24 nov 15, 17:47:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 960
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 9  (Megtekintve 1172641 alkalommal)
0 Felhasználó és 24 vendég van a témában
drszabi
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #615 Dátum: 12 máj 12, 21:04:00 »

Hát én is megismerkednék szívesen itt szinte mindenkivel, aki ebben a  duma topic-ban tevékenykedik mostanában, és így megismerkedtünk valamennyire.
De vannak még mások is. Hmm soroljak  Gondolkozik Á inkább nem, mert véletlenül kihagyok valakit. ikszdé

Példakép? Háát nem is tudom. Sok ember van, akit tisztelek valamiért, de nem tom, nincs kifejezetten példaképem, akire hasonlítani szeretnék.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #616 Dátum: 12 máj 12, 21:09:48 »

Persze, engem meg se említesz. Durci Ennyit érek neked jólvan... Holnap nem kapsz ebédet! ikszdé
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
SzG
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

TARDIS lovagja

« Válasz #617 Dátum: 12 máj 12, 21:11:32 »

Egy kis segítségre volna szükségem ! Ha leszedtem egy feliratot az oldalról akkor azt hogyan tudom összeilleszteni a leszedett filmel , vagy mit tudok tenni hogy a film és a felirat ne külön legyen ?   Mosolyog

Vlc-re csak ráhúzod az a leggyorsabb viszont nem égeti rá a feliratot. Én még a Submerge-t használom.

Példaképem több van egyik David Tenannt mert gyerekkorában sokat nézte a Doctor who-t és nagy álma volt, hogy ő legyen a Doktor és hát bejött neki. Rajtakívül vannak még egy páran a listámba de azért őt írtam mert hasonlít Naruto-ra ezzel az álmai valóraváltásával.
Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #618 Dátum: 12 máj 12, 21:21:42 »

Hmm hanii. Tudtam, hogy téged külön oda kéne írni. De akkor mit szólnának a többiek? ikszdé Na jó megpróbálom akk összeszedni, de ha valakit kihagyok, az a feleségemnek panaszoljon. Hanii, Nikuccia, Flexi, Beatreex, Zizi, SzG én ide veszlek örülj ikszdé, heo, Stance, Lilus, TsunadeHime, gman, Péjszi, Kallen. Ha kihagytam valakit mégis, akk sorry, de én mindenkivel elvok ikszdé  Nevet
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #619 Dátum: 12 máj 12, 21:52:02 »

én én én én! én seholsevagyok Szomorú ikszdé
pedig én olyan kedves és aranyos vagyok... na meg most úgy látom kicsit én központú ikszdé
én nagyon sok emberrel szívesen találkoznék.... de szerencsére már elég sokkal találkoztam innen... mondjuk az már régen volt... Ritával már pl. 4 éve volt az 1. randink... és még azóta is ég a tűz ikszdé mostanában még le is szokott itatni, hogy aztán felvigyen magához Hmm? Pirul xD
Titeket srácok viszont sajnos mivel keveset tusok itt időzni, meg meg is változtak a dolgok, nem igazán tudom úgy megismerni, épp úgy ahogy ti se engem...

Am hogy mi a kedvenc piám... Nem tudom ezen még sose gondolkoztam... imádom pl. a swiming pool nevű koktélt *___* de a jó borokat is... meg a vodka narancsot (de azt rostosan) és a tequilát ikszdé (koktélozni viszont úgy ált. szeretek... főleg ha 9 előtt kóstolgatom a Morisons ital lapját xD)

Az élményeim közül meg mind kedves a számomra, hisz mind az által ami valaha történt velem jutottam oda ahol most vagyok (uh hogy ez de sablon lett xD)
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #620 Dátum: 12 máj 12, 22:19:59 »

Huhh azta pár órája megnyitottam a fórumot, elmentem fanfictiont olvasni és most hát nem kicsit olvastam mire végigértem. Nevet
És happy vagyok hogy valaki velem is szívesen megismerkedne =) Én mindannyiótokat nagyon szívesen megismerném élőben, hiszen már pár hónapja táncolok az idegeiteken ikszdé
Kedvenc italom a kóla. Nyelvesít *.*
Itt még mindig nincs semmi vihar csak meleg. Szolnokon semmi nincsen soha szinte.
Naplózva
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #621 Dátum: 12 máj 12, 22:21:56 »

ez most jutott eszembe
vmék nap amelyik nap nem voltam suliban reggel nem ettem mert levittem haverom kutyájával megsétáltatni a haveromXD kinált horvát házipálesszel meg lengyel sörrel én meg mondom oké megittam azt ott vigyorog hogy berugok majd...nem lett semmi,erre mondta,hogy igazi magyar reggel10kor igy inditXD
Mennyi hülyeséget tud csinálni az ember!

lew
én is nov9.én születtemXDmekkora jó már Nevet

lilus
milyen fórumot?
Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #622 Dátum: 12 máj 12, 22:28:42 »

Mugen ezt a fórumot ikszdé mert épp hazaértem, csak aztán elfelejtettem, hogy mit akartam itt csinálni meg play stationoztem stb... ikszdé

Morbid leszek de én a tizedik születésnapomra világraszóló tüzijátékot kaptam úgymond x") (szeptember 11)
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 12, 22:29:28 írta Lilus » Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #623 Dátum: 12 máj 12, 22:31:09 »

őszintén szólva tényleg elég morbid volt
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #624 Dátum: 12 máj 12, 22:34:08 »

ikszdé Hát nemrég olvastam én is végig. Az elején voltak nagyon jó kis storyk, vagy nem tom, lehet azért, mert mostanába én is beírkálok, vagy csak mert akkor egyben olvastam, de a régiek jobban tetszettek. Már ha erre a fanfictionra gondoltál http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=6107.0. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 12, 22:34:50 írta drszabi » Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #625 Dátum: 12 máj 12, 22:36:47 »

Ja nem én nem itt olvastam. Nevet De bizonyára jó volt ez is Nevet
Sajnálom a morbidságot amúgy én nem örülök neki mielőtt azt hinné bárki Pirul
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #626 Dátum: 12 máj 12, 22:55:32 »

Késő bánat a CIA már tuti nyomoz utánad mint terrorista szimpatizáns Nyelvesít
Ám sztem nem volt annyira morbid, bár én amúgy is a feketébb humort szeretem.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
hanii
Uchiha Madara
*

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #627 Dátum: 12 máj 12, 22:58:30 »

Gyorsan gyorsan, amíg nincs éjfél.. Észrevettem véletlen, hogy Gabesznak ma van a szülinapja. smirksweat
Nagyon boldog szülinapot! Boldog Születésnapot! Jobb később, mint soha. Nevet

Morbid volt, de amúgy nekem is tetszett. (:
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #628 Dátum: 12 máj 12, 23:08:35 »

lilus
előző kettővel értek eggyet.Nevet
mondjuk én szeretem, a piroteknikát,szilveszterkor bevásároltam utobbi 3 évben kivéve idén és kisérletztem,egyszer egy rakétányi hatóanyag telibenyomta az ujjam és leszedte a bőrt és a hust is eléggé,vices voltXDD 1hónapig folyton felszakadt és fájt:DD
voltak még ilyen vicces dolgok Nevet

micsudi
"fekete humor"hmmm,rasszizmust érzek a levegőben....
Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #629 Dátum: 12 máj 12, 23:14:31 »

Semmi köze ahhoz. Ez simán a halállal és szörnyűségekkel való viccelődés.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Oldalak: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 960
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins