24 nov 11, 13:49:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 117 118 [119] 120 121 ... 960
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 9  (Megtekintve 1169229 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Sasuke 97
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1770 Dátum: 12 jún 03, 20:21:31 »

Jól fut az elismerem.... és ált. megy is neki minden kivéve pl. a talaj torna és az ugráló kötél Mosolyog  am a kúpert énis Nevet
Naplózva

\If you are a guild, take care of your friends. That is all I have to say.\- Natsu Dragneel
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #1771 Dátum: 12 jún 03, 20:26:00 »

Uh én tavaly kifutottam a belemet. ikszdé Kétszer is lefutottam, mert elsőre 4-est akart adni. Mondjuk úgy futottam, hogy az elején-ahogy tanácsolja mindenki-tartalékoltam az erőmet a végére.
De hiába tettem, mert hiába nem futottam nagyon gyorsan, a végén már ígyse úgyse volt erőm felpörögni. Viszont még bírtam volna futni.
Másodjára már az elejétől kezdve szinte úgy futottam ahogy csak bírtam, na jó ez túlzás, de a végén már tényleg így volt.
De ennek a végén már nem is maradt semmi erőm, megvoltam halva már a fele óta ikszdé de mégis futottam, a végén meg megkaptam az 5-öst.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 03, 20:28:03 írta drszabi » Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Sasuke 97
Chuunin
*

« Válasz #1772 Dátum: 12 jún 03, 20:28:10 »

nálunk csak olyan volt hogy középen volt egy labda és bevoltunk számozva és amikor a tanár mondta a számokat a labdát vissza kellett vinni a saját térfelünkre (két térfélre voltunk ugye osztva) és a labdát bárhogyan visszalehetett vinni szal akár úgyis hogy húzod a másik csapatban lévőket Nevet
Naplózva

\If you are a guild, take care of your friends. That is all I have to say.\- Natsu Dragneel
Sasuke 97
Chuunin
*

« Válasz #1773 Dátum: 12 jún 03, 20:29:49 »

csalni én úszáson szoktam Nevet mindig 1-2 hosszal kevesebbet úszok xd
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #1774 Dátum: 12 jún 03, 20:30:55 »

Nálunk is volt akik csaltak, a kör végén bekellet mindig mondani, hogy hanyadik. És mintha ő azzal a kopasz fejével mindenkiét megtudta volna jegyezni... xD
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #1775 Dátum: 12 jún 03, 20:32:18 »

Nálunk nem kúper van, hanem a feneketlen tó körül futunk 3 kört... A végére egy kicsit ki voltam... Am én olyan vagyok hogy 10 lépés mulva már szuszogot, de aztán gyorsan rendbe jövök Nevet
Úszásnál az egyik osztálytársam olyan számot mondott ami annyira irreális volt, mivel a gyerek alig tud úszni...
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
Morause
Vendég
« Válasz #1776 Dátum: 12 jún 03, 20:35:05 »

Úristen a 12 perc Mosolyog... 1000 éve nem futottam olyat suliba (lehet nem ártott volna) bár sosem tudtam végig futni amikor kellet, a tüdőm nem hosszútávra van kitalálva. Bár még így is alkalmas voltam arra hogy atlétika versenyeken részt vegyek és érmeket is hozzak haza legfőképpen aranyat!
Összesen van 12 ebből 6 arany, 4 ezüst, 2 bronz, és mindegyiknek megvan a maga kis története! Mosolyog ohh régi szép emlékek, hirtelen kedvem támadt nosztalgiázni.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 03, 20:38:01 írta Morause » Naplózva
SzG
Osztag Vezető
*

TARDIS lovagja

« Válasz #1777 Dátum: 12 jún 03, 20:37:13 »

Nálunk 2000m volt. +200m+60m+400m és stb. Én mindig is utáltam futni egyszerűen a génjeim ilyenek. Rövidtávon tudok futni de ha túl rövid akkor nincs elég időm ha hosszú akkor elfáradok.
Micsoda egy csaló bagázs! ikszdé  Én mindig is becsületes voltam. (bűvészként én mondom másra, hogy csal)  Faceg
Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #1778 Dátum: 12 jún 03, 20:38:20 »

Nekem akár mien hihetetlen fociból vannak érmeim Nevet
Én lassan megyek lefekvéshez készülődni, ami a nővéremmel való dumával együtt kb 2 órát vesz igénybe Nevet úgy hogy jó éjszakát mindenkinek Nevet
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #1779 Dátum: 12 jún 03, 20:39:35 »

Csak 160? ikszdé Az nem rossz amúgy, annyit én se tok sztem főleg nem 4 perc alatt. Mondjuk itthon így időkorlát nélkül régen 130akat tudtam csinálni, de mostanában nem próbálgattam. Nevet

Morause: Az jó. Én sose mentem semmi versenyre. ikszdé Szörnyen lusta vagyok hozzá. Vagyis talán 1-2-n voltam ,de csak mert kötelező volt, és ez nem is sport volt. Mondjuk nem is tudás ikszdé inkább hülyéskedés lett a vége ezeknek.
Naplózva

Beatreex
ANBU újonc
*

"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."

« Válasz #1780 Dátum: 12 jún 03, 20:41:25 »

Nálunk is régen 2000 méteres futás volt... Szívből utáltam. ikszdé Ráadásul a tanár mindig felírta, hogy mennyi idő alatt futod le, és ha a következő mérésnél nem teljesítettél jobban mint az előző futásnál, akkor addig kellett újrafutnod, amíg nem sikerült. >.<# Nekem szerencsém volt, mert mindig jobbat futottam (de volt hogy csak 2 másodperccel Nevet ). Az egyik barátnőmnek viszont 3x is újra kellett futnia.
Ja, és kislabdahajításban is béna voltam. Az egyetlen vigaszom az volt, hogy volt egy fiú, aki még nálam is kisebbet dobott.
Naplózva

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling

"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
Sasuke 97
Chuunin
*

« Válasz #1781 Dátum: 12 jún 03, 20:43:52 »

Kislabda dobás... nem vagyok olyan rossz belőle de olyan jó sem :DD
Felülés.. minimumot teljesítem az 5öshöz de aztán kész vagyok Nevet nem vagyok vmi jó a felülésnél Nevet
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #1782 Dátum: 12 jún 03, 20:49:20 »

drszabi Hát ja van is sport versennyel kapcsolatos kedvenc emlékem... mielőtt belekezdek kicsit fényezem magam hogy annak idején szélvész voltam rövidtávon (körzet legjobbja) Nyelvesít illetve a távolba ugrásom volt ami szintén óriási volt.

Egyszer rengeteg csapat közt a körzetin, a csapatunk fölényesen nyerte az aranyt és volt 1 érem, meg volt egyéni pontozás amin én voltam a 2. helyezett és a csapattársam volt az 1. mivel neki meg a kislabda hajítása volt brutális... annyira nagyot dobot hogyha átlagba mi 40 méterig tudtuk akkor ő meg 60-70. Nem azért mert erős volt, csak jó volt a technikája amit egyszerűen nem lehetett utánozni (persze ereje is volt).
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1783 Dátum: 12 jún 03, 20:50:11 »

Épp, hogy mugen eltávozott körünkből, és máris újabb jelentkező szeretné a kardom alá hajtani a fejét? :/

Akkor megkérném Sasuke 97 nevű felhasználót, hogy mielőtt újabb hozzászólást írna bármelyik témába, olvassa el  a Fórumszabályzatot, és kezdje is el betartani. Egyenlőre annyira vészes dolgok nem voltak, csak kisebbek (duplaposzt, értelmetlen chat szerű hszek), de azért ne éljük bele magunkat.

Továbbá,
megkérném Sasuke 97-et és Lina Lisana-t, hogy a csak kettőjükre tartozó, fórumon kívüli életüket ne itt beszéljék meg. Ez egy nyilvános fórum, nem magán chatszoba.

Köszönöm az együttműködéseteket.

Moderátor
Naplózva
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #1784 Dátum: 12 jún 03, 20:53:27 »

Szegény fiatalok, mozogniuk kellett, de sajnállak titeket. Nevet Futni a legjobb mozgásforma a világon. Mikor felveszem a cipőt, bemelegítek, ha olyan kedvem van, néha beteszem a zenét, elindulok... a világ egyszerűen megszűnik létezni, a problémákat magam mögött hagyom, amint haladok előre, és csak futok, futok. Fantasztikus, én imádok futni. Mosolyog A héten nem tudtam elmenni egyszer sem, de holnap már lesz időm és erőm is.
És úszni is csodálatos, főleg tengerben, alattad medúzákkal. Nevet Én nem értem, mi bajotok van ezekkel a dolgokkal, mit csináltatok akkor tesi órákon? Beszélgettetek a tesiről? Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 117 118 [119] 120 121 ... 960
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins