24 nov 16, 05:29:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 339 340 [341] 342 343 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 815557 alkalommal)
0 Felhasználó és 58 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5100 Dátum: 12 ápr 05, 23:28:55 »

Hát, ha szerzel iylen dobozt TIA-chan, de sok sikert hozzá azért.

Amúgy milyen gyerekek lesznek? Bogi? Rajta kívül esetleg valaki? Csak mert nem tudom, nem hangzik roszsul ez a persimogató cucc, de szo-szo... hhabár végülis csak egy lehetőség.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5101 Dátum: 12 ápr 05, 23:42:18 »

Boginak max. lesz egy külön program, végülis egy démoncsalád-sarjnak kijár xD Sőt, több is.
STM-biztos doboznak meg ráírom egy cipősdobozra, hogy 'STM-nek tilos felbontani', és kész Faceg Esetleg, ha éppen az engedelmes petet játssza, Ritlinek kéne ráírni, de én kinézem belőle, hogy csakazértis felbontja egyébként  Gondolkozik

Tia: nekem egyik képet sem hozza be :/
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5102 Dátum: 12 ápr 06, 10:45:32 »

Ez a Pet kényeztető kitűnően hangzik. Saját fésűt is lehet vinni, a már egész nap gyerekekkel kell játszani? Hümm-hümm
Persze, ha ragaszkodsz a sajátodhoz, akkor hozd el nyugodtan, de igazából a legkiválóbb minőségek képviseltetik magukat a karámon belül. Nem muszáj velük játszani, szabadon mozoghat bárki, a petek is, de, ha szeretnének kényeztető fürdőt meg bármi egyebet, akkor nekik az is van külön,erre van a megőrző.

STM, nekem három gyerekem is van, de igazából amennyire látom van még rajtuk kívül is jó pár gyermek így a családfa alapján. Sőt bárki érezheti magát gyermeknek, ha úgy vesszük, szóval lehet én is beszállok. Nevet

A sütikkel és koktélokkal vagy bármi egyébbel kapcsolatban, az mind lesz anélkül is, hogy dolgoznia kellene érte, Ritli-samanak vagy a család bármelyik másik tagjának. Megoldjuk személyzettel meg mágiával.

(A képeket majd tia orvosolja, de, ha másként nem megy, akkor majd beillesztem ide én a programot.)
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #5103 Dátum: 12 ápr 06, 11:06:47 »

hjajj... természetesen erről is lemaradok mert nem leszek gépközelben. vagy inkább internetközelben :/ szóval senki nem használhat szörfdeszkának, de szerintem túlélem. de azért jó szórakozást nektek.
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #5104 Dátum: 12 ápr 06, 11:53:19 »

Nálam jó a kép, akinél nem, az frissítsen, avgy kattintás helyett másolja be a címsorba. 10 esetből 9-szer ez a megoldás iylen helyzetekben. Vagy valami más ikszdé

Amúgy nem tudom valahogy elképzelni, ahogy Sabaku-chin ott simiz majd engem  >.<#

És Ritli által sütött sütit (is) akarok. Kötelessége etetni a petjét. Msotantól hisztizni fogok, és amíg nem kapok, minden órában elpusztítok egy várost. VAgy ez nem zavarná... akkor.. kitalálok majd valami idegesítőt.  Gondolkozik

Ez a cipős doboz meg kb. oylan  lenne, mitn egy gomb, ami mellé oda van írva, hogy ne nyomd meg. Ki tudna neki ellenállni?
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 06, 11:58:43 írta STM » Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5105 Dátum: 12 ápr 06, 12:08:52 »

Semmi baj kicsi szarvasom, majd lesz még ilyen úgyis.

Azt én sem tudom elképzelni, de fizetnék is érte, hogy lássam. ikszdé (Melyikőtök arcára ülne ki hamarabb a félelem vajon? Nevet)
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 06, 12:42:12 írta heo » Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
^^
Uchiha Madara
*

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #5106 Dátum: 12 ápr 06, 12:22:42 »

ha esetleg megtörténik, feltétlenül kérek róla videót ikszdé

hmm... szerintem Sabaku mutatná ki a félelmét előbb, mostanában nagy lett az arca, szerintem így leplezi a félelmeit ikszdé (ne hari ikszdé)
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #5107 Dátum: 12 ápr 06, 13:40:47 »

Na szóval a plakát. Felháborított a tény, miszerint Hiei neve után ott a sama és hatalmas betűkkel van írva míg én Ritli vagyok. Szomorú

És Ritli-senpai teljesen elhanyagol engem mostanában. Szomorú
Már egy csomó ideje nem ettem gyűlöletes sütit, meg amúgyis Szomorú
Hát ha meglátogatnál néha, sütnék neked sütit, de felém se nézel már 1000 éve. Ohh My God
Felőlem amúgy nyugodtan pusztíthatsz városokat, idegesíteni meg nem könnyű. De ha megteszed ki tudja milyen szörnyű sors vár majd rád. ikszdé Meg anélkül se hagynám, hogy éhen vessz. Nyelvesít És mi az, hogy senpai? Sama, Hime vagy Gazdi Nevet

Kallen persze, hogy sütök szardellásat. Csak neked. Pirul

A viadalra szeretném amúgy benevezni STM-et, bár lehet ezzel nem adnék túl sok esélyt a többieknek. :/
A hippigrillt már alig várom. *0* Amúgy az állatsimogatóba félek berakni STM-et, mert még leharapja egy gyerek kezét. Főleg ha előtte valami édességet evett az illető és megérzi rajta. ikszdé
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #5108 Dátum: 12 ápr 06, 13:57:59 »

Bocsánat Ritli-hime, nem tudom, honnan jött ez a senpai. Még csak nem is tetszik, meg tök nem illik ide.
Biztos oylan rég nem foglalkoztál velem, hogy elfelejtettem, hoyg kell megnevezni.  Gondolkozik Ettől függetlenül ez nagyon nem volt tőlem szép, el követek egy seppokut. Bár az kellemetlen érzés, de ez van. Szomorú

szerk.: Megvolt, és eszembe jutott még, hogy feléd néznék gyakrakban is, csak nem akarok csak úgy rád törni, és alkalmatlan időben zavarni. Az oylan udvariatlan lenne. De akkor majd mostantól többször benézek Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 06, 14:13:57 írta STM » Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5109 Dátum: 12 ápr 06, 14:16:54 »

Nos, ez az én hibám, de mentségemre legyen, hogy a Ritli-sama nagyi hülyén hangzott, szóval maradt a Ritli nagyi, de ez sem megnevezés hanem csak márkanév, reklám szempontból pedig jobb, ha a fel világi halandók nem tudják, hogy ez egy ördögien jó recept, a szó legszorosabb értelmében.

A plakátot nem én terveztem, szóval teljesen lovagiasan minden felelősséget tia-ra hárítok. ikszdé

Nem félek én attól, hogy STM megvadul, ha nagyon rakoncátlan, akkor kiengedjük a vad sárkányokhoz, hogy kiélje magát, de úgyis degeszre lesz etetve az összes állatka.
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5110 Dátum: 12 ápr 06, 15:21:10 »

Bocsánat, a plakátot kijavítom. Lesütöttszemek
Csak Sabaku nem látja, igaz? Ha a javított változatot sem tudod megnézni, akkor majd feltöltöm máshova. Addig tessék. Így megfelel Ritli-sama~?

Ha Flexee megelégszik egy fényképpel Sabakuról és STM-ről, akkor az meglesz. Nevet

STM, amúgy mióta vagyok neked -chan? Ohh My God
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #5111 Dátum: 12 ápr 06, 15:42:11 »

Mióta úgy hozta szeszélyem, hogy annak szólítsalak. Talán zavar?  Elkövessek még egy seppukut megbánásom jeléül?  Ezt akarod? Nevet
Hát nem fogok, TIA-chan >:U HAHAHHAHA... de msot tényleg zavar?  Hmm?

A fényképre ne nagyon várj Flexi, kétlem, hogy sor kerül az elkészültére.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 06, 15:43:29 írta STM » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5112 Dátum: 12 ápr 06, 15:54:54 »

Akjor azt írom rá, hogy "STM, nyisd föl, ez parancs!" Faceg
A plakátot meg már látom, faja lett, Tia.
És miért is kéne simiznek STM-et, jesszusom. Legközelebb majd arra kérk, hogy osztogassak cukorkát a csöveseknek, vagy mi? Amúgy miért is kéne félnem tőle? Én csak 1 embertől félek egy hangyányit, de azt is csak az egészséges életösztönöm miatt xD

Flex: Öngóóól ikszdé Amúgy meg don't mess with me, mert szétcsaplak, és szarvaspörit csinálok belőled Kallennek. Én az őzet jobban szeretem, ez a mázlid, akkor már rég fazékban végzted volna. Az istállódba meg beállítok akkor egy szalmalovat, vagy mit, akkor legalább 3 hétig senki nem veszi észre, hogy eltűntél!:O
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 06, 15:58:46 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #5113 Dátum: 12 ápr 06, 15:58:05 »

Nem zavar, csak kérdeztem. Miattam nehogy kárt tégy magadban. Hiába vagy majdnem halhatatlan, akkor is bűntudatom lenne. Ohh My God
Ki tudja, hogy mi lesz azokban a sütikben. Még simán összejöhet a fénykép. Lehet, Sabaku megrészegül a sütiktől és nem tudod majd lerázni. Pojén

Örülök, hogy megoldódott a gond. Nevet
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #5114 Dátum: 12 ápr 06, 16:26:46 »

Hát, attól csak megrémülnél, ha iylesmit teszel Nevet
AMúgy meg engem simizni nem oylan, amit egy lapon lehetne említeni a cukorka osztással holmi csöveseknek. Ez inkább egy csodás kiváltság, ami csak néhány szerencsésnek adatik meg. Ha akarnád, sem hagynám >:I

A v.2-es donboz már komoyl dilemmát okozna, nem ahagyhatom, hogy iylen könynedén manipuláljatok, de ha kinyitom, meg engedelmeskedem a parancsnak...  Gondolkozik ööööö Be van tépve Wátdöfákk Noexpression
Naplózva
Oldalak: 1 ... 339 340 [341] 342 343 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins