Eszter4
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
Sajt.
|
 |
« Válasz #13035 Dátum: 13 feb 01, 22:26:02 » |
|
Nekem mind a kettő van (msn, skype), bár egyiket sem használom. Facebookon ki van kapcsolva a chat, max akkor megyek fel, ha el kell kérnem a leckét valakitől... Errr... nem az én világom.xD Bár apa beszerelte a vebkamerát és még életképes is, én csak egyszer használtam. 
|
|
|
Naplózva
|
"Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt!"
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #13036 Dátum: 13 feb 01, 22:27:45 » |
|
Régen msn-eztem ma meg még a facebbokra is csak néha megyek fel ténylegesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #13037 Dátum: 13 feb 01, 22:30:01 » |
|
Én csak msn-t hazsnálom, bár skypom is van. Nincs olyan más játék amit oylan intenzíven tudnék gyűlölni mint a puzzlet 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Eszter4
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
Sajt.
|
 |
« Válasz #13038 Dátum: 13 feb 01, 22:36:02 » |
|
Pff, ilyen az én szerencsém...  Amúgy a legáltaláosabb elfoglaltságomat így hívom: "ágyondöglökroncsolomadobhártyám" És néha még értelmes gondolataim is támadnak tőle!!! 
|
|
|
Naplózva
|
"Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt!"
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #13039 Dátum: 13 feb 01, 22:41:22 » |
|
Én egyiket sem használom, de az msn legalább szólt, ha jött mailem. Emezt meg elsőre utálom, mint a timeline-t. Talán hozzászokok, mint ahhoz is, de attól még nem fogom szeretni.  Facebook chat nálam is ki van kapcsolva, csak néha lépek fel. Kiskoromban vetettem anyuval 1000 darabos, lovas puzzle-öket, de egyet sem raktam ki szerintem, félúton beleuntam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #13040 Dátum: 13 feb 01, 22:43:09 » |
|
én tegnap töltöttem le a skypeot... 2 ismerősöm van eddig rajta 
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #13041 Dátum: 13 feb 01, 23:06:22 » |
|
Csakhogy az enyémen táncoló Disney hercegnők vannak, bezony.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #13042 Dátum: 13 feb 01, 23:09:20 » |
|
Mármint hogy a puzzle-n?  Ajj az MSN is csak foglalja a gépem úgyse használom lekéne törölni.  Csak 2 ember van rajta, az 1ikkel facebookon beszélek a másik meg hónapok óta be se lépett. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #13043 Dátum: 13 feb 01, 23:12:07 » |
|
Saját ruhájukban vagy az arany színűekben már?  Ha jól emlékszem akkor van egy hófehérkés puzzle-öm de nem raktam ki sokszor. Nem a legjobb és amúgy sem volt a kedvencem sosem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #13044 Dátum: 13 feb 01, 23:15:53 » |
|
Leszedtem a skype-ot, az meg automatikusan törölte az msn-t a gépemről...
Mivan?  Az igencsak érdekes lenne, nem néztél el valamit?  Amúgy az msn egy nagy kupac kaki, szóval én már töröltem magam, semmi értelme. Csak skype-ot használok. Puzzle. Én szeretem. Meg szüleim is imádják. Nekem a szobámban a falon fent van 3db sima 1000 darabos és egy 500 darabos kerek formátumú. Az alagsorban meg van a falon egy 2000 darabos meg egy 1000 darabos ilyen szélesvásznú forma.  Nem tudom, hogy van-e még. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 01, 23:23:05 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #13046 Dátum: 13 feb 01, 23:52:28 » |
|
Sisi-t én is szerettem. Saphira.. erről te ugrottál be, vajon miért?  Noh, good night all.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #13047 Dátum: 13 feb 01, 23:55:11 » |
|
Nálam ha csak is hercegnősről beszélünk akkor a Kis Hableány az első, ha egész disneyt nézzük akkor az Aladdin. Nem tudom megunni.
Jó kis jelenet. Még sosem láttam a filmet de azt mondták hogy jó lett. (Szép munka Don Bluth) Sisit néztem de már sokra nem emlékszem belőle csak arra hogy nagyon kedves volt, és sokat játszódott Magyarországon.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 01, 23:56:28 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #13048 Dátum: 13 feb 02, 00:08:12 » |
|
Ritli, ne nézz hülyének.  Az msn kiírta, hogy töltsem le a skype-ot, mert ha nem, elvesznek a kapcsolataim miután a live megszűnik. Így is tettem; leszedtem, installáltam, és azóta nincs windows live messenger a gépemen. Végignyálaztam a meghajtókat, a startmenüt, és a keresés sem találja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #13049 Dátum: 13 feb 02, 00:21:17 » |
|
Mert az egész msn "elskypesodott" vagy mi. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
|