilus
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4365 Dátum: 12 júl 27, 00:02:04 »

Én itt nem szeretem a könyvtárat mert egyszer már átvertek... :/
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #4366 Dátum: 12 júl 27, 00:04:38 »

Hogy vertek át? Azért egy könyvtárnál ez nem mindennapi dolog.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Sorrow
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4367 Dátum: 12 júl 27, 00:08:46 »

ja ez mondjuk érdekes....
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4368 Dátum: 12 júl 27, 00:41:24 »

Nem az a bazi nagy átverés ... csak késtem kiküldték a levelet hogy fizessek 100 forintot mire odaértem 200 lett belőle... kicsi de rosszul esett azért. :/
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #4369 Dátum: 12 júl 27, 00:44:32 »

Nem csak az időkorláton csúsztál át? Ilyesmivel nem szoktak azért szívozni.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4370 Dátum: 12 júl 27, 00:47:03 »

Késtem a könyvvel de levélben 100 ft állt aztán ott 200at kértek mikor bementem. (Ez mondjuk régen volt Nevet )
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #4371 Dátum: 12 júl 27, 01:11:57 »

Ezt értettem elsőre is. Arra gondoltam, hogy a 100 forint három napra vonatkozik, mondjuk. A 200 meg már a negyediktől van és pont átcsusztál vagy ilyesmi.

Szerk.:
Mekkora a pangás hajnali háromkor... Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 27, 02:20:36 írta heo » Naplózva

SzG
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

TARDIS lovagja

« Válasz #4372 Dátum: 12 júl 27, 05:15:49 »

Jó reggelt mindenkinek!

Ti meg meddig beszélgettetek?(költői kérdés) Én minden évbe megyek Miskolcra és ti nem is szóltatok, hogy ennyien vagytok Miskolciak? A kajás dolgot meg nagyon köszönöm már nem úgy tekintek ezekre az ételekre mint azelőtt. (irónia)Pedig pont tegnap ettem Kebabot.
Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
Kouga Genki-sensei
Újonc
*

« Válasz #4373 Dátum: 12 júl 27, 10:34:15 »

Jó reggelt neked is! WTF?Én nem vagyok miskolci. Faceg, de sebaj! A lényeg, hogy jó reggelt mindenkinek!!
Naplózva

私と一緒に混乱しないでください!
Đestri
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.

« Válasz #4374 Dátum: 12 júl 27, 10:58:43 »

naa most kelltem Nevet a sok kocka Nyelvesít mondjuk így belegondolva mennyi dolog is van Miskolcon...szinte már fel se tűnik annyira megszokta az ember :o olyan átlagos dolgoknak tünnek és a jobban bele gondolk.kb. tényleg látni valók Mosolyog az avason ameg...kis boltok egymás mellet van vagy 6 pékség vgy 5 abból 2 egymás mellett szinte(egy kis éjjel nappali közte)szóval...van bolt...xd cbd interspár tesco(nagy!)aszem cora is...gyógyszer tárak stb. és ez csak az AVAS!!!:DD
Naplózva

Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #4375 Dátum: 12 júl 27, 11:19:21 »

Sok dolog van az biztos. (Cora csak a Pesti úton van, az meg már bőven Görömböly. Igazából a Tesco Avas is Hejőcsaba része lenne már. Nevet Abbahagytam.)
Sokan azt mondják, hogy csak egy lepusztult gyárváros, de ez csak némelyik részére igaz. ikszdé

Reggelt? Már az ebédet is megfőztem.  Kúl
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4376 Dátum: 12 júl 27, 11:44:28 »

Jó reggelt! Mosolyog

Tegnap én kettőkor bealudtam Nevet
Hát nem tudom, már nem is számít Mosolyog Azóta hála apámnak könyvtárjegyem sincs oda xD. (könyvestül nem adta vissza  Technikai KO )

Csak tudnám mire tartjuk a macskánk, egy legyet nem képes elkapni  >.<#
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 27, 11:46:55 írta Lilus » Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #4377 Dátum: 12 júl 27, 12:25:42 »

Mamáéknál a macskák pókot esznek. Ügyes cicák, olyan büszke vagyok rájuk. Q.Q Nevet
Hú, én olyan fél 3 körül aludtam el, keltem 11-kor... Közben felébredtem 4-kor, 7-kor és 9-kor. 4-kor még ment a buli a szomszédban, na mondom jól elvannak. :'D
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
SzG
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

TARDIS lovagja

« Válasz #4378 Dátum: 12 júl 27, 12:27:24 »

A Corát már megvette az Auchan. na ma megtaláltam egy olyan dolgot amit már régóta keresek. A gépem helyét zabáló dolgokat. Valami hülye azt hiszi, hogy a gépem egy tároló pedig óriásit tévedett mivel azzal, hogy engem fogott ki nagyobb hibát el el sem követhetett volna. Szólnom kéne a rendőröknek, hogy pár barom azt hiszi, hogy csak úgy teleteheti a gépem a saját hülyeségeivel.  
Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #4379 Dátum: 12 júl 27, 12:34:06 »

Azért ez így nem igaz. A magyar részét adta el az a francia érdekcsoport akik kivonulnak a magyar piacról, ugyanígy eladják majd a Profit meg a Matchot is.

Érdekes faterod van Lillus. A macska tart titeket, szerintem ő így gondolja. Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 290 291 [292] 293 294 ... 960
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins