25 máj 19, 21:59:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 389 390 [391] 392 393 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 961258 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Lina Lisana
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #5850 Dátum: 12 jún 15, 12:49:35 »

Megetted? Hogyan? Mond el légyszi Mosolyog Fel kell készülnöm ha vele akarok menni Nevet bár lehet, hogy előbb azt kéne megtanulnom, hogy hogyan véggyem meg a csokimat Nevet Mester siess kezdem kezdőnek érezni magam Szomorú
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #5851 Dátum: 12 jún 15, 14:13:13 »

Saba chan, most, hogy kiírtad már biztosan tudja, hogy megetted a csokiját. >.<#
Amúgy, nyugi Lisa, jól vagyok, nem tört össze semmim. Pontosan
STM elől a csokit csak úgy lehet megmenteni, ha 1) a cipődbe rejted és végig futsz. 2) Ritli sütijével eltereled a figyelmét a csokiról. A 2. verzió optimálisabb mind2 fél számára. Nevet
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #5852 Dátum: 12 jún 15, 14:16:38 »

Hőő miről meséljek? Nem tudom mire gondolsz STM. Talán arról, hogy egyszer megettél félig? Nevet Vagyis a fejemet kivéve. Csak, hogy tudd, akkor hagytam magam, hogy ne keltsek még rosszabb benyomást.  Ördögi
Na jó, nem. Vagyis igen, nem támadtam, de amúgy se tudtalak volna elpusztítani nyilván. Egyébként a falról leugrás és felmászás szép volt, jó kis lépcső, lassan megtaníthatom a repülést. Nevet Vagyis talán kezdhetjük is, ha visszajöttetek a marsról. A speciális edzésre elkísérjelek, mint céltábla titeket STM?
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5853 Dátum: 12 jún 15, 14:51:56 »

Ja, nem, egyszerűbben ment a dolog: valamiért éppen kerestem, de csak a csokiraktárát taáltam meg, és ha már ott voltam megettem pár táblát. De nem kell félteni, ő még a fából is vaskrikát csokit tud csinálni. A kezdőknek meg ott van a másik két verzió ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 15, 14:52:45 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5854 Dátum: 12 jún 15, 15:05:17 »

Nem arról. :O
Arról a másik dologról, de midnegy. Akkor ne meséld el. Igazából tulajdonképpen cswak arra giondoltam, menyire bejött a namek-íz. Amúgy tusdom, hoyg nem támadtál. Menekülni azért próbáltál, de gondolom az is ment volna jobban. Úgy értem, az az egy darab kitérési próbálkozás elég gyenge votl, tudsz te jobbat is. Pontosan emlékszem. De a lényeg, hogy tök finom vagy, és sonkás ízesítésben még jobb lehet. Erre ez a kislány itt kötekedik is még velem, mintha nem lenne elég ellenállni, hogy a rokonságára való tekintettel ne egyem meg, nem, ő még bosszant is. De midnegy, ksilányokat enni alapból is ellentmond az elveimnek, de ő anynira finom lehet, és oylan bosszantó :O
ÉS persze jöhetsz, ha akarsz.

Sabaku, neked szabad enned a csokimból. Sőt, kb. bárkinek. De a Marson összevissza annyi csoki lesz összesen, nem pazarolhatom másokra. Mondjuk, ha megtiltanám sem érdekelne, túlságosan pánk vagy te ahhoz.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 15, 15:06:02 írta STM » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5855 Dátum: 12 jún 15, 19:13:29 »

Ha nem akarsz kislányokat enni, várd meg amíg megnő ikszdé De addik az unokahúgom csak megizmosodik annyira, hogy legalább lelépni le tudjon előled.... bár látott már valaha féreglyukat?

Nem a Maron építetted azt a csokitároló hangárt? Beleférne kétszer a Halálcsillag.. de ezek szerint az a Titán volt...ööööö Punker
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #5856 Dátum: 12 jún 15, 19:24:41 »

Mi, hogy azt a raktárad találtad meg?  Wátdöfákk
Mit kerestél te ott? Azt hittem, csak valami kisebbet. Öhm, izé, és, csak csokit találtál, igaz? Semmi mást? Úgy értem... á, mindgey. Mondjuk, a  végső csokiraktárom lelepleződésének sem örülök, az a hely amolyan tartalékot szolgál egy esetleges világméretű válság esetére, amikor leáll az édességgyártás, és egyéb kellemetlenségek is felmerülnek, és ahová leléphetek addig lazulni. Most költöztethetem át az egész cuccot, mielőtt totál kifosztod. Remek.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5857 Dátum: 12 jún 15, 19:37:17 »

Hát... nem, 'semmi' mást... Hümm-hümm
De, ezt már rég ismertem, csak kiment a fejemből...és nyugodtan átcuccolhatsz, úgy is az összes bolygón/világon ismerem a csokitartó lyukaid. Bár ötülnék ha otthagynád, a Mars közelebb van a Jupiter meg a Szatrurnusz holdjainál, egyszerűbb odajutni. És ha nem unm el magam annyira az autazésba, kevesebbet eszek meg, ugye. De am egyiket se fosztottam ki, szerencsédre, bár csak azért, mert mostanába a sós dolgokra vagyok rákattanva valamiért...
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #5858 Dátum: 12 jún 15, 19:50:22 »

Itt a földön már észrevettem, hoyg olálkodtál pár helyen.. de elnéztem, végülis kit zavar. Ott viszont nem szívesen veszem, ha zavarkolódsz. Mondjuk.. ja.. végülis nem vagyok én oylan önző, végül is mindegy. Szolgált ki magad abból a 'semmiből' is. Amúgy ahány különböző célú kúriát fenntartok én mindenfelé, meglepő lenne, ha nem futnának néhányan néhányba néha-néha néhanapján bele. AMit nagyon el akarok rejteni, arra nem fogsz rátalálni.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 15, 19:55:20 írta STM » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5859 Dátum: 12 jún 15, 19:53:55 »

Áh, tudod mikor fogok én a Marsra elmenni pár 'semmiért' és csokiét... ha olyanom van max. kifosztom a Gyojin-szigetet vagy akármi. Elmegyek a Tesoba, vagy a saját rejtekhelyemre. De azért jó érzés, ha tudom, hogy még van pár lehetőségem csokit szerezni.
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #5860 Dátum: 12 jún 15, 20:04:47 »

Igen, részben erre fel is tettem az ajánlatot. De igazából mindegy is, ha olyanod van, nyugodtan odamehetsz. Habár, van pár raktár helység, amiben örülnék, ha nem turkálnál. Elég sok dolgot tárolok ott. Mosolyog
Naplózva
Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #5861 Dátum: 12 jún 16, 10:04:01 »

Izé asszem találtam egy raktárat smirksweat Nem baj ha ettem egy kicsit? Máshoz nem nyúltam csak a csokihoz Nevet Tényleg ugye mivel csak félig vagyok namek akkor mennyire tudok regenerálódni?
Mester ez meg akar enni Ohh My God Taníts valami technikát, hogy megvédjem magam Nevet
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5862 Dátum: 12 jún 16, 10:12:04 »

Egyél sok meggyet. STM utálja a meggyet, szal ha olyan ízű leszel, nem fog megenni xD Esetleg mintegy célzásként, horhadsz meggymintás ruhákat is, akkor tudni fogja, hogy 'mérgező' vagy.
STM: Ja, tényleg sok 'dolgod' van ott... de miattuk nem fogok bolygóközi utazástokat tenni.
Naplózva

Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #5863 Dátum: 12 jún 21, 17:36:08 »

Tudom későn mondom, de üdv köztünk, Lina-chan! Nevet

Amúgy, nem látta valaki Bogit? Pár hete ment küldetésre, de én azóta sem láttam. Bár lehet, hogy jó szokásához híven nem ad magáról életjelet a feladat elvégeztével, vagy... a pókok erősebbek voltak. Azért remélem, az első verzió az ok, kár lenne érte.Lesütöttszemek
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5864 Dátum: 12 jún 21, 23:01:21 »

egy-két hét és egy bolygót pusztítok el és ha így folytatod veled együtt Ördögi
Aranyos vagy Lina, de STM még nekem is túl nagy falat, nem bírok el vele. ikszdé
Tia tanítványa vagy, elviszlek egy speciális edzésre. Lesz csoki is, de te nem kapsz belőle, az összeset én eszem meg.
Nekem se adsz belőle? Ohh My God Legalább tőled elvárnám, hogy rendesen le tudd írni a nevem... Kárpótlásul kérek csokit. :x
És én is akarok menni. Majd nyaralok addig, amíg ti edzetek. Hümm-hümm
Mester siess kezdem kezdőnek érezni magam Szomorú
Hogyhogy csak kezded? Hmm? Szerintem még tényleg kezdő vagy. (Oké, részben az én hibám, mert nincs annyi időm foglalkozni veled, de na... A korodból adódóan is kezdő vagy még.)
Amíg nincs időm sűrűbben rád nézni, addig STM tanít, ha van ideje rá. Ha nincs, akkor majd kitalálok valamit. smirksweat
Naplózva

Oldalak: 1 ... 389 390 [391] 392 393 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins