24 nov 15, 04:52:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 960
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 9  (Megtekintve 1171922 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
mugen
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #795 Dátum: 12 máj 16, 20:36:48 »

hanii
Gratulálok!

hát az biztos hogy nem lehet egy leányálom "egy suliba járni a szüleiddel"!
Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #796 Dátum: 12 máj 16, 20:40:34 »

Ej te kis bújkálos, miért lettél rejtve... LÁTLAK!  Be van tépve
Ez nagy hiba, mond meg a szüleidnek, higy ne csak a rosszat vegyék észre mert rohadtul nem fair veled szemben. Nem az, hogy jutalmat kapj ha 5öst kapsz, de ha már lecsesznek, mikor kb egy 4est viszel haza, akkor mondják hogy "gratulálok" vagy valamit.... Én nem nagyon értem az ilyesmi felfogást.  Neeem Szerencsére a szüleim etéren sose stresszeltek, vagyis nem b*sztattak, hogy csak 5öst hozzak haza...
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 16, 20:43:17 írta Minagi » Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #797 Dátum: 12 máj 16, 20:50:06 »

Ez ember függő, ha az ember szülei tanárok és véletlenül abba a suliba ahova jársz, akkor vmiért megkövetelik hogy szín ötös legyél.
Tőlem se várták el mert tudták hogy annyira lusta vagyok hogy úgyse fogok egész nap könyveket bújni.

Ha könyveket lapozok hát azok sem tankönyvek, inkább vmi jó regény... a tankönyveket csak addig szeretem amig olyan friss új szaga van és nincs használatba véve!  Kiröhög
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 16, 20:50:43 írta Morause » Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #798 Dátum: 12 máj 16, 21:10:00 »

Köszönöm szépen a gratulációkat. Nevet És igen ezt meg kell ünnepelni, már ittam mazsolabort. ikszdé És köszi a magyarázó versenyre való nevezést,nincs kizárva hogy én nyerek. xD Flexi, tudom mit érzel. Nekem is anya régen a suliban dolgozott, de olyan sok mindent nem tudott meg, mivel akkor én még alsós voltam és nem csináltam hülyeségeket. Most viszont mivel a mamám is ott tanított és még mindig jóban van pár volt kollégájával így a nyugdíjba vonulás után is, mindig tájékozódik a suliban zajló eseményekről. Már csak idő kérdése, hogy mikor fog informálódni arról a nagyon jól sikerült biosz tz-ről... >.<#
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Pacee
Akadémiai tanár
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Warning! This animal is dangerous!

« Válasz #799 Dátum: 12 máj 17, 14:06:24 »

Juhuhúúú, holnap osztálykirándulás Nevet Budap,est vigyázz jövünk ikszdé már várom Nyelvesít jó lesz
Naplózva

\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #800 Dátum: 12 máj 17, 14:07:18 »

Jó mulatást. Mit fogtok csinálni Pesten?O.o
Naplózva

Pacee
Akadémiai tanár
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Warning! This animal is dangerous!

« Válasz #801 Dátum: 12 máj 17, 14:39:05 »

fúúú Nevet nagyon sokmindent Nevet pl szombaton 4óra vidámpark *.* ikszdé meg megyünk pár múzeumba is meg városnézés meg vasárnap Visegrád... bobozás a vár meg ilyenek Nevet
Naplózva

\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #802 Dátum: 12 máj 17, 14:41:46 »

Uuuuhhhh..irigyellek...Ha vége a vizsgaidőszaknak én is elmegyek bobozni valahova a város környékére...
De addig meg alig várom, hogy kiszabaduljak Pestről és elutazzak az ország egyik legélhetetlenebb városába...
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #803 Dátum: 12 máj 17, 14:44:21 »

Nem mondod? El jössz hozzám Visegrádra? Süssek neked/nektek sütit? ikszdé

Morita, szurkolok neked, hamarosan úgy is vége az egésznek erre az évre.
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #804 Dátum: 12 máj 17, 14:53:19 »

Noemimivel anno mi is úgy találkoztunk, hogy én o.kiránduláson voltam Esztergomban és megbeszéltük, hogy akkor fussunk össze. Nevet

Lakótársam anyuja itt van és kitakarított. Ami tök jó lenne, ha a takarítás miatt nem lenne tök opálos a tükör, a szemetest nem tömte volna annyira tele, hogy nem lehet így levinni és nem lenne szanaszéjjel mindenféle izé a házban... Inkább ne takarított volna...
Naplózva
Beatreex
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."

« Válasz #805 Dátum: 12 máj 17, 14:54:14 »

Pacee, jó kirándulást! Mosolyog Én is úgy elmennék már valahova >.<#

Uhh, ma matekon úgy fölhúztam magam >.<# Tegnap egész délután tanultam erre a dogára, mert most úgy állok matekból, hogy éppenhogy 5-ös vagyok, ha akár csak 4-est írok akkor annyi az évvégi 5-ösnek. Szóval egész délután tanultam, ma megírtam a dogát, és hát alaposan megszenvedtem vele, de még pont volt időm kijavítani az egyik feladatot amit elrontottam. A tanár ott helyben kijavította a dogákat, és az enyém 5 alá lett. Ezaz, mondom! Egy kő esett le a szívemről. Na De! Az osztály nagy részének 1-es lett, szóval a tanár volt olyan jó fej, hogy nem írja be a jegyeket, még a jókat sem, hanem majd hétfőn újraírjuk... Hát köszönöm szépen. A tanár is tiszta ideg volt, hogy neki jövő héten már nem lesz ideje dogákat javítani, meg érettségi, meg tudom is én mi... Amikor utoljára ilyen idegbeteg fejjel láttam, akkor a másnapi dolgozatnál jó nehéz kérdésekkel szívatott minket... És hajthatok az 5-ösért. Megint.
Naplózva

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling

"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #806 Dátum: 12 máj 17, 15:01:15 »

Basszus ilyen nincs. Jó persze az osztály nagy része gondolom örült, de akkor miért nem csinálta azt hoyg akinek 5 lett annak beírta és jövőhéten már nem kell írniuk, így neki is könnyebb lett volna, nem? Sok sikert a következő dogához Beatreex.

Noemivel anno dumáltam (bár lehet ő már nem is emlékszik rám  Johhny Depi mert megtudta hogy Visegrádon lakom) egyébként simán áttudnék ugrani arra fele amerre ő lakik.

Csak jót akart az anyuka... vagy inkább még több munkát adott neked. -.-'

Én a múlthéten voltam a bátyámnál. Levettem a cipőm, mert utálok cipőben mászkálni, megyek két lépést körülbelül, és máris tiszta fekete a lábam, annyira nem takarít. Mondom a héten ha segít takarítok vele, erre: De hát mostam egyszer, a többi a te dolgod.  Szerencse
Naplózva

Beatreex
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."

« Válasz #807 Dátum: 12 máj 17, 15:06:03 »

Minagi, köszi, remélem sikerül megint 5-re megírnom Mosolyog Egyébként én is pont ezt mondtam a barátnőmnek, hogy miért nem csak azok írnak akiknek rossz lett, a tanárnak is kevesebbet kéne javítania... De engem az zavar a legjobban, hogy a többiek nem azért nem tudták megírni, mert hülyék megérteni a tananyagot, hanem mert egyszerűen "nincs kedvük tanulni". Remek.
Naplózva

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling

"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #808 Dátum: 12 máj 17, 16:36:15 »

És akkor te most az ilyen lusta piócák miatt szívsz, ez nagyon nem fair egyébként a tanárodtól. Egy tanárnak észre kellene vennie az ilyen dolgokat, de ezek szerint pocsék a felfogóképessége.
Meg mi az, hogy nem írja be, csak mert sok egyes lett? ikszdé Ilyen jószívű, buta tanár a világon nincs. Én legalábbis még soha nem akadtam össze ilyennel iskolás éveim során. Nem tudom, hogy irigyeljem tőled, Beatreex, vagy inkább sajnáljalak, amiért van. Talán az utóbbi, mert te jobb matekos lehetsz az átlagnál, így az ilyen jótékonysági akciókból te mindig kedvezőtlenül jössz ki. :S

Visegrád töök szép város, de irigyellek, Mini, amiért ott lakhatsz. Nevet Közel van Pest, van váratok, van Dunátok, vannak szép hegyeitek, ott van Pest... Nevet
Morita, nem szereted a szülővárosod?

Ó, és Péjszi, majd részletes élménybeszámolót kérek, már olyan rég voltam Pesten, hogy... hogy nem is emlékszem, mikor. Szomorú Viszont általánosban mindig untam, mert a drága osztályfőnök állandóan oda vitt minket, minden-egyes-rohadt-évben... Máshol nem is kirándultunk az általánosban. ikszdé Aztán középiskolában kifogtuk a tanári gárda legőrültebb, egyben legvagányabb tagját, aki elvitt minket elsőben egy erdei túrára, éjszaka! Tök sötétben mentünk, még el is estünk néhányszor (no, nem az első alkoholos élmény befolyásoltsága miatt Nyelvesít ), aztán hajnali 5 körül értünk vissza a táborba. Kövi évben meg kenuztunk a Tiszán, ah, az valami fenomenális volt. Főleg, hogy senki nem borult bele a szőke folyóba, pedig milyen vicces lett volna. xD
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #809 Dátum: 12 máj 17, 16:42:13 »

Dehogyisnem szeretem én, de attól még élhetetlen. Nincsenek munkahelyek, iskolák, a fiatalság lelép onnan, de erről nem tehet senki sem...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 960
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins