A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5385 Dátum: 12 ápr 11, 16:16:48 » |
|
Köszönöm. Véletlenül találtam a képet, de pont kapóra jött. Hátha sikerül felpezsdíteni az életet, de ahhoz a család többi tagjának is tudtára kellene adni, hogy holnap piknik lesz. Akik nem olvassák a témát, azoknak fogalmuk sincs róla. De minden egyes tagnak privát meghívót küldeni meg fura lenne, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5386 Dátum: 12 ápr 11, 16:20:33 » |
|
Hú nekem nagyon tetszik a plakát, jó munka, ügyes vagy! Én is tudok lenni természetesen, úgy hogy remélem lesznek páran. Bár nem biztos hogy végig maradok, vagy lesznek kis szünetek, de majd minden elválik. De már nagyon várom! ^.^ Egyébként nem fura ha küldesz meghívót, sőt akkor kapsz vissza jelzést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5387 Dátum: 12 ápr 11, 16:22:18 » |
|
Minden mester aki lesz az küldjön a tanítványának, minden szülő aki "eljön" az küldjön a gyerekének és fordítva is. Gondolom, de legalábbis remélem, hogy legalább páran már nem csak itt a fórumon keresztül tartják a kapcsolatot.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5388 Dátum: 12 ápr 11, 16:27:22 » |
|
Miért látszik alig a nevem?!?! Na jó, nem nem panaszkodok Csak mert hanii kérte. Amúgy király a plakát, nekem tetszik. Bár talán kicsit olvashatatlan néhol a felirat, mert hasonló mint a háttér. De én ügyes jány vagyok ezért el tudtam olvasni
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5389 Dátum: 12 ápr 11, 16:34:01 » |
|
Holnap én sem leszek itt végig, sajnos. heo, Zizinek szólsz te vagy szóljak én? Ha kinagyítod, akkor el lehet olvasni. Amúgy igen, néhol silabizálni kell, de így akkor is jobban néz ki, mintha feketén hagytam volna az egészet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #5390 Dátum: 12 ápr 11, 16:43:31 » |
|
Jó lett a plakát Tiachan ügyes vagy. A szörfölős emberke is beleillik a háttérbe. Én is kinagyítottam és úgy olvastam el. Én is tudok jönni!*-* Remélem végig itt tudok maradni.:3 Majd egyszer, csak neked megcicásodok.:3 Ha úgy megfelel. Igen, teljes mértékben.
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #5391 Dátum: 12 ápr 11, 18:21:20 » |
|
Nekem még meghívó sem kell, annyira awesome vagyok heo, be fogsz pakolni engem az állatsimogatóba? előre szólok akkor, hogy nem vállalok semmilyen felelősséget esetleges harapások illetve rúgások történtekor xD amúgy nagyon király lett a plakát. kíváncsi leszek milyen lesz az első ilyen piknik
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 11, 18:22:58 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5392 Dátum: 12 ápr 11, 18:25:10 » |
|
Ha ott leszel te is, én is megyek az állat...simogatóba... Amúgy Tia-cahn, sajnálattal közlöm, hogy nekem megint nem hozta be a plakátot xD De átmentem Chrome-ra, és ott már behozta, király lett:D
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5393 Dátum: 12 ápr 11, 18:32:21 » |
|
ha valami történne veled, amíg engem simogatsz, azért nem vállalok felelősséget tényleg hányan leszünk simizhetők? Zizi is ott lesz? STM? hanii ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5394 Dátum: 12 ápr 11, 19:05:06 » |
|
Én jövök. Mindenféleképpen. Akár éjfélig is (lehet), hogy maradhatok, mert nem megyek holnap suliba, mivel utazunk Bükfürdőre. Fuck Yeah! Egyébként - előre elnézést a tudatlanságomért - hány órára jöjjek pontosan?
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5395 Dátum: 12 ápr 11, 19:08:30 » |
|
Fuck Yeah! bocs ez kellett xD amúgy 4-re kell itt lenni, írták is xD húú én nagyon várom kíváncsi leszek ki olyan bátor, hogy bejöjjön a petsimogatóba ha heo gazdi berak akkor felveszem a cuki szarvasalakomat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 11, 19:09:38 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5396 Dátum: 12 ápr 11, 19:10:32 » |
|
Oké, köszi. Én bemegyek a petsimogatóba. Lécci Flexike, vedd fel azt a cuki cukor-sapit! (Habár fogalmad sincs, hogy mi az. xD) De ugye felveszed? Olyan cuki vagy benne!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 11, 19:11:24 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5397 Dátum: 12 ápr 11, 19:15:19 » |
|
WTH? milyen cuki cukorsapi? csak én nem vágom miről van szó? O.O janem látom te se. ha raksz egy képet, eldöntöm, hogy felveszem-e a piknikre, vagy inkább beviszem nasinak a simizőbe..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #5398 Dátum: 12 ápr 11, 19:16:29 » |
|
Visza tértem .... jó régen jártam itt... tudjátok ilyen kutyám majdmok meg támadtak, és valamivel elkábítottak.. aztán a dzsungelbe meg minden fele vittek miközbe kómába voltam a húsvét miatt is... eh x( ilyen szemeim voltak,...
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
|
|